Никад не сум пишувал тука ама ете за се има прв пат...
Се осеќам толку добро што мислам дека можам цел свет да го качам на мојот факинг пенис...
Напорна работа се исплатела, конечно заврши пеколот!
Како да не ми беа доволни ПМС и колоквиумската, мораше и да ја изгорам раката.
Деновиве малце ми фали да пламнам. Уствари гледајќи по раката веќе почнав...
Ми фали и братучед ми... а нема да го видам уште месец дена. И малото го неам видено од среда...
Се што сакам е да си легнам и убаво да отспијам... ама ме чека книгата, убавата со плави корици. Ти немаш таква. Ми завидуваш знам.
...The spaceman says Everybody look down. It's all in your mind...
WTF?
No, for real WTF?
Не знам кој е по screwed up.
Дали црвов што ми го разјадува јаболково и си игра мајтап со мене, или јас што уопште се обидувам да го зачувам јаболкото нечепнато, без да го утепам црвот?
Ми текна као копиљ обожавав да праам иглу во снег! Ти текнуе?
Се бањаш у тоа знегот дур го напраиш, ама ко ќе го напраиш и ко ќе се пикнеш внатре... happiest moments of your childhood
И, си реков, мора да напраам иглу зимава.
И да го hotbox-нам.
Така ( :
Кој го има тоа у список? ( :
Драга,
Цел ден ме боли глава, ај викам нема да пијам таблети, ама прееска ме разбуди од спиење главоболката, сега се напив таблета и полека поминува.
Кажи ми, тебе те боли некогаш глава? Мене секој втор ден, плус тежок метеопат сум, а времето дефинитивно отиде у перверзија.
И така, сега читкам тука нешто за ATR (пригушена тотална рефлексија) и ми паѓаат еден куп идеи на памет. Камо да имав повеќе средства да опремам една лабораторија, ќе биде и тоа за некоја година.
Ајде лаку ноќ.
Драага.
И пак тука со мојот брат до мене. Тоа што беше кажано повторно дојде на виделина. Никој неможи да те раздели да бидеш со оние вистинските. И по сето невреме и бура, пак назад на она нашето. Брат брата не рани, но го чува од порази и падови.
Една љубов дека животот е убав и во маало и на клупа.
Љубов,
знаеш колку е комфорно кога три дена не се помрднуваш од креветот?
Јас сум совршено добро, пушам цигара, пијам кафе и дури ни не форсирам „контемплирачко“ расположение.
За Добро утро де ...
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.