Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Убаво е да си уморен од ќефои.

Само лошо е кога почнуваш да си се дриблаш сам себеси зошто нема друго чаре како да си ја објасниш ситуацијата.
Среќна сум што поминува времето, така некако.
Дождови, ко во октомври, купишта работи за учење, а мене газот ме боли.
И пак се навраќам на првичниот став околу фарсичноста на мојата Катедра.
Све у к*рац, бе па више.
Мој мој, преку мој.
Башка, све несаглам луѓе ми се чини дека надоаѓаат.

Мал пост скриптум: На Саем се изнаглеав грди, небањани, гадни фаци. Меѓу другото, пубертетлии со немиени коси, младалачки бркови и 6 броја поголеми блузони со Чилдрн оф Бодм, Опет и такви слични бендови.
Си викам, ваљда остарев.

Па ми смета и промаја од младост.

Медеа, скроз на скроз накурчена, али онака, дремам тука плукајќи по виртуелниве ќошиња, зошто надвор врне, па не би било згодно да урлам по улици.:nesvest:
Чао.

драга
изморен сум, а не ми се спие :tapp: познато ти е тоа?
гледам филм со црнци, се тепам со сестра ми, се карам со домашниве и слушам музика до даска............. едноставно уживам во ноќта:pipi:

ај ча-0 :back:

Драга ми се спие а неможам да спијам !!
бедови до јаја депресии тешки многу е заебано кога со душа си чекал да си го склопиш велосипедот и сеа да неможеш да си го возиш :kesa: работиве на љубовен план се бетер од на онур и шехерезад ај барем они знаат што праат ама драга ние неееееемаме поима кои сме и што праиме, тажно знам....али ајде нов ден нова надеш !!! хоуп фор а бетар сани дејс !

Ах лицемерие драга ми се блуе.
Две години не се придонесува ништо, таман пред избори се намалуваат партиципациите за студентите. И ќе се повее глупиот народ пак. Ете така секогаш македончето ќе си го ебавкаат во здрав мозок поради простотилук.

Еј ако ти кажат дека жените повеќе оговараат од мажите, да знаеш дека те лажат. Не им верувај. Што се не се изнаслушав еј... убаво велат - Озборувањата ти помагаат да дознаеш работи за себе кои и ти не си ги знаел.:tapp:

Него, остави тоа, не се замарам со ништо деновиве, ко што му реков на едно сонце прееска... да ми кажат дека Апокалипса има надвор, нема да се помрднам од место. За човек кој до вчера се замараше зошто сонцето изгрева од исток, ова е комплетен пресврт. Па доста јас се замарав со се... иако нормално ова не може долго да трае, не сум родена јас да не се замарам (:icon_lol:)... сепак убаво ми е вака, сега за сега.

И така...држ една песна... мх, мераци е. Цел ден ја отеков од слушање. Ок, не цел ден, пошто цел ден не бев дома :icon_lol:, ама остатокот од денот кој бев дома ја преслушав. Никогаш доста од песнава.... Воала...

Ајт така. :)

Драга,
не можам да ја најдам темата за тестирање, :toe:

може? да тестирам кај тебе?
фала

:viking: :indian::wizard::clown::немој::offtopic3::whip:

:placko::horse::facepalm:

Денес не одам на школо!:je:
Ама САБОТА УЧИМЕ!!!!!!!!:kesa: :tapp::nesvest:

Еј драга,

станав у 7 и 15, и нормално задоцнив во школо. Оу јеа! Успат, и не ја спремив чантата, па само со една тетратка сум. Уште едно јеа. : (
Ај да си продолжам со часовите, се гледаме. xD

Врага......

Идам да си купам еден преубав парфем денес :vozbud:

депресии
времево ми иде на нерви
ми играше дијафрагмата цела вечер неможев да спијам!:tapp:

Не коментирам многу освен во приватно јавниов дневник имам среќа што никој не го чита од тие што ги засега :icon_lol:. А и ме боли к*ров, и навистана да ме боли добар сум во лажирање дека не ме боли. Се избудале ова скајпов слики од пред три дена испратени дури сега стасува известие дека ги примам...
Го прашувам со кого прави мубает неговиот одговор беше еве од к*р ми избега, ја гледам нејзе. Зарем после толку време, не знам што да речам јас искрено не би низ смеа ми вика знаеш колку време ја барам на фејсбук :icon_lol:, јас не би....
Треба да јадам, треба да се бричам, треба да слезам долу, треба боја на печатачов да местам, многу работи треба ама има време до вечер голем е денот.

Ина крај стихот од песната Цел еден век чим те видам моментално болен легнувам и нема лек....

ДК,

Ова е момент на тишина. Никого нема, сам сум на работа, сите се испоотидени дома, а јас останувам, последен во петок, да го „затворам дуќанот“, што се вика.

Момент на мир.

Сè е во ред. Сè е стабилно, тивко и спокојно.

Заврши работната недела. Сега одам дома, да се спремам за наредната.

Но не денес. Денес е ден за одмор.

Поздрав. :helou:

Не знам зошто ти го пишувам ова, ама еве ти го пишувам и продолжувам да ти го пишувам и ќе продолжам!
Па еве да споделам некоја тотално непотребна информација, идеме:
Ми скисна дома ебаго
Се предозирав со ебаниве апчиња
Те читам и во темичката "во врска со љубовта сакам да ти кажам" повторно другар ти сајбер...станува ова озбилно, фуче романтика:wub: се убаво тоа.
Се преокупирам со триста глупости да не мислам на некои работи...ми успева подолго време, ама сепак едно нешто ми рашетава по нерви...
Доволно беа глупостиве

п.с еден твој нов член како те трола, па и мене ми скисна јеботе...(ова сакав да ти го кажам бреее, а ќе заборавев)

фино.:wink:

мила...

...значи времево ако не заебе кој друг ќе заебе!?
Таман мислевме да излеземе да пиеме вечерва, сеа ке треба да се собираме дома и да седиме да се муабетиме...
Се нервирам журка ке има кај мене, не ме интересира:pipi:
Плус јеботе, добар план си имав и за утре и тој ке ми се сјебе осеќааааааааам:tapp:
Не стварно не е фер...али:toe:

Кајгано,
заш бе ваке ми испаѓа глупо :tapp:
Колку многу сакам да направам нешто мора да испадне некоја кривина за да ми го заебе тоа бе, упм више се нервирам!
И + тоа периодов ми е тапа, дали намерно или ненамерно не знам само сакам да ми се изгуби ова глупо чувство и да се врати се ко по старо, да не се осеќам празно и безидејно.
Ама што си ти крива да ме слушаш мене, ај ќе те поздравам со едно песниче шо ми е често на музичкиов плеер денојве

три точки

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom