Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Жолта
Другпат ко ке иаме час хемија онаму долу кј шо имат интернет, а јас се опнам овде на твојве страни, и не пазам нишо и нишо не пишам, слободно бан мавни ми! Зш тест иам утре, а ни знам шо да учам, ни знам до кј сме, ни знам задача да решам, нишо, дрво, тапа.
Нх така да знајш.
Ај подрав сеа

Драга,

Солиден ден, заебанции ова - она. Попраив биологија, битно не е кец. Уште да распукам математика у понеделник и ќе има фешти дома. Утре очекувам да биде бољи од денес, башка и петок е. :)

И не те сакам, мрсна си. Поише ги маам на око. :jaj:

Леле леле.
Срц, брц, мрц.
Што е ова бе, полуделе сите. Со некој исклучок можеби.
Ја арна, фала што не ме праша.
Вчера урлавме и шлакнато беше.
Денес исто така. Ууу:back:
Смрзнав у собава ама барем ми мириса на перени алишта и еурокрем.
Не отидов на полагање.
Ај донт кер. Стварно.
Во 4 годишното мое студирање сум била латентна бубалица, така да... Редно беше.
Маа...Што да ти кажам.
Сајнето е сеа дипломиран камион. Мио мој Мио е ок, нема настинки и вирози.
Ја демек ќе слабеам.:pos2:
Утре одиме од театар во Театар - роденденот на Кабадајата. Ќе биде соодветно лудо и крајно бескрајно. Последна година кога ќе правиме флеки од лошо вино на патос, ќе се правиме флеки и ќе паѓаме на патос само поради насушната потреба да го задржиме Конгломератот Детство низ ОКК суштествувањето.
Еаај почнав да трипам.
Си ју, Медс:salut:

Дwага,

Иwи шака да види некого :pipi: И сеа се wигави пошто е weтаwдиwaна и пошто ја разwигавија оние дечиштана, ногу се шwатки. Като шокоwатки.

И да знаеш дека утwе ќе бидат возбуди. Те шакам, па-па!:kesa:

Многу шашав месец.
Памучни денови, оловни луѓе.
Ти викам шашаво.
Сестра ми јаде ко да е трудна. Ќе го издумкаме зар шо..
Јас или јадам или воопшто не помислувам на храна.
Биг дијал.
Лица. Многу лица деновиве.Изобличени и несвесни.
Наопаку.
Јас дишам цимет.
Си наоѓам обврски лека полека.
Нема да спијам, ќе трчам од место на место и среќна ќе сум.
Се мавам на европски, филмски проекции кога сериозно треба да учам. Оу уел..
Ја изведов Ивана на состанок. Сериозно. После тројка напраивме. И Драган дoјде. Има ново железо у уснама.
Роденден, мала забава.
Не смеам да се опијам, а ќе се.

Шашаво...
Walking on clouds....

Драга,

"Колку пати само молев да ме нема и се борев, без светлина и бои а толку сакав да се мои. Само едно имам в рака, мојта верба многу јака - од неа започна се".

Батерфлај

Абеееееее Драгаа ...

прееска забораив да ти кажам ... го видов, го видов!! И тоа два пати, еднаш коа се враќав од факултет и еднаш кога одев :wub::wub::wub::wub::wub::wub::wub::wub: Уффффф ... ептен мерачки денов. И колку беше сексииии ... :kesa::kesa::kesa:

Божеее не ми е лесно.

ајт :smir::smir::smir::smir:

Мори..ја изглеа не сум у ред!
Нешто се дешава со мене...срамота ако ти кажам шо напраив тука пред сите! Али ако вака полабаво се осеќам!Така...неможам ништо да погледнам како шо сакам...УФ!Готово веќе, нема замарање!Олеснато ми е!
Така...нестабилна сум деновиве..остутна од реалноста..стварно. Професоркана збори, а ја летам со паметот, а најлошо е што не мислам на ништо!
Тоа ти е...пубертет!

Ај те сакам!:smir:

Утре станувам рано ..на државен ..во скопје ..стрелаштво ,има доста јаки стрелци .не очекувам баш некое место ..ама сепак ..никогаш не вели никогаш се е можно :toe:
Skopje ..wait me:е.нее:

Местото од кое ќе полудиш е најтешката задача на Астерикс и Обеликс и воедно тоа ми е реалноста деновиве, не ми се верува цртанот кој што го гледав како дете не подготвувал за вакви глупости. Инаку во оваа сцена Астерикс и Обеликс од нивната администрација бараат некоја си дозвола па ги шетаат од шалтер до шалтер од канцеларија до канцеларија:

Ди кеј,
Ладен ден.
Убав ден.
Сончев ден.
Исполнет ден.
Ден за смеење.
Ден за спиење.
Ден за играње не лути се човече на час.
Ден за кој сонувам две недели уназад.
Слатки од детството и чаша цеден сок од портокал...
Има нешто поубаво од денес? (не одговарај, реторичко е:))

Инаку, Херкул Поаро ќе стане моето второ јас од понеделник:zlo:

п.с.Утре ќе си мцнам едно кафенце со драгите, а пред тоа ќе си ја здувнам од последни два часа. Јез да 4 иам, али на први два морам да идам:)

Поаро...мислам гладиус, оувр енд аут:salut:

драга,

не сум баш најзадоволен како се одвиват работите ... можи и подобро ... можам и подобро ...

†GODLIKE†

Драга Кајгана

Паѓам у депресии со математикава. Во понеделник праам тест, а благе везе неам од тоа материјалот заморен. Не да не ми се учи, а отворам книга, мрак пред очи ми паѓа. И така, место да седнам да вежбам, ја си пишувам на форуми и си се депримирам полека :kafe:. Али ај, ваљда се ќе тргне на добро (да се надеваме). :)

Џес

Од денес не се грижам за никој, вред?
Вред.
Пошо и онака денес само еден тип од јутуб се заинтересира како сум..

Ај да ја простудирам серијава по 6 пат, м?

Чао Дебела

Ми треба чеканот што го заборавив кај тебе, ама очајно ми треба за да престанам да одам од белја на белја. Сепак имам 26 години и срамота е вакви глупости да ми се случуваат. Навистина нема смисла!!!!!!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom