Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Сега кога стигнав до крајот, никако не ми се седнува да ја досредам дипломската. Некоја мрза ме има фатено неможам ни една страна да напишам.
Ама ќе биди и тоа...
Важно работите одат кон подобро и се чуствувам одлично! :D
:salut:

Кајги..држи ми среќа те молам...за едно 45 минути имам грд,глуп,долг разговор што не ми дава да спијам нз колку вечери уназад и кој осеќам дека ќе заврши мизерно и ....ме плаши ептен :cry:
ајде одам јас...те молам држи среќа..:back:

WTF?
Нотификација за репутација?

Браво до администрацијата за овој потег. Исто ко владава работите.

Кара миа...
Се деси нешто што ептен ме орасположи :) Чувствувам! Се поблиску и поблиску сум до целта! Или подобро кажано до остварување на неколку мои цели кои поприлично од поодамна си ги имав зацртано. Знаеш дека секогаш го очекувам најдоброто, но почнувам да учам како да станам умерена и да не очекувам невозможни работи (иако такви не постојааааааааат)
:salut:

Kej it was a damn warm day :nesvest::nesvest: а јас немам клима :toe:

Шо нешо вечер Хавана тетратка у септември?
Фала к**цу и ја малце да уживам.

Ањњњњњњњњњњњњњњњњњњњњ хепи ендинг :je: :je: :je: :je: :je: :je: :je: :je: :je: :je: :je: :je: :je: :je: :je: :je: :je: :je: :je: :je: :je: :je: :je: :je:
сеа се враќам од муабетот ииииииии најубаво се чуствувам!!! :je: :je: :je: :je: :je: :je: :je: :je: :je: :je: :je: :je: :je: :je:
ањњњњњ го обожавам летовооо :je: :je: :je: :je:

Драга,
Кој како си ја наредил, приметуваш?

Ооооооооо кој ви даде крилја ....... Многу крв се пролеа,многу пликови излегоа ама ќе станам стручњак и ЌЕ ВЕ ИСТРЕБАМ !!!!!! НЕ МОЖАМ ДА ВЕ СМИСЛАМ !!!! Некорисни суштества...

:nerv:

Ооооооооо кој ви даде крилја ....... Многу крв се пролеа,многу пликови излегоа ама ќе станам стручњак и ЌЕ ВЕ ИСТРЕБАМ !!!!!! НЕ МОЖАМ ДА ВЕ СМИСЛАМ !!!! Некорисни суштества...

:nerv:

1zn5qiv.jpg

:tv:

< сменив аватар
а кажи, шо друго може да се очекува од мене?
не заебаај...

драга
не оди по женски мозок!!!!!!!!!!
само тоа имам да ти кажам сега за сега. инаку утре ќе продолжиме.
памти кај застанав.................................

ча0 :back:

ДраКа

Маам хејт на единечниот 41 шо го пуштиле вечерва,и хејт шо беше препун,и хејт шо малце смрдеше унатре (малце поише)--- не на кромид !!
Хејт маам и на леПчето од заФчера шо ми го тупна таа кај Стоилко,и шо не работеше фонтаната исто кај Стоилко (тој Стоилко ко ќе го фатам мамата ќее.....:tv:) Хејт маам и на италијанците шо играа тапа фудбал и на тие шо ги видов у парк со цртани знамиња од нив на лице:nesvest: ( Алооо од Рим да не сте па сте се цртале така..)
И така прилично добра вечер иначе.

Ч@0

Едит: И НАЈГОЛЕМ ХЕЈТ МААМ НА ВРЕМЕВО ПОШО НЕ СЕ СПИЕ !!!!!!!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom