Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Џес

Кај мене у двор не е 1ви Април.
5ти Јуни е, и ми е роденден. :pipi:

Кеј
конечно малце одмор ма,има да се исфурам за празнициве ненормално
утре идам на викендица,2-3 дена нема да ти досаѓам :pos:
одвај чекам срцка
иначе се заразив со песнава еј,една другарка ми ја прати од прееска ја слушам

Многу е добра :)
ајт маче :back:

Ах, колку се интересни луѓево. Ах. А најинтересно е кога на 1ви април ќе паднат маските. :wink:

Денес дома ќе си седам. Да. И сеа што? Ништо.

Толку си бев расположена, ама ете мора нешто да се случи, мора некој да те разочара. Кога - тогаш. Ама не се жалам, се поминало, така и ова ќе помине. Во животот секогаш ќе доаѓаат и ќе си одат луѓе. Само тие што навистина вредат и ме сакаат ќе останат. А јас за среќа, знам кои се тие. Додуша од време на време ќе ме изненади некој непријатно, ама воглавном знам.

Ќе ме биват за брачен советник.
И тресење глупости.
И праење осмици по патон во трезна состојба.
За друго незнам:pipi:

драга
еве ме мене пак :smir: дојдов да ти кажам дека те сакаааааааааааааааааааам најмногу на свет :back::back::back:

априли-ли-ли :vozbud:

Драга

Вчера у духот на први април бев калуџерка:vozbud::vozbud:

Јан Гарбарек и книга.
Какао и соништа во живо.
Вљубена ко кретен, и уживам.
Не размислувам, не размислувам.
Не.

Ми солзат очите, сепак сум жена.
Добра ноќ, жолт форуме.
Повели песна, не ми е хит денешен, ами вечерашен. Милион месечини, а едно сонце, така вели тој.

Божествен музичар.

Кајгии
вчера не осетив дека е први април :toe:
Мнооогу беше тапа..т.е. беше ок пред да го видам целото друштво со гитарчиња во парк како свират и им беше прекрасно :tapp:
Се осеќав како некој да ми ставил ѕид на белите дробови и не можев да дишам убаво :tapp: глупава што да правиш :pipi:
Ајдее има уште надеж дека нема да бидат мизерни сите денови до вторник додека го видам во школо -.- (тапа е,сега најде да снима песни)

ајј идам да правам нешто корисно за општеството -.-
:salut:

Драга кајгана,
Денес е убав ден, па чекам да ми се исуши арсенал дресот па да фаќам на некаде... :)
Поззз... :)

Врага.......
Гледам старчугите од форумов твој,се ложат дека пак ќе се воведува редовна војска односно и младинава да пропати како тие што пателе,паѓање сапун-не(сакани) последици од тоа,станување во 7,трпење на искомплексирани старешини :salut: итн итн :tv:
Жал ми е ама нема да го дочекате тоа мајкини :helou:

Опасно се спремам за фудбал после,у задње време почнавме да играме ко порано и тоа ми се свиѓа кај и да е и баскет и тенис ќе почнеме да плескаме :vozbud:

Honey...
...во недела не работиме и нема можност да се отвори нова тема :pos:...
туку шала на страна ја стварно неможам да отворам тема во ниту еден ден :збунето: треба да пријавам во администрација ама ај...кога ќе решам да отворам тогаш.

Инаку здравје и факултет одлично,среќа никаква,тоа на “љ“ па уште помалку...2 со 2 се јадат,нека тера вака.

There! little girl; don't cry!
They have broken your heart I know;
And the rainbow gleams
Of your youthful dreams
Are things of the long ago;
But Heaven holds all for which you sigh.
There! little girl; don't cry!

Нема страв ама има трема, секогаш кога некој сака нешто да правам тоа што немам намера да го направам. А и Велигден е, парите доаѓаат и си одат само ќе остане почитувањето на барем малку искажаното достоинствено празнување. Значи има да биде јас како што ќе одлучам, работам сам за себе не дозволувам никој да ме експлоатира и понижува дел од моите пријатели анархисти мноогу го почитуваа тоа.
Шо те ебам на крајот и тебе зарем мислиш дека не гледам дека при очи слеп сум, гледам разбирам знам ама ете имам одлучено да се правам на будала, ете тоа е цела вистина, колку и да изгледа наивно од моја страна не сум наивен, можеби затоа што не сакам да знаеш дека знам, а знам премногу добро.....
Трето недоразбирањето со мајка ми го решив на најпристоен начин, не сакам жената која што ме има родено да се нервира, доволно лоши моменти во животот има проживеано поради мене, па поради тоа секогаш сум разумен разбран кога некои работи ја засегаат нејзе.
Ајде ќе слезам малку до црква да помине гужвата затоа што гужви не трпиме, синоќа кога си легнав нозеве ме болеа цркнат бев од работа, ама сепак се чувствував задоволно од сработеното нешто, можеби тоа и ми треба малку работа до изнемоштеност, во кое што ќе се гледам јас почесто во некое ново светло......

Драга јако е чуството кога ја речиклираш твојата мсн контакт листа треба да пробаш и ти !!! Иначе јас после некое време повторно тука да ти пишам и да те поздравам !! ;)

Драга Шенка,
Epic fail е процес во кој се губи секаквиот интегритет да се коментира за нешто, заради претходно фолирање и неуспех.
Меѓутоа, се надевам дека она што го сонував ноќеска и она што го мислам, нема да се оствари. И вечер мора да го гледаме The Cove. Си спремив палома десет денари!
Ај, убао да си кулираш, а верувај и јас ќе се сончам сега на кафе.
Многу учење не е на арно. Може да ми се преполни мозоков. (хахахах)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom