Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Драга ..

иди почесто во банка даваат чоколади!

Еј

Пред малку пак им забив три комада во стилот на Пато и две асистенции во стилот на Роналдињо, ми кажаа дека не може веќе да играм со нив јак сум бил. :toe: Утре ќе ги учам баскет. Инаку головите ги посветувам на мојата најсакана Марија. :back: Таа ми дава сила и инспирација за мојата фасцинантна игра. :toe:

^Ок, и ја ќе забијам за тебе денес. :pos2: :back:

Пиче
Ја сум добра, коленото е ок.
Башка ми купија бомбоњера. :pos:
Ајт позз. :salut:

.!.
добив кец :vozbud: немаш појма колку е убаво чувството. пробај и ќе видиш неописливо е :pipi:
ти како си ми? знаеш колку е глупаво одма после празник да ти дадат тест и да те испрашуваат :tapp: и башка да се караш со најпеколниот и најлошиот професор во вселенава :nesvest: ужас. туку ај си фатив и 5 тоа ми дава надеж да не заплакам ( :pos2:-се зезам )

сега ми се спие од 6 сум станат ама ме мрзи да си легнам :nesvest: ае ча-0

Кајгана...

Јас сум жолта да земе некој и вака да ми прави:tapp::tapp::tapp:
Јас сум драга најголемиот малер на свет.
Се разочарав.
Како бе така можеше да се погоди:uvo:
Уф ке се чалдисам некаде:vozbud:
А и кој ке учи сега де.
Алооооооо ке научи ли за мене некој?
Линијата е недостапна...ке мора сама да се потрудам.:nesum:
Не,пак ке речам не е можноооооооооооооо.
А не ти кажувам зошто сега испаднав пак малер.
Ке се смееш.

Ај ма бегам:jaj:

Драга

После година време конечно да си ја добијам дневницата (повеќе се :) ) кои чесно и макотрпно ги заработив (нешто поврзано со безбедност и политика ! хехехехе не се бавам со рекетарство!)...

Но имам еден мал проблемчич....
Синоќа направив штета на еден екран од лаптоп кој случајно е мој, и треба да го поправам со тие пари а тие пари ми беа планирани како К-15 во мојот боемски живот...

Е јебига чесно заработените пари, колку и да се, се трошат одма... летаат како алва !

Е ајде Кајгано, и шо сеа?
Нек иде се кај што треба и кај што не треба!
Мене ми е преку три глави од нервирања.

Да ти кажам право... откако станавме пријателчина еден ручек немам направено асолно, стално ми загорува...се отепав од тенџерина купување и од јаглен јадење....
е сега или ќе го носам компјутерот во кујна или ќе ја расипиме живеачкава или ќе треба ти да ми готвиш.... трето нема

Драга,
И јас добив кец де.:toe:Идам да учам сеа да попраиме нешо па после Барса да се прати.:vozbud:

Кајги, оваа година владеам во кршење на велигденски јајца. Одамна не сум искршил толку противнички јајциња, без да користам дрвени јајца, или да им ги кршам со коските од ракава :):) Животов ми тече лајтерски, ме чекаат полагања и идам да учам. Се гледаме во подобри времиња :back:

Моментално се спремам да ги сечам ноктите од нозете :icon_lol:, млака вода малку да откиснат масажа природна на стапалата :icon_lol:, требаше и сол да си турам малку исто ко на море :icon_lol:.
Вратот ме боли, отидов на гости кај тетка ми да и однесам комбуха габа ќерка од мојата, немав отидено едно сто години, се сретнав со тетин ми по пат добри сме со него, ако на времето го давев за врат, преживеа човекот не е нешто на што сум посебно горд ама тоа ти е. Сама беше тетка ми па малку ова она разговор дојдоа сватчината мои мили на ред да ги спомнеме :sakas_ust, што како возел камион таму некаде низ Европава, нека вози само криминално нешто да не работи тоа е најважно.
Кога мислам на него мислам дека си ја плати цената за неговите непромислени акциии.......
Дојде тетин ми седевме двајцата на иста маса во куќата негова, се почитуваме во нашите разговори тоа што заебавме заебавме работа на времето ама тоа ти е. Ми даде поддршка за мојот проект дека ќе го биде.....
Ќе менувам пакет на интернет и ќе правиме некоја нова шема за мобилниве, а бе заебава дебелиот таму вика не можи кај е палката :pos::pos::pos::pos::pos::pos:. Е ќе треба таков човек да се бара за таква претплата то е то....

Џес

Виктор рече дека немало ништо појезиво на светот, отколку кога девојче става креон на очите вака.
„Ги ширите очите, и ставате ВНАТРЕ!„
Ќе се онесвестеше детето дур збореше :)
И така го остаив да верува дека тоа е најјезивото нешто на светот шо го праат девојчињата. :pipi:

И во слободно време сум ѕвер.
А ти, како си?

јо bitch
ја арна а ти ?
Воскресна и Бог и Годхејт неделава а мор досаден живот што да се прави :)

Кајганче!
Викендов, од само два дена јадење(асално)се здебелив, и што е најтрагично мислам дека ептен се познава:pos:.Лилааа што ќе праам сеаааа?!:pos:
Кратко и јасно, трчање и теретана, нема друго:)))).
Како и да е, си поминав прекрасно за празников(покрај со јадењето)со фамилијата, ги обожавам ваквите денови:).
Денес лагано со факс, полека полека, ќе се навикнам пак, особено со утрешното темпо:).Денов покрај факсот, беше прекрасен, пица во Ања, прошетка, домче на филм со Џим Кери, торта, леден чај и тој, мераци.
Одам да спремам ташна како првачињана, да погледнам текстон уште еднаш, и во кревет.Толку од извештајот.
Baci:back:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom