Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
So Clever, whatever...
I'm done with these endeavours!!!
It's over!
No longer....

chichai lady

Здраво Кајгана.

Убав момент... Ги свршив работите за денес. Имам и за утре, но за денес сум готов. Ми преостанува уште само да си ја досредам собата и мирно да спијам.

Поздрав. :helou:

Туу...абе шо убаво си вриев башка кулирав, и експериментиравме со колешки:vozbud:...башка ганџа и јас САМ си Седев(дури и дворо го прекопав ебаго плус правосмукалка)...сега утре идат Старите:tapp::tapp:....ај ќерата...ако ако ќе ги зовријам и ќе се скршам уствари денес уште у 19 се скршив....

Некако е Покул да седиш сам и да си средуваш.....лелее па така некогаш додека Истражувам нешто(обавезно музика) и ќе дојде 6 часот...одма џоинт и многу ме фрка на работа:pos2::vozbud:

Кршат Филм некако,али ајде и да го скршат филмот сепак продуцентот е тукаааа...

Драга..
Какви луѓе значи -.-
Секој ден ми го уништуваат.
Не можам од нив да бидам среќна.
Како да ги исполнува тоа што ме гледаат
таква мизерна и несреќна.
Ќе има и за нив крај. Ќе им се врати.
Ако не од мене, од самиот живот..
Уште неможам да поверувам дека можат да постојат такви нелуѓе, такв расипани души, такви .. никакви!
Разочарана сум.. многу! .. :(

Симни ги од Јутјуб Владините реклами-можеби ќе имаат ефект.

Драга Шенка,
Си онадувам овде, мирисам на онаа бештијата Парис Хилтон, учам за специфични новианрски жанрови и се молам утре „Семоќното НЕ“ да попушти и да имам убава оценка. Поздрав со прасконтус и напоменувам дека ме чека дугачка ноќ исполнета со многу новинарски термини убацени у книжуле.

Passed down to you...

Се товам со мекици, психоанализирам психолози кои анализираат етнолози... и попиздувам усред епизода оти ми улетува мисла дека поради ваквите психолози си ги упсопастив претходниве студии. Него као шо имам чуено ќе се градела опсерваторија во Македонија? Екстра! We can put all the ignorant assholes to a rocket and return to the moon. Башка и оние кои ќе студираат астрономија кај нас (ако ја има).
So says Saladin....

Драга, треба да ти дадам извештај и при крајот да ти кажам дека Тони е закон. Следи извештајот. Океј, пауза. Да, мислам што да ти пишам. Дали за обичниот ден, дали да се мрчам дека сите пишуваат за нивните обични денови. Хм, веќе сум мрчел за тоа, нема смисла пак. Ѕверам во бирото. Не, нема поента постов, како и сите други, онака го пишувам само, колку да има нешто при чиј крај би кажал дека Тони е закон. Он ме натера. Уствари постов заради тоа го пишувам. Пауза. Пауза. Interrupt. Абе глупо е вака кога ти правам live feed од мисливе, требаше да го осмислам прво ова. Во секој случај, мислам дека веќе имам прикладен драгакајгана пост, и веќе се доближувам до крајот, значи во ред е, нели. Океј, еве. Тони е закон. Поздрав, Кајго.

Драга, треба да ти дадам извештај и при крајот да ти кажам дека Ханзо е тапа. Следи извештајот. Океј, пауза. Да, мислам што да ти пишам. Дали за обичниот ден, дали да се мрчам дека сите пишуваат за нивните обични денови. Хм, веќе сум мрчел за тоа, нема смисла пак. Ѕверам во бирото. Не, нема поента постов, како и сите други, онака го пишувам само, колку да има нешто при чиј крај би кажал дека Ханзо е тапа. Он ме натера. Уствари постов заради тоа го пишувам. Пауза. Пауза. Interrupt. Абе глупо е вака кога ти правам live feed од мисливе, требаше да го осмислам прво ова. Во секој случај, мислам дека веќе имам прикладен драгакајгана пост, и веќе се доближувам до крајот, значи во ред е, нели. Океј, еве. Ханзо е тапа. Поздрав, Кајго.

Болни луѓе, Кајгано, болни. -чекан
Не знам како е можно да се толку оболени. -facepalm

Captains Log v2.4

EnTeја Th3 mOL3
Gimme soem of taht Bl00es Motha Fukkaz:vozbud:

ph00 ya l00zorz NOONE CAN DEFET ME CAUZ I AM DEFEAT EVERONE!!!1
:tapp:
N3rDRag1n

w/e

колку шупачки живот ко растение
досадно е ffs

Ph00!!!

ExiT teh mOL3

Драга Кајгана,

Добро какви се тие доктори во Македонија бе?
Руни ги скина лигаментите,ама се врака на теренот за 4 недели.
Фабрегас има повреда на коската,ама и тој се врака за 4 недели.
Еден мој другар 4 недели неможе коленото да го движи,а уште неможат да откријат што му е...Нормално дека нема да знаат,кога трипати го прегледал уролог...

• Ми се допаѓа
Reactions: VeS
Драга Кајгана

3 30 е сабајле, учам историја на музика, а не да ми се спие...За 2 саати треба да тргнам за Штип... од кога ке стигнам за 2 саати сум на предавање...ахх колку е убав студентскиот живот.:tapp:

Драга Кајгана,

Добро какви се тие доктори во Македонија бе?
Руни ги скина лигаментите,ама се врака на теренот за 4 недели.
Фабрегас има повреда на коската,ама и тој се врака за 4 недели.
Еден мој другар 4 недели неможе коленото да го движи,а уште неможат да откријат што му е...Нормално дека нема да знаат,кога трипати го прегледал уролог...

Па кога не бил на заболекар или на психијатар за коленото!

ДК, Бразил е магично место.
Но ми недостигаше љубената, иако зеленила гледав, очите зелени се сепак најубавиот миг на живеењето.

ДК,
светот ми изгледа ко неосвоиво џет сет место. Сите тие луѓе, коли, свечености, дружења, смеење... Но ако се доближам повеќе до сите тие празни лица и очи, само посакувам моментално да исчезнам од таму, да уживам цела вечност во самотија...
ДК, да не претерав малку?

Џес

Сигурна сум дека станувањето во 9 ми беше со некоја причина...
Коа ќе ми текне шо беше причината, ќе ти титнам 2 пати.
Склерозава лоша работа, ќе почнам да си запишуам од сеа.
И да си запишам да не забораам:
„Купи си дрвени боички за на факс“
Е така.

И се ме боли у пм.
Ќе пцујам некој!

Ај чао сеа, ме чека психометријата -.-

Кара миа...
Не ми се иде у школо беее! Па и времево какво е...барем нека заврне:)
Толку
Папа!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom