Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
ДраКа..
Вчера си поминав највесело со цурата :wub: и нејзините Скопјани :)
Ко нездрави у 5 саат сабајле сме се дереле,и една жена постара излезе на балкон само не погледна и се врати назад :pos::pos::pos:
Потоа..не заспав ама ич..и потоа кај 12 звонеја Скопјаните :) за на кафе,и ја разбудив цурата (едвај :) ) и заминавме,потоа се шетавме низ кеј и така..
Се мислев да останам за утре да одам да гледам Брегалница,али сепак се одлучив да си дојдам дома..зашто по се прилика се знае кој ќе победи!
Ајт ча0..:back:

Драга Кајгана

Уште еднаш се докажа дека си единствена... Пред некое време викам ајде не влагам више ама од тој инает за малу ќе почнев да се сушим и си реков да си се вратим на најубавиот форум на светот!
:love3:

Се чуствувам исполнето, тоа е се што ми треба..

Кактуси,кактуси...
Па гајле и ми е, сладоледон од кој пола го изеде телефонов ми беше најбитната работа шо можи да ми се случи денес :icon_lol:
Сеа во глава ми се вртат реакции на замена, па на двојна, на тројна.. ехехехеееееееееееее

А,да ми ти се пофалам хемија ми се тргна од гла, испитне при крај,а јас си уживам во се што може да се нарече "користољубивост"
Ахх ми недостигат budawataaa денес требеше да дојди Охрид :(

..Кајгииии
Вечерва си поминаф најнајјубавоо!!! и драга ми се свиѓа еден тип преееемногуу ама сеа не ти кажувам кој е!!:):):)

ЕЕЕЕЕЕЕЕЕииииии диар Кајгана,

ракија се попила, едно 3-4 литра, 2 кашона вино, 2 гајби пиво. `еем ти матурата. Мноого јако го праиме.......

Па песна, па песна.......ил си моме македонка штом си толку убава, чик чик чик погоди шта ми треба шта ми годи, наговори отац сина, да не лута друмовима, а ја чу дочи око пола ночи да пенетрирам у тебе....................

Се наујбаво!!!

Фала!!!!

Драгаааааааааааа

Guess who`s back :):)
Ме виде Италија шо ме виде, ама сега назад у родната ни Македонија. Најдобар провод на екскурзија, Рим, Фиренца, Верона и Венеција засекогаш во сеќавање:) Како шлаг на тортата вчера роденден, во автобус урнебес, станав полнолетен бе упм и закон ме брка сега:):)
Ајт ојдов сеа да те пробуричкам убаво, назад сум една недела :):)

ДраКа

:angry3:смајли со кое ти кажуем дека ќе тепам некого
:nenene: или не, :sport1:боље да идам да се билдам,:tv:или па телевизија да гледам
:love3::salut:

Драга Кајгана:
(се извинувам на секакви дијалектизми и секакви -изми)

Брат,мислам оти ќе скршам некоо глава тии денуве...Ќе плаче некоо мајка тии денуве,ќе има ред с’лзи ред м’рсоље,:nerv::nerv::pishtoldz Сите си го бутат носо дек шо не треба.Ебати народо шо постое ебати,т’ва треба да се тепа,да се газе,да се дотепува од ќотек,па да им дојде ак’ло...:violent1::violent1::violent1::violent1:

Следи го мислењево Кајгано и те молам да дојдеш и да ми врзеш 2-3 шамари. Медијаторот испаѓа да биде непријател, а непријателот всушност е најдобриот пријател.
Во моментов немам доволно сила да ги мрзам неколкуте спомнати во посочениот пост, затоа што максимално се мрзам себеси.

Викаат не е крај сè додека не заврши добро. Во тој случај, ова е дефинитивно крајот. Подобро е некогаш отколку никогаш.

Ти кажав дека се мрзам, нели?
Ама ај уште еднаш ќе ти повторам...СЕ МРЗАМ (Во секој случај, до утре ќе ми помине самоомразата. Е тогаш нека му ја мислат оние за кои сега немам доволно сила да трошам)

Umoren sum kako srednoskolka na slatkar:vozbud: pozz do slatkar a za srednoskolkata mislam ke ja ebnam u brzo vreme:/ zz

Лејди, Драга, како и да е....
Хирошима и Нагасаки ми се случува во главава последниве 24 часа и штотуку го испив последното апче против главоболкава.Мн ми е досадно па еве ти пишувам глупости и се трудам да направам некој продуктивен разговор.Е и знаеш шо?По не знам колку долг период, ова ми е прва сабота (недела) во овие часови да чмаам по дома....и не е така лошо.Ново?Има, има и тоа дежа ву од пред 8 месеци.Нели е прекрасно?Ам, да и ми се блуе од лицемериево.Друго...се прашувам што би било кога би го запознала под други околности?Хм...не знам.Е ако продолжам да прашувам до нигде нема да стигнам.
Aиде јас да се гитлам.Ззоп.

п.с досадно или да?

Драга Кајгана,

Навратувам на тебе чат пат ко ми е досадно, сабота вечер место на излегување јас дома.. Ќе чекам нареден викенд... Боринг најтс нема шо да праам...

Чао

Драга,
Голем скитник сум а?:smir:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom