Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Драга многу ми фалеше,редно беше да се вратиш :smir:

Кајгано.

Топло времево,таман ко за на плажа.
И тебе ти е топло а?
Знам, јас утре ќе одам да се бувам в базен.
Нека ти е криво,мене уш покриво hehe.

Слагалицана свети,крунана,Слаткар леле леле.
Swcuf43.

Шо да ти кажам друго освен ебисе.
Смачени ми се љуѓево в крај, еднаш ќе речиш,втор пат,трет пат... епааааааааа стварно не се нормални.

писи. Убав хорс скоп во УиЗ.
Некој нек се спремат за мекици!

Добравечер. Добренидојденазад. Кајганавоскресе. Вистинавоскресе. Ќепаѓам? Даќепаѓам. Итака. Одјава. Надинадвор. Кшк.

Кеј
Некош си мислам уште две години. Некоаш си мислам никогаш да не си одам. Епа уште две години. Дефинитивно. После, лупајте за препотентност преку телефон. Од чисти инает ќе е то, не за друго. loooodi се, озбилно. Ич немат да ми е мака ко ке си одам. Ама ич. После колку ќе е слатко, ќе видиш.

Арно шо те снема иначе ке лупнев нешто тука во Драга кајгана шо не треба никогаш да го кажам:kesa:
Е затоа во секое лошо имало и добро:jaj:
Сега се ми помина,фала богу.
Иначе ладно е.Многу.

:helou:

Драга...

Јеј се врати мури шмизло една:tv:
Ако убаво...ми недостигаше...
Мури сите полудеа за тебе ма еј...
Ајде доста те критикував.
Деновиве морав да учам.Имам испит во Четврток и да признаам не ме фака паника.
Учев,ама колку научив е тоа не можам да ти го ветам.
И тоа што ме нервира...веднаш почнаа со злите јазици.
Гррррррррррррррррр!!!немаат друга работа туку само празни зборови.
Шмизло ма,и да ти кажам дека чувам тајна.Огромна тајна која не ми дава мира.

Ај толку за сега.

Лофкам те:back:

:tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp:
уште и мејлот не ми се отвара!!
преку глава више! аман! прво ми цркна мсн-то!
после...неј работеше тоа чатот на глупион ФЕЈЦ!!
после...ми цркна дури и инбоксот!!!
на крај...нејќе да ми се отвори ГЛУПИОТ МЕЈЛ!!!
а одозгора на се имам забрана за повици на мобилен!!
е ај сеа...ти да немаш све ова па да видиш како е!

Кајгануријо, еден твој член е баниран од тема поради правење паметен и после опомена. Да речеме и другите кои ќе се понашаат така ќе ги очекува истото.

Туку, арно што те немаше деновиве. Мислам, мило ми е што те средија, ама не мораа одма да те пуштат у погон. Треба да закрепнеш малку. А богами и многу други покрај тебе:)

Шо да ти расправам бе?! Денов, од убав, поубав ми беше. Да планирав вака да ми биде исполнет со смеење, немаше да ми испадне ништо како што треба.
Среќен сум бе! И тоа многу!

Ајде да се губам сеа. Потребите за сон незадоволени поради школските денови морам да ги надокнадам.

Гладиус:salut:

кајгано.... ти текна да се вртатиш ма?? :nerv: :nerv: :nerv:
е арно.. редно беше... ти текна да се вратиш...
Негоооо кајга.. денес полагав.. и.. и се знае.. тапа :( али тек дознав колку лицемерни гомнари има...

Трема ме фаќа за утре, морам да му влезам на испитот и морам, ако треба и пердуви ќе летаат. :vozbud: Јас сум вообичаено... настината и мрзлива, али фино... Уште утре и задутре да пројдат и се ќе биде во ред и ќе можам да спијам и нема да имам камен на срце. Еј погоди што, погоди што! :vozbud: Се ближи февруари! :nerv: Прекрасно, прекрасно. Мојот “златен и добар“ февруари. И да, ќе тупам колку не го сакам месецот, јбг, само 28 дена се, нема да ме убие некој заради хејтање на февруари. :pipi:

Guess who`s back back back.....Kajgi is back back back
Кај си мури ти????
Ја еве по дома само шо се прибирам од чколо:)
Инаку да ти се пофалам викендов цркнав од досада по дома, се скапав од филмови и серии гледање со оглед дека беше стварно тапа на интернет:)

ПА ДОБРО БЕЈБ КАДЕ СИ ТИ ПОБОГУ ??? Абе дојде време со полиција да те барам. Што е работава бе бејб? Час те има Час те нема. Шо жмурка сакаш да си играме како предигра?
Драга К:Шмеки дај олабави ме молим теее! Напнат си од сесија штреберу па сеа демек загрижен. Кај бев ебате? Ме силуваа. Бев до Хаити да помогнам ете таму бев.
Ооо драга моја хумана па шо не кажеш бе па од памет ме вадиш. Јави се шо заебааш.
Драга К: Ок...ќе ти пратам СМС другпат. Како учењето, со сесијата при крај си? Знаеш дека те чекам со полна страст.
Остај бејб и ја на тоа мислам цело време. Добро тргна бејб...минатата недела 3 од 3 испити положив. Денеска уше еден и уште 3 до крајов на неделава. Се шизнав веќе еј. Не сум при здрав разум. Напнат и нервозен. А ме убива фактот и тоа дека неам излезено ко чоек, со другари не се гледам, се карам со драги особи а не знам зошо се карам...ситници. Се е резултат на оваа проклета сесија. И бејб....еве сеа малку паузирам од книга па да ти пишам. Паралелно го глеам Тошка на ТВ. Концерт. Шмекерче беше. Нека му е вечна слава.
Шмек...и јавуј се другпат побогу.

Драгоева знаеш дека ради можните избори и твоето паѓање излегоа цел куп оговарања

*самоцензури*
*самоцензура*

Мора малце :vozbud:

Џес..

Стоп, застани, чек...Морам да ти ја доловам мојата реакција....
-.-

Пропратено со „Оф мори мајко...“
tuzki_025.gif

Ама и тоа помина, само онака станав свесна шо се може да ми дотекне коа некој чачка кај шо не му е работа. :angel1:

И само да знаеш дека ја ги окривувам моите за се!
Дојдов до таков заклучок дур миев садови....
Светлина од сите страни се појави и ми текна!
јес!
Малце е касно пошо е патолошко станато, ама ќе се лечме, полека но ...полека...

Друго шо сакав да ти кажам е дека глеав клетки од тестиси под микроскоп! xD
Друго шо сакав да ти кажам е дека од денес ќе сум умна...ѓѓ:
И дуго шо сакав да ти кажам е дека чув дека си била хакната аииии:

Џеси, ти се мољимте следниот пат користи заштита...
Неудобно е, знам, ама нема да мора.. да не не остаиш со деној без жута позадина...:back:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom