- Член од
- 25 септември 2008
- Мислења
- 8.785
- Поени од реакции
- 1.556
Драга,
Ако не даде Баерн гол ќе јаде троседот боксови.
Ако не даде Баерн гол ќе јаде троседот боксови.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

да си манеш еден туш, да си јадеш пуканки, да си пиеш кока кола и да си гледаш филм. мх мх. туку драга бе мене нешто друго ме мачи. не е можно да сум заљубен во неа бе, таа што онака ја гледав, таа што не ја сметав за нешто важно. денеска случајно ама буквално случајно ни се сретнаа погледите и одеднаш, секундарно почувствував како топол бран да ми помина и за момент срцето почна забрзано да ми чука :kesa: не е можно. сигурно така ми се причинило.
И по Тито Милито

па и уште се смеам:lud:...Kako можев така,пропуштив златна можност да му кажам се,мислам време беше нели.Кутриот тој,не мислеше дека ке го сторам тоа.Ама ај.Се надевам дека се ке се реши.

прво бев во едно село, братучеди ова она, домашна-селска атмосфера, ти реков ми рече. после бев во друго село и еве сега си влегувам. се сретнав со двајца вујковци со кои се немавме видено долго време. едниот е од германија, другиот во скопје живее и ретко иде. а да, конечно ја запознав и новата вујна
сливи, зелени, се прснав од јадење. јадев ама сепак не доволно за да го наполнам стомакот, па затоа сега одам да ручам. ај чао :back: ме мрзи сега се да ти кажувам.
малер