Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Драга...
Јас бев отсутна некое време од форумов ама еве ме пак :))
Да ти се пофалам дека сум болна .. не одам во школо .. целааа недела ќе седам дома ..
Утре ми Брдеј Кајгии *
Специјално се уклучив за да ти кажам, за да ми честиташ да не заборавииШ ..
Ново нема ништооо .. утре ќе одам да гледам кошарка .. РАБОТНИЧКИ - ЛОВЧЕН ..
МОРА ДА ТЕПАМЕЕЕЕ! : )))))
епА Кајги тојето .. ајде поздрав се читкаме вечер опетт.
Те сакиииии*

Ако требаше човек да одам ама вака не, се чувствувам како одвишок и таму за да бидам колку да бидам за да не ме навреди или не знам што. Не ми треба тоа мислам колку е провидно барем за мене. Мислам дај пукај во срце ќе го преживеам тоа немој да ме сожалуваш сакам отворено да ми кажеш тоа што има да ми кажеш. Минатиот пат ми вели дојди и отидов таму, еј не излезе како што треба дај не ме заебавај не сум мало дете.
Го читаш ова? Се надевам не :icon_lol:.

Револтирана сум до крај....Жалам што сум се родила во ова место.Нека им е на чест на сите кои се на раководни функции.Но само една порака до нив ако се во фотељата не се на небото....
Инаку во другите полиња се е ок и под контрола, се навикнав веке да живеам во светот како што е.идам да те читнам :back:

Kajги

Еве ме пак за последен пат...денес зашто ке одам да учам.

Знаеш ли дека ова што го чуствувам ме убива?
дека повеке не можам да глумам што чуствувам кон една личност:nesvest:
Како ли да се ослободам јас од ова?
Чуствувам дека ке се распрскам на сите страни.
Toлку ми е тешко.
Го сакам и повеке од бившиот:tapp:
Едно време не сакав да ми помине тоа чуство но сека тоа го сакам:nesum:

Ај те сакам, поздрав

Кајги..ти посветувам песна:)
Денес ме расположи песнава!Бев утепана!

Аааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааа, ИНФАААААААААААРКТ! :nesvest: Не ми се верува, не ми се верува, не ми се верува.... Аааа, јас сум во шок.... јас не знам што се случува со мене.... Ах, ах, ах, ах... :wub:

Едит: Ок, дива јагодо, смири нервите... Него, сакам да потенцирам колку ме нервира муабетот околу свинскиот грип, а бе аман доста паничат сите, медиумите напумпуваат.

Драга, забележувам Mr.InF3ction повеќе не е член :nesvest: зошто ? некако тој и уште неколку други ми се останати во сеќавање и ми беа интересни ама се намалуваат :jaj:

Кајгано,

навистина е убаво кога можеш да помогнеш при спасувањето на еден невин човечки живот.
Се осеќам исполнето.

драга тешко ми е. не знам што да правам со ова глупо школо, помогни ми :uvo: затоа и не ти пишував, заради ова школо. преку глава ми е. ако издржам уште оваа недела да знаеш дека стварно сум број еден :vozbud: се чувствувам 1-2 одд. бог да чува. ич не ми се оди на школо. денеска посебно знаеш колку бев на школо ??/ од 12.00 до 19.45 :uvo::uvo::nesum::nesum::tapp::tapp: па има сите да ги тужам ја не сум од камен да издржам у П.М. ај нека иде се. ми е гајле поќе што сака нека биде. до сега одличен, а од сега понатаму Ќецар :nesvest: ај чао сега доста ти се жалев :back::back::back:

Џес

Прв пат у живот не знам како да си дојдам до тоа шо го сакам..
Мислам дека ми е срам...
:/

Д.К

Од денес сум станат сериозна личност:pipi: ,а доказ е првата постапка што ке ја напраам тука на форумот еве ова ---->fin,а за другите постапки немора да знаеш.....

Може некад во наредна прилика ке се вииме, а може и да...
Ајде :helou: :smir: :back:

Епа драга си ги начукав и ја 15 :))
МН сум разочарана од една личност.. Се гледа колку и значев ..
Ама ај тоа е тоа.. во денешницава сите знаат да те поебат!
АЈ фала ти..
Тс!

Хеј кајги слабо те дружат во последно време :toe:
Јас да ти пишам онака лајтерски. Еве си седам по дома, па за саат време треба да идам на факс. И така.... Чаос кајги:back:

Драгоева

Ономоно дономоно;
триафиле, карафиле;
стото-пито, моногито;
лјајтин, гујтин;
суезе, сукезе;
делимар, кокошар;
зби, кации;
тенеке, нап'рсток.

е сакам у ова време да се вратам...кога си читав брзозборки...
вечер родителска....оценките катанга...ке треба да се опростам од компјутерот...
знаеш колку мразам збогувања...

чаус...

едит: утре добивам медал не еРеп -_- глеј да ми забрани татко ми компјутер...ке го стрелам!

:smir: Драга Кајгана
Уште рано сум станат бев на болница за преврска и едвај чекам пак да тргнам на предавања се надевам дека ке сум уште подобар полека заздравувам,инаку си лежам кај и да е ќе почнувам да учам си го слушам Владо Јаневски....:smir:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom