Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Типов е hot as hell! Вчера случајно се загледав во една епизода од серијата во која глуми и бев ваква :icon_eek:

simon-baker.jpg

:drk: :drk: :drk:
Уф, бе каков е! АААААА, какви очи има!
И така. Денес ептен бизи ден, на кафе, па на мекици, па на кафе, па на кафе/пиво. Бизи. Учење за есеи - никако. Шетање - секако. :icon_lol:

Џес

Коа си легнав ми беше тужно.
Од коа станав ми е тужно.
Надежно дека е пмс и дека ќе ми помине побрзо, а не се бубачките у шо ми ги ставаат глупавите идеи у глава.

Чао.

Да си прашам...
Некои членови овде сериозно мислат дека ако кажат збогум, фала ти за се, дека некој ќе плаче по нив?
Животот е надвор.
Разбудете се и помирисајте го кафето.
Јас моето сега го цуцам и слушам Тото.
Вечер на вино и чат пат оговаранки.
Епа така и толку.
Бре, чудни луѓе.
Медс.

Here comes the snow again. :vozbud:
Oдамна не сум се фатила себеси како стојам со нос залепен за стаклото на прозорецот.
Денес е убав ден. Од сите работи што ги планирав, успеав само во една :
да се разбудам.
Ако. Мислам дека има уште многу денови до 2012. :tv:
Ме чека Фервексот, вежбанката по англиски и турбото од кошивката.
Ќе издржам, јака сум јас. :pipi:

а

Мразам пмс.
Ме пукаат бедови.
Ко да му е галје на некој..
Битно се е ок, забавата не престана.. јас уш по ок.
Се радвам и за Нова Година шо ќе седам дома.
Еден и пол ебан месец заебаваат

супер е

Абе Кајгано,

После одморот од тебе, чудна си ми сега. Ама не, не е до тебе, до мене е. Све ми е чудно. Чудна година, чудни промени.. Па сеа и зборов чудна ми е чуден :S Бљак.

Аххх бе Кајгано, немаш појма што сВе се случуваше додека те паузирав, неам намера да ти кажувам, толку е комплицирано.. ама со еден збор ја го викам живот.

И ај сеа заминав, доста ти е. Имам потреба за реферати, ама ај боље не.

Чаоссс.

кајгич,
значи толку од убавините на животов ... гадноооо
значи многу е глупо кога ке ти се сруши се ама ај валјда ке помине :Ѕ:Ѕ:Ѕ:Ѕ:Ѕ:tapp:

Е Драга ...

знаеш колкава инекција ми ставаа?? \o/ Е толкава. А тебе не. ХА ХА! Тоопче ми е денов. Е!

:smir::smir::smir:

Ej

пери руке
у пичку материну
фатална девојка
тупан и бас
кавги
досадно
нервози

Final summation: Boring
Verdict: Bad

драга
денов е заебан
На пример видов многу работи за прв пат. ја видов баба кај што е лута како рис :nerv: вааууу. не беше на мене лута туку на некои деца од комшии :toe: и јас не знам зошто ама онака никогаш ја немам видено . исто прв пат си го видов внукот од братучеда, Адам :pipi: се роди пред 2-3 дена. друго што да ти кажа освен дека вечер не излегувам.

и така денот си ми помина со многу изненадувања и заебанции вклучуваќи те и тебе :pipi:

Е.

Ќоам на геј роденден. Ќе има многу алкохол и надежно добра храна. Не дека сум гладна, ама за кој пенис се гејови ако не планираат да ми готват?!
После ќоам на разменување телесни течности у присаство на еден диџеј на Р.
Се натепав печена тиква и ќе експлодирам.
Ми се бега од Скопјееееее!
Вчера дадов 310 денари за такси и никогаш нема да си го простам тоа. Колку е тешко да оддржуваш најдобродругарски контакти кога живеете на два краја света (свет=Скопје) :(
Од снегов што го зборат сегде ја ни с не видов, може пошто го преспав тој дел. јас се разбудив со слика од вирови пред врата.
Ај да се уфирцам (да натнам фармерки и маица).

Излглеа иам свински грип.
И као сеедно ми е :/

Уствари, очекувам да почнам да халуцинирам од температура. Најбољи филинг.

Драга...
Ептен тапа ден...ама благодарение на маца_дарк се изнаслушав метал а богами немав седнато да слушам којзнае од кога...Го запоставив у последно време...
Те поздравувам со Melancholy od Iced Earth :smir:
Бегам да се спремам сега...
:бррр: :helou:

Цуцано..

по тапа сабота здравје! седам дома мавам рефреш на странава слушам елементал...си нарачав јадење очекувам да стаса, гледав роки до сега ама реклами рокнаа....абе досада!

Ти ма сакаш снег ?
И ја.
Кај се носело чадор коа снежи бе ?:pos:
Ебаве беља.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom