Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

Е зошто не ги пушти овие синока?????![]()
Среќни празници
Другарчињата ми заспаа во 10 

)), и песнава:

забава до бескрај, алкохол, јадење ииии многу многу женски
грлово ми е тапан. не можам да зборувам, засипнат сум. знаеш дека и пред тоа бев болен пијам апчиња и вчера малку од повеќе претерав сега апчињата не фаќаат :pos2:ама баш ми е гајле јас важно си поминав најубаво што може. останав до 7 сабајле и сега сум станат
па ич не ми се спие. пет саати сум поспал и готово сега :nesum: после пак ќе си прилегнам и повеќе станував за апче да се напијам туку ај. за денеска не знам што ќе правам надвор врне ич не е убаво времето. ај ќе видиме
ниту пијана,ниту уморна а сепак задоволна,насмеана од осмица до осмица :гринсмајли:...иста ќе биде годинава бе,само јас изглеа ќе бидам поинаква :icon_razz.
Ми требаше вакво нешто, се изнаскокав, изнапеав, изнаиграв... Доброто беше што немаше некој што не игра на било која песна, секој играше на секоја песна. Топ журка се направи.
А од денеска, пак по старо, само со повеќе спиење и помалце нервози ради распустов. Штета што нема повеќе вакви денови во годината... 
Баш ќе фаќам прибелешки годинава и ќе ти кажам