Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
КАЈ СИ МА!?![]()
АРНО ТИ ТЕКНА ДА МИ ПИШЕШ!

:smir:
Ужасно ми е тешко и лошо, а најмногу ме боли тоа што не можам никако да ти помогнам. Ужасно ми беше тешко додека плачеше, а јас не сум до тебе да те утешам, да ти помогнам и да ти кажам дека се ќе биде во ред. Не сакам кога ме прашуваат зашто те нема во школо, дали си добра, што ти се случува...затоа што неможам да најдам одговор, а не сакам ниту да ги лажам. Цел ден денеска ми беше празен без тебе, заедно сме и двете од градинка, неразделните другарки и сестри како што не нарекуваат, а нема кој да ме насмее, да ми врти муабети за таа тооооолку очекувана матурска екскурзија
Колку и да сакам неможам да ги сопрам солзите...сами си течат
Лута сум и гневна зашто никој не ми кажа ништо, зашто молчеа
Сакам само се да се среди, се да биде ОК и пак да бидеш весела и насмеана како порано. Ме боли срцево кога ќе помислам на најлошото што може некому да се деси, но гаам некаква надеж дека не е така. Не можам да продолжам затоа што додека го пишувам постов се гушам во солзи...само сакам да знаеш дека те сакам највише, дека секогаш и во секое време сум тука за тебе и се да помине што е можно побрзо...

Вината му ја префрлам на отсуството!