Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

али тек дознав колку лицемерни гомнари има...
Јас сум вообичаено... настината и мрзлива, али фино... Уште утре и задутре да пројдат и се ќе биде во ред и ќе можам да спијам и нема да имам камен на срце. Еј погоди што, погоди што!
Се ближи февруари! :nerv: Прекрасно, прекрасно. Мојот “златен и добар“ февруари. И да, ќе тупам колку не го сакам месецот, јбг, само 28 дена се, нема да ме убие некој заради хејтање на февруари. 

Ооо драга моја хумана па шо не кажеш бе па од памет ме вадиш. Јави се шо заебааш.Драга К:Шмеки дај олабави ме молим теее! Напнат си од сесија штреберу па сеа демек загрижен. Кај бев ебате? Ме силуваа. Бев до Хаити да помогнам ете таму бев.
Остај бејб и ја на тоа мислам цело време. Добро тргна бејб...минатата недела 3 од 3 испити положив. Денеска уше еден и уште 3 до крајов на неделава. Се шизнав веќе еј. Не сум при здрав разум. Напнат и нервозен. А ме убива фактот и тоа дека неам излезено ко чоек, со другари не се гледам, се карам со драги особи а не знам зошо се карам...ситници. Се е резултат на оваа проклета сесија. И бејб....еве сеа малку паузирам од книга па да ти пишам. Паралелно го глеам Тошка на ТВ. Концерт. Шмекерче беше. Нека му е вечна слава.Драга К: Ок...ќе ти пратам СМС другпат. Како учењето, со сесијата при крај си? Знаеш дека те чекам со полна страст.