Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
tumblr_lq2tjgJfo21qmo0bqo1_500.jpg

najubavi se ) :

Драга

Ај нека се случува нешто интересно

Чао.

Драга,
Убаво ми е пеперутки во стомак Мхм Мхм (:
И да морам да признаам добар фудбал беше ....:pipi:

abee, ne mi se sviriii )))) :
Ne znaes. Ne mozam edna nota da procitam ) :
Mi e tesko ) :
Kakov covek sum jasl nesto nevideno -.-
Kretenizam i renesansa. Ustvari bez renesansata, zaglaviv pred nea.

Д.
еве ме после точно 10 дена ;)
овде ништо не се променило освен собата што ми изгеда малку поголема.
прв пат ми се случива да не фатам компјутер 10 дена, а воедно да не гледам ни ТВ.
си поминав супер ама си ми фалеше куќичево :D
одам сега да се освежам, да се одморам, па за понатака ќе видам :LOL:
ќа-0

Сите испозаклучиле профилине чоек да сака да им пише нешто не може. Епа не ве следам, гајле ми е.

Драга, многумина те читаат тука. Па нека го читнат потписов.:)

Драга Кајги,

Многу си го сакам зетчето!!! :vozbud: Златце е!!! Mи купил парфемче Нина Ричи, од тоа поголемкото и едно усб. Срцка е! Си купив и Canon - че и та ра на нам дада ми рече ќе ми го прати поновото моделче со GPS :pos: Колку сте фини! :cuc: Ќе ви составам уште една листа, само една страничка, за се` што ми треба, ама она што ми треба сега, а за после здравје...

Понекогаш кога велам ''Океј сум'' , сакам некој да ме погледне во очи,да ме прегрне и да ми рече - ''Знам дека не си'':unsure:

e ne ne moit taka ., te pregrnuvam te gledam direkt vo okice i ti kazhuvam deka ., mnogu poveke ok ., otkolku si mislish., sry ., shto te razo4arav., pusa:D:coffee:

Одамна не сум го слушал Виви-кун...шредерче...не ко мене али ипак...

Требало луѓе да се бројат, ајде чим е за него ќе одам да учам Веб дизајн :pos::pos::pos::pos::pos::pos:, претходниот пат кога беше за Фотошоп анимации ескивирав ама сега нема бегање :pos::pos::pos::pos::pos:, да ме пишел другите два дена и за англиски му објаснив да не претерува имам јас и други обврски, треба кучето да го шетам, кафе да пијам дење напладне долу под шатори итн :icon_lol:.

Се сеќавам за проектот кога го работевме вака флешбек ми дојде сега :icon_lol:, кога се видовме таму сето одбрана дружина :icon_lol:, М. вика што ќе правиме овде сите кој од кој сето сметнато од бесилка (вклучувајќи не и нас :icon_lol:). Ништо ќе прчиме кур и ќе викаме ура, не ќе се замеруваме со луѓето, и така беше прчевме кур и викавме ура :pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:....

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom