Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Ко ќе тргни значи нешо по сабајле неубо, цел ден заебан.
И денов го мразам и сите ги мразам и така.
Мислам дек ми е до екстазите..

оффф Кеј ќе умрам :zid: :nerv: i wanna kill somebody :violent1:

Леле Кајгано иде јунска сесија.... Ќе има :pusk: :aplauz: :ija:

Здраво1.

Кај си ма? Шо ми е гајле!

Иначе постов ми е посвестен. 7 џуџиња на Снежана, 7 дена во неделата, 7 букви од името мое, 7 прстиња на чернобилско бебенце и 7 иљади постови од мене, спамерот1. Како успеав да постигнам толку многу за неполни 2 години? Одговорот е - спамирање. Токму така. Купете премногу слободно време и вие ке можете да бидете спамер. Јавете се на бесплатниот број 0800-1-спамер и ке можете да пишувате на која било тема што ви прдне. 7000 постови. Брее тоа се многу. faraon може да ми ги јаде офтопиците. 7000 постови во баш сите подфоруми. Чудо и во тој подфорумот најгоре, кај што Ацит пишува коа ке јаде и пие чипс и кока-кола, не сум пишал. Мило ми е што само неколку ми кажаа во лице дека спамирам и тие луѓе најмногу си ги сакам. За овие 7000 постови можам да се заблагодарам на многу форумџии кои ме поттикнаа или испровоцираа да ги напишам. Maggie не си ти една од тие. А и се правам паметен во секоја тема. Џабе коа не можам со dedanoe. Те сакам човеку и побрзо излези од "на бања е". Според статистикава моите први постови биле во стилот на :возбуд: :пос: и Закон е темава. Сеа сум боље. Сеа сум со :дрк: и :пос2: и сарказамwannabie. wot, Ханзо, ПараноиК и statusQuO - фатeте ми се тулето што незнам да спелувам. После морам да се заблагодарам на сите кои го прифатија мојот дудлинг. И тие што ми даваа црвенки. Ке се препознаат. Фала и за психоанализите во темана. Многу ми помогнаа да знам што не е за мене напишано. девојче и ја тебе те мразам. После морам исто да ги споменам и форумџиите кои ги запознав во живо на собиранките и пијанките и муванките и све друго што има предзнак "go zapoznav tоj/taa, ne pravev muabet ali mi izgledase na fino dete". После (што ми е со ова после бе?!) ке ги споменам и коментарите на профил кои ме прават најсреќно дете на оваа планета за која немаме резервна и затоа Петко ке ни каже да ја чуваме како зеницата во окото наше македонско девојче од другата страна на земјата плодна за одгледување пиперки за Farmville и друга апликација. Друго можам да кажам дека се обидувам форумот да го направам подобар со тоа што планирам да не пишувам волку многу. Ок, лажам. Ке пишувам. Ајде да не бидам насилен во темава со моите работи ке пишам дека овој есеј го планирав да биде добар али секако не испадна како што треба. Ајде чао1.

P.S. Се надевам дека некад овој јубилеј ке го достигне TonInter и ке го ставите модератор на CS.

Well.. The band is Over. Што се однесува до мене - е.
Добра инаку.
Три дена по ред идеме на турски чај со професорај во Чаршија и ги глабиме сите теоретски и лажни парчиња ум седнати во сонце и божемна радост.
Да можам, ќе се телепортирам моментално во Индија.
Имаме коњи на плоштад. Имам само едно прашање. Или две? Зошто тие евра не ги дадоа за нешто попаметно? Дали ако имаме коњи на плоштад, автоматски имаме и историја што туристите едвај чекаат да ја сликнат? За жалење! И за палење! Со напалм.
Имаме коњи што дишат и возат коли. И се политичари и треба да им се прошири анусот со цепеница. Онака, зошто јас така сакам!
Имаме време полувреме што се мисли дали да врне или да пече.
Апсолвентскиот фустан е апсолвиран. Ќе бидам како римска божица. Си купив и римјанки. Цицките малку ми излагаат од местоположбата им, ама ќе ги натиснам.
Слушам Планет Фанк, старо ново, ми се свиѓа расположениево.
Како кога раскинуваш долга врска, од збоктис.
Не сум среќна, фала богу, но барем нема да се фрустрирам повеќе.
Ми пее мене срцето, секогаш.
Ништо не губам ниту добивам.
Статус кво, на чисто со СЕБЕ.

Недела е денот кога ќе завршам да мислам, генерално.
И одам да си барам работа:salut:

Никој не може да ми го земе она што веќе го поседувам.
И, да.
Биди ѓубре за да те ценат имаше овде една тема?
Ќе ја прескокнам, но читај меѓу редови.
Медеа, пачавра што фалшира:baeh:

Здраво Кајгана.

Треба да има повеќе од ова. Така барем се вели.

А сериозно не знам што треба да биде тоа „повеќе“. Имам чувство дека се во право, дека нешто недостасува... Ама уште да знаев што е тоа.

Всушност знам. И мака ми е што недостасува.

Но - благодарам што ме потсети - тоа беше мојот избор.

Од време на време ќе треба пак да ме потсетуваш.

Благодарам за овој пат.

Поздрав.

Убо, фино ми е ! :pipi: :wub:
Оооо Дарлинг, стенд бај ми ! :music4:

нема што друго да се прави во доцниве часови па еве да ти пишам и јас . аиде! ЧаО!

Драга Шенка,
Единствениот начин за човек да ја развие својата интуиција, е да се поврзе со Бог. Од денес не пушам. Фала му на Господ!

Драга...

Големо црвено јаболко и една шолја турско-горко кафе, во друштво со тебе...Поубав почеток на денот (официјален:)) од овој за мене нема.:pipi:

Кајгана

Знаеш...колку е убаво да имаш пријатели до тебе кои те расположуваат.
Супер сум и еве од школо ти пишувам.
Хаос е денес во школото али тоа е:)
Само уште 5 дена и екскурзија...
Can't wait:vozbud:

Драга...

КРАЈОТ НА СВЕТОТ СТИГА ЗА НЕКОЛКУ МЕСЕЦИ! – на сите медиуми го има 21 декември завршува мајанскиот календар, откриен е огромен астероид кој оди на кај земјата и ќе удри за неколку месеци.
Три дена пред крајот на светот :
Русија:
Огромни пијанчења со вотка се пријавуваат илјадници случаи со труење од алхохол и лоша вотка
Америка:
Оргии, предозирања со хероин и платинести холивудски курви се прикажува онлајн некое тв шоу дочек на крајот на светот каде парис хилтон е нивната водителка и организаторка
Европа:
Европејците седат во брисел и измислуваат нови регулативи за тоа дали треба или не траб да има криви крставица за дочек на крајот на светот
Ориент:
Се убиваат луѓе јавно, се воведува шеријат таму каде што не е воведен и сите се убедени дека после судниот ден ќе ги чекаат 77 девици
Германија:
Дет метал журка која трае веќе неколку дена и која се планира да се изведува се до крајот на светот. Проследена со оргии, гладијаторски борби и конечно искача од нив освојувачот…
Јапонија :
Секс со играчки јавно на улица, насекаде се нудат играчки за секс дури и оние што се за деца. -.-
Организираат јавен настан каде се одбираат најнови первезии Life …
Македонија:
Атмосферата е напната, наоколу плакати. Ја слушаш водителката: На судниот ден ќе објават резултатите од изборите , До сега водат сдсм во неколку општини … Поради техничката неможност прегласувањето ќе се изврши под итно и ќе се оди опд куќа до ќуќа за да се повикаат локалните жители да гласаат таму каде што ќе има прегласување.
И толку за изборите 2012 прганизирани по повод крајот на светот. Следно на програмата Б.Ц. е фатен како има секс со малолетничка, неговата партија објави дека објавените слики се фотомонтажаа и дека очекуваат илјадници луѓе да дојдат на митингот по повод нивната победа на изборите кој е закажан само неколку часа пред крајот на светот. Нашата дописничка е на терен : – да какошто гледате веќе пристигнуваат илјадници сдсм подржувачи со транспаренти ние ја победивме вмро на судниот ден. Иако има уште 48 часа пред почетокот на митингот кој се смета дека ќе биде последниот и најдолгиот митинг во република македонија, сепак уште пред неколку дена почнаа да доаѓаат автобуси од секој дел од државата. Еве еден нивен симпатизер да видиме што има да каже….
И така драги мои …

Да го немаше астероидот во приказнава, ќе помислев дека сме заглавени во 1929та.
get over yourselves, медиум си е медиум. : )

Oseti nekoj zemjotres pred 5-6 minuti, ili jas bladam nesto :)

Ој!
Станав тетка, по 13ти пат :)
Внукица, од прв братучед, девојчица, Нина!
Да е жива и здрава и да ги клоца сите мажи што ќе ја нервираат!
Врне, јас сакам да јадам мрсна лесковачка, а дома кркори компир манџа. Аздис - али мегаломанијата е таЈа.
Ме иритира кога е темница во 3ипол, но... Книги и нет, доста е.

Има еден смешен момент, со слика една..:vozbud:. Се изнасеиривме со И за неа.
Нека патат! (ко што би рекол мој Владо):pos2:

Сама и слободна, ооо је јеје и така...
Тетка сум бре.
И ми се јаде лесковачка вол.2
Медеа, стабилно неподнослива.:pipi:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom