Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
драга
уште утре од 6 сум, ај ај ќе истрпам. туку што му е на времево бе? врне, вее јас си реков ќе не однесе со се куќа, со се улица, со се населба......:nesvest: сега треба да седнам да учам правам тест и имам мало испрашување, а мене ме фатила една гооолема мрза у п.м. :nesum: сакав да излегувам ама ме премислува времево, а богами и тестот.

ај ча-0 :back: држи среќа за утре

Ej, kome sada moja draga
na djurdjevak mirise
na djurdjevak mirise
meni nikad vise...
Драга Бјело дугме рока денес,надвор свежина донесе дождов.Преубав ден...

E, evo zore, evo zore
Bogu da se pomolim
evo zore, evo zore
ej, Djurdjevdan je
a ja nisam s onom koju volim
:cug::cug::cug::cug::cug:

_blinking__by_LeoLeonardo.gif

Дооф да ти остаам една песна.

И време ми е да учам да ти кажам право, а и да си напраам план за утре нема да е лошо, пошо првиот едноставно нели...да.
фалафала:

кеј многу сум среќна :vozbud:

Драга,
Само да те поздравам.:wink:

Бејб...
Драга: Шмек...како е? Те гледам у Добро Утро Македонијо те имаше хихихи...:)
Бејб...што е смешно? Добро утро Македонијо е отскочна даска за понатамошна кариера. Шо се смееш!
Инаку...да бе остај! Факултетски обавези. Па ја како претставник со уште три колешки бевме да збориме за факултетот како и за акцијата за Денот на Победата над фашизмот што го организираме.
Денес на факс се делеа флаери, ленти за на рака во симбол на загинатите од втората светска војна како и маички! Весело е на факс. А малку и живнавме ние русистите!
Утре у 12 па у Кисела Вода на Пушкин парк главна манифестација! Пред руска делегација ќе рецитирам воени руски песни...и замисли пак пред камери!
Драга: Ооо бе Шмеки...па ти пославен и од Слаткар ќе станеш! хихи
Бејб...не подјебавај! :)
И така бејб...шо да праиме...мора да се пикаме и да бидеме гласни...тоа е и суштината на секој студент! Него...треба ја да научам песната за утре!
Песната се вика ЖДИ МЕНја што значи ЧЕКАЈ МЕ МЕНЕ!
Така да чекај ме секогаш бејб...кога тогаш пак ќе пишам!
Драга: Секогаш ќе те чекам љубен мој!
Драга и Шмекерот се во прегратка!
Шмек...руски :wink:

Драга,

Конечно работите се одвиваат по план, брзо напредувам тоа ми се допаѓа! МНОГУ!!!!!!

П Р Е С Р Е Ќ Н А С У М!!!!!!!

:back:

Драга

Временцево срценце:pipi::pipi:
И да се испофалам и утре нема да одам нашколо:smir:

Драга
шмекеров почна да си ти ги пика неговите најдлабоки жељи у твоја уста
едит: не требаше да звучи перверзно

Драго јаице

Не ми се чека толку време, али јебига тогаш ќе почнам да живеам живот-ама стварно. Ова е само загревање. Pozz:smir:

Го нема берберот празник му е не стрижи да го ебам, еј не ми се работи секаде околу мене слушам кој кај работел кој не му платил а јас сум си работодавец сам на себе, најдобра варијанта. Еееееееееј глупо ми е што да правам, ама сепак видов друга страна на нештото, што да правам?
Град го удри од братучед ми селото така соопштија на А1, вртеше околу наоколу и замина овде не ни заврна. У ебате треба да сменам распореед на нештата ме убива монотонија.....

кајгич,
денес супер ден, насмеан до коска хахаха
сеуште не можам да се соземам од испитите денес т.е. од прашањата што беа поставени, само жалам што ми пропадна планот со колешка ми да отидеме да се прошетаме - женско друштво, ама ај ке биде само да не врне ко денес.
викендов не ме чекај овде - ке се спремам за испити и ке правам глосари и преводи и доста време ке поминам со книгиве од факултет се надевам дека ке биде корисноза моето ментално здравје.
а да идев да спијам нема да биде лошо. утре нов ден - нов почеток и така.
ајде кајгич поздрав :smir:

Драга...

Се што сакам да ти кажам е дека...

Драга,
Држи ми среќа денеска.:wink:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom