Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
they are fighting, with their tanks and their bombs,
And their bombs and their guns.

And In my head zombie, zombie, zombie, zombie

Драга...

не бе нема да умрам од досада, додека чекам да ми се јават -.-

Д,
зошто сите ветуваат иако не можат да го исполнат ветеното?

главата ми прска изгледа од синусите, а кај ме најдоа сред лето ?

ич не ми се легнува заради кошмарите од вчера вечер ЧС

моментално гладам филм и овој торково сака да убие една навистина секси, згодна жена заради хис фриенд...ассоле.

ај ча-0 :D

1299866819-91.jpg

Е ваков сакам да сум.

Многу ми недостасуваш,се повеќе и повеќе си присутен во мене..иако те немам,како што те имав....сите моменти,претешко е да ги заборавам..најубавите кои некогаш ми се случиле..се завртувам наоколу ,и те гледам насекаде..

Ладно времево ама топла водата во езероно, тибам будалата шо скокнав да се капам :D

драга... денес ми е роденден а уствари денов ми е ко и секој друг обичен ден... нишо посебно не се дешава освен шо сеа сум постар за уште една година.

ДК еве ме мене во 6 наутро.....не ми се стануваше воопшто...и на крајот...спиј си :)
малку да потепам време...и право в кревет .... позз

Мала,
сакам кога ќе ни текне нешто од денес за утре. Планирањето со недели никад не излегува како што треба.
И еве... сега се радувам на ова како мало дете:)
И да заврне гајле ми е, имам најсекси кишобран.
Oh, tomorrow <3
mwah4e

Кајгич ,

281699_206706752713831_100001235236458_631411_4638099_n.jpg
.

Кога сме веќе кај тоа дали ти се има десено ова, оти мене одамна беше али да...

bizarno_smijesne_ilustracije27.jpg

Имав сон со неколку нивоа на будење и разбирање во тој сон, за на крај да се најдов обвиен во љубов и топлина и главата кај нозете спротивно на последно што се сеќавам пред заспивање :icon_lol:. Имам страшен предизвик застанат пред мене ама се ие скуство и ќе оставам како ќе дојде така да дојде, без страв без загриженост затоа што кој цвика може да се слика :icon_lol:.
Со сват ми Полгазо се испоштовавме јас слегував долу а тој се качуваше нагоре :icon_lol:, здраво здраво. Се сеќавам кога се отепа на кривина со точакот му продолжи направо по инерција, каскадерски како на филм се префрлаше неколку пати еднаш тој горе друг пат точакот над него и така неколку пати неколку круга :pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:. Викаат пијаниот и будалиот Господ ги чува :icon_lol:, ништо не му беше а точакот осумка направен беше :icon_lol:.
Си купив тоа што имав намера да си купам и се чувствувам супер поради тоа.
Ајде змискиот шармер, се чувствувам спремен за шармирање.

Драга,

Тоа беше забавна вечер. А мене уште ми се спие.
I want to meet them again.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom