Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Пиво со колбаси домашни убиствена комбинација тоа е екстаза делириум халуцинации од уживање.

Па изедов љања што не треба малку бош муабет со него и дојде тема огнено оружје ова и дека сум против ваму таму ова она, и вика бегај пиштолот ѓавол е.... Иииииии тогаш се сетив дека ја грешив, дека овај пукан беше и има јадено куршум два :icon_lol::kesa::kesa::kesa::kesa::kesa:. Ајде бидна мчи таму лелеееееееееее :pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:.....
Инаку супер сум грлото од вчера малку се дерев ме режи па од пивцето се врати во баланс, и ќе одиме за ракометарките направивме договор тогаш кога ќе свикам Пробивањееееееееееееееее :pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:.

Драга,

Чудни мисли ми се вртат низ глава...to be, or not to be? To be? To be. :pipi:

Драга,
I can't get over this song.
Јас добра, фала на прашање. Некои добри работи се случија деновиве. Некако чудно се чувствувам. Ха...
:smir:

Драга...

Совршена вечер...
Сам плејс најс :) конечно ни се оствари желбата...
Убаво ми беше, ми е...
Ми иде да се качам на некоја планина, со песна што ја откри бејби на слушалки и да се дерам на цел глас од среќа.... :pipi:
Не би било лошо на планинава да има и некоја колиба со камин :)

Драга,

Овој нет ќе ме полуди баш кога ми треба го нема, проклета конекција... иначе еве како се чувствувам во тој момент :angry2: ( :) )

Добро бе што е со лугево некој нека ми објасни зошто мене не ми е јасно,а може и да ми нацрта...оти нема да разберам
Се да се земало при срце,од еден обичен збор...ај у пичку матер,преку глава ми е.
Oдсега понатаму со никого нема да се шалам,ке бидам мртва озбилна па можеби тогаш ке погодам.
Се сетив дека имам чоколадо,ке се скријам во кошето и ке го изедам сама.На никого не давам.

чао.

Оу Шенка,
Толку ги боли луѓето кога ќе им ја плеснеш вистината во лице, што одма острат канџи, се поставуваат на дистанца себе и своето височество, сакаат да те поразат не со факти, туку со позицијата. Дури и тераат на „домашно воспитание“ фазон. Коректно одбивам на глупост.

Што е бе Кајгии :)!? Случајно да не си помисли дека се ослободи од мене,а?
Епаа ке те израдувам не си се ослободила. Ке ме трпиш уште.

Си се вратив jaс здрава, жива и со многу многу убави спомени. Сакам да кажам прекрасна беше минатава недела. Колку да те известам:)

Инаку денес кој невиден баксуз бев. Се накурчив бе. Се нешо се дешаваше со автобусите со кои требаше да одам:еден немаше, друг се расипал, трет каснешее и што уште не. Башка пензионериве и буљашиве невидени.. ааауф
Ама аај да се надевам дека тоа беше само за денес.
Иии да ми требаа уште една недела одмор.. да се наспијам бе :)

Драга Кајги за утре имам многу за учење,а немам книга фатено,ае одам да прочитам нешто :salut:

Колоквиумски семестар, не недела. Толку значи!!!

Заеби слободно време - само навечер после 12 или 1...

Кајганче!
Само да го преживеам денов, само да го преживеам денов.. плиз плиз плиз!Среда ми е најнапорен ден, од секогаш ми бил, а сега и со долгометражново седење на факс, ми иде да се... вратам во кревет:/.Го мразам денов, ооо колку само го мразам денов..
Башка ништо не ми е по кејф деновиве:/
Мех, доста се жалам, боље да станам да почнам да се спремам..

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom