Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Си патам од комплекс на нижа вредност и пробвам да се прам kewl,па макар и да се одречам од себе.
Е,сеа...
Си патам од комплекс на виша вредност и пробвам да се прам жртва.
А,најтрагично е шо исти курац во која било поза е(океј ова е метафорично кажано,колку да знајш)

Така е.. даваш прст,ти зема цела рака.
Чекај драга,испитувања треба некои да напрам..неам време за учење,само шетам,ме мрзи дома да се приберам и да научам 5 фразални глаголи.

Чао!
Одам да се дружам со мај бест френд..изглеа само тој ми остана во ова време и ту малку преостана нажалост!
Никогаш не ме изневерил,го обожавам :wub:

.Драга Кајгии..
Веќе преку глава ми е од некои личности што стварно не знаат да се контролираат у некои моменти!!
..Значи СЕКОГАШ, за да одржам некое другарство, преќутувам за секакви глупости. Никоаш у мојот живот на никој не сум се наљутила (освен на заебанција), а мене сите као ми враќаат?!!..со замерки за СЕКОЈ кажан збор!!! :nesvest:
..Стварно понекоаш ми е преку глава од се!...
Шо вика татко ми:‘Така треба!..Да се запознаеш со се во животот‘!

Значи цела вечер беше Ок, за при крај да ми се заебе расположението...:// :toe:

Толку сум уморен што мислам дека имам ерективна дисфункционалност!!
Кафето е готово идам да глеам добар филм зз :smir:

Passed down to you...

Значи шо не све ми се врти во глаава моментално. Покрај вицови со веќе претерано популарниот Џоле, понатаму - гробови и погребни уредувања во неолит, енеолит и бронзено време во Македонија па до праење на примитивен лак со стрели. Ах курац се уфилмав ја готово. Али ова последново мора да се напраи... Не за друго, нигде не може чоек у македонијава да го купи веќе напраено. Батали оние Микеи, олимпус дрн дрн дрн. Тоа е виша сила и математика. Па и пари. И дозвола треба.
Ај ојдов
So says Saladin...

драга кајгана..... I feel like a fish.

Те напуштам до 8ми јуни. Ќе шетам, ќе уживам. Највише се радувам за Лорет де Мар и Барселона! :vozbud: Тоа е муабетот. :music3:
Ајде биди ми добра, кога се вратам ќе бидам полна со импресии, па ќе ти кажувам. :) :) :) :)
Crazy in Love.
П.С Еве ти една песна:

Драга...надевај се на синтетичките организми.

Овие само презентираа врв на ступидност и одбивност т.е причина за одјавување,меѓу другото и одвраќање од помисла за наредно најавување.

Јас решив да размислувам. Непродуктивно секако. Јас поинаку незнам. Си прашав, каков ли ми е животов моментално? Се качив на столчето и викам - ај на кафански начин може боље ке размислувам, но џабе. Единствен продукт од оваа активност е што сфатив дека кафанџииве ништо не размислуваат. Седнав на столчето потпрен со брадата на раката и си викам - ај може на антички начин ке ми иде боље. Мислам, мислам, мислам и сфатив дека со античково, историјата не те прави посупериорен човек и не ги прави подобри човековите креации. Мислам, сепак носењето фустан и сандали не е баш начин за да се докажеш како супериор хуманоид. Потоа се залегнав на столчето и решив во Жаре Берберот стил да размислувам, си велам човеков сигурно има нешто во акалот што стигнал да биде водител. Пак думам, думам и си думам и единствено сфатив дека Жаре никој не го шиша. Посебно ако така се залегнува и на берберскиот троновиден столец. Следен потег ми беше потпирање на рацете на масата и приложување на мојата глава на двете, прекрстени во прсти, дланки. Демек да се вратам во школските денови кога мозокот најбрзо работи. И од тоа нешто сфатив, но не тоа што се бара. Сфатив дека на моменти сум морбиден. Си велам, тапа е на столче ај на кревет. Легнувам и гледам во таван. Горе пајажина. Ај на страна. Телевизорот си работи и даваат тркало на среќата. Натали конечно сфати дека наталската буква е посветена на неа. Не баш мотивирачки за мојот план. Батали кревет, ке идам во ќенеф. Седнав на шољата и решив и тука да мислам. Пригодно за местото, ми доаѓаа само сераторски мисли а од планираните, ни гомце од нив. Запалив патиките и излегов надвор. Природа. Мање више. Ај тука на воздух се мисли подобро. Кого лажам. Комшиката од први кат ме гледа и со очите ме вика дрогер а со устата јаде кромид. Отидов покрај Вардар. Дува свеж воздух. Гледам во надојдените води и си велам - Водата во ова место никогаш нема да биде истата. Тече се менува. Кого лажам. Го украдов од еден филозоф тоа. Тури му пепел и на Вардар. И така никад не сум се осеќал како риба. И тогаш дојде тој најважен одлучувачки грандиозен момент. Си отидов дома и седнав на компјутер. Го правам нормалниот ритуал, што го имам кога седнувам на интернет. Да проверам кој ми го лајкнал статусот, кој ми дал зеленко и да изиграм eRepublik. И понатаму ни љ од желба за размислувањето со кое го започнав овој расказ во постов. Но ете дур го пишував ова, ненадејно ми дојде решението на мојот проблем. Мистеријата е решена. Мојот живот, моментално, каков што е, конечно си доби дефиниционен епитет. Животот ми е досаден! Знаеш како се сетив? Дур го пишав ова не пишав како сум поминал супер на матура, колку сум испил вчера, дали сум поминал добро со љубената а и не пишав дали сум бил на кафица. Јас пишав тотално непродуктивен пост. Доволен доказ? Секако. Ајде сеа чао.

ДраКа..
Ќе скапам дома седејќи овие денови..:(
Место сега да си уживав во Загреб,јас дома :nerv::nerv:
И капак на се..качив и температура и никако да ми склапне!
Ајт одам сега да покушам да заспијам..
See ya..:back:

Кајги,

Последен состанок во сабота :ojea: одамна чекав вакво нешто :je: ама не може се да биде под конец :raz: :ne_zboram :ne: едноставно не може, ако заврене ќе се одложи за друга сабота, ама ако не заврне сите на куп, над 50 души, у парк :pos: сеа не знам кој се ќе дојде, ама ние си собравме засилување хах не идеме ние никаде сами :pos: ќе има и смеење и лутење, повеќе лутење, ама што има врска некој мора да ги напне, а најдобро е да ги изгњавам јас за после да си бидам раат цел ден, ќе се испукам на нив :pos: Веќе не ми е гајле за ништо! Кога никој не се грижи за мене и јас не ги вртам нив 2% смачено ми е! Ги мрзи што живеат. Глупави се, не читаат книги, мислат дека ако го гледаат филмот ќе знаат што се случило во книгата, ем им кажав дека филмот и книгата немаат врска, никогаш немаат врска, секогаш филмот се прави што покомерцијален, ама глупи деца кој да те разбере. Немале време за читање, а за пипкање, штипкање и пуштање на професори имаат време. Дојде време кога децава без срам им се пуштаат на професорите :pos: а овие ко муви без глави бегаат :pos: навистина е смешки. Мака ми е што ми мудруваат, навистина имам што да им кажам, јас колку што имам прочитано, тие толку книги не виделе у живот, ама кој ги врти. Штом не сакаат мислење нека тераат сами. Не ми е гајле! Денес пак ќе ми креваат нос, ама денес не ги вртам, не им кажувам повеќе што да прават, нека се снаоѓаат сами. Не ги пуштам во мојот тим, јас сум главна, јас бирам. Не ми требаат 100 души за мајтап, ми требаат тројца за работа. Ме нервира што не ме разбираат, а на македонски им кажувам. Вчера многу ми беше мака цел ден. Морам да се променам. Не иде вака, навистина не иде. Ууууууф кого лажам, никогаш нема да се променам, ќе си останам ваква будала. Понекогаш ми се интересни кога ги гледам како мислат дека ме зезнале, дека ме искористиле, ама нема ефект да се расправам, да им објаснувам, само повеќе ќе се изнервирам. Леле од кога не сум се скрала со некого :pos: :pos: :pos: сум заборавила дури :pos: Многу ме повредува кога некој не ми верува. Знам дека се штитат на тој начин, ама аљооооооло не се сите луѓе исти. Јас не сум како сите! Кога ќе им кажам дека е така, јас искрено го мислам тоа, не сакам да ги повредам. Таа нивна скептичност не само што ме повредува туку и ме нервира. Тешко се опуштам до таа мера да му дадам совет некому или да му кажам што ми лежи на срце и кога ќе кажам кога ќе видам дека не ми верува уууууф ме излудува. Епа јас така функционирам, искрена сум и сакам другите да бидат искрени. Знам дека не може се да биде како што е во мојата глава, ама јбг нека мрдне и некој друг со мал прст. Мора да се бориш за она што го сакаш, не се откажуваш лесно, ако се откажуваш лесно значи дека не ти било важно тоа, дека ти било тепање време. Јас се` што правам, се` ми значи. Кога му посветувам време на некого, му посветувам многу време, а тоа е затоа што јас сакам така, сакам да знае дека ми значи, сакам да му покажам дека ми значи. Е сега кој ме разбрал немам поим, не знам дали е до мене или до другите. Изгледа ќе да е до мене, не може толку луѓе да не ме разберат, ќе мора да менувам пристап штом не ме разбираат, ќе мора да се дообјаснивам (иако тоа ужасно ме нервира, ќе мора!). Дали јас лошо постапив или пак до децава е не знам, ама ко децава да не се трудат да ме разберат. Овие конечно дојдоа, од среда или четврток се кај мене на гости јееееееес има да се журкаме лудо. Многу ми недостасуваа, премногу. Треба да купам некоја мека топка за да ги играм у парк :pos: инаку нема да можам да ги стигнам мали се, брзо трчаат плус тие се двајца, а јас сама :pos: :pos: :pos: ќе биде интересно да се види како ме дриблаат дечиња кои едвај прооделе :pos: многу си ги сакам. Спомениве пак дојдоа :pos:

Драга у 1 сум у парк на школка, ама ако не врне :pos: а после сме на палачинки :pos: :pos: :pos: топ :pos: тамам да ставам некое килце пак :pos: :pos: :pos:

Драга,
Убав период од животот не велам не.:smir:

Еј

Главата ми пука и имам кратери у меморија.Превентивно ги дадов сите мои богатства на поодговорна и потрезна личност од мене.И фала богу дека се вратив цела дома, како што си излегов.
Знам дека вчера многу конструктивни муабети се водеа-Кај сме?...Појма неам?...Топ си кис4е со 4...или Пуса whatever
Не е битно кај си битно со кој си викаат, ама би било убаво и да знаеш на моменти кај си чисто ориентационо.
И чисто ориентационо да не си бегала од часовите за поминување улица...

Денес не зборам со никого.
Ама ич не ми е гајле.Не пошто сум љута или ненервирана или не знам си што него пошто стварно не можам.Тоа што го испуштаат моите гласни жици не може да се рачуна за глас.
Се надевав дека ке оздравам...ама немам среќа јбг.

Едина работа што ми е најмило е што си ја видов сестра ми вчера.Ме исполни до максимум и кажи и дека све че бити добро.:back:

Демек статистика а....
Мхм уште ме боли тимбата и слушам ужасно зуење.
Ама не се каам.Најбољи!!!

Мислам дека ми настапи на сцена убав период од животот(како членот над мене што кажал:smir:)
Веројатно затоа што повеќе од јасни ми станаа некои работи.
Не ма вчера, вчера не можев да гледам право а не па да откривам мистерии.
Се осеќам ...чудно ама убаво чудно:pipi:

Ајт идам да барам замена за Аспирина

мила...

...Вечер ќе гледам фудбал ќе пијам пиво и ќе славам три гола на Пандев:pijan: иако не пијам, ама вечерва ќе морам.

иначе ја онака добра сум, кулирам...нешо пресметкиве за да си го видам либето не ми испаднаа како шо планирав, а и времево заЕБА така да ќе си почекам уше некој ден дур го видам.
Све за љубав!

Мориииии нели не чинат кавгитеее!???
А се дел од секојдневието....само нервози ми ствараат...од денес па натаму ке се трудам да ги избегнувам...ВЕТУВАМ! Вети ми и ти дека нема веќе да се караме за глупости...добро некогаш онака е интересно:pipi:

Времево се погоди, ќе одам да трчам, а ако не ке вртам хулахоп...морам!!! знам дека сум крава:cry:

поздраФ4е и се најдобро:back:

Ми се еба здравјето.
А најлошо од се е што уште не сме завршиле... >.>

Ќим,
среќна сум (:
И за неа сум среќна, душка бе :wub:
Вчера и ја не знам како и зашо се најдов таму, ама не зажалив (:
Кој кого ќе бара м? М? (:
Го видов бе -.- Знаев дека мора да е таму. И сакав да ме видеше.. а можеби и ме видел.
Многу ми е убаво, еј (:
Со ништо не се замарам, не жалам за ништо :)
Абе.. многу ми е убаво (:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom