Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Драга

Је јееее..
Кој стигнав го израдвав
2n0suc8.jpg

Незнаев дека е вакво чувството.
Ме фаќат с`клет. Жешко е многу е жешко.
Последен ден,мора да се радвам
2n0suc8.jpg
.
Сите ме трпат денес. Знат каков период е. Јееее, уште колку ќе е вака
2n0suc8.jpg

Реалноста ствара погрешна визија.
Супер ее кајгано да знајш.:back:

2n0suc8.jpg
2n0suc8.jpg
2n0suc8.jpg
поздрав мала
2n0suc8.jpg

Ееее драга, ај пак да ти пишам,
Времето разбива денес, а зашто нема Purple Rain за никаде е! Пием го третото кафе за денес и гледам фудбал(уствари полувреме е моментално).
Од 1 саат па до 2 и пол вози автошкола и гледам една маана кај возачите. Минатата недела така си одам од школо накај дома кога еден неранимајко помина со кола и мораше баш во дупката да помине да ме напраи лом. Ај го пцуев и го колнав 10ина минути додека да стигнам дома. Ама ете денес такво времето дождливо, возам јас кога гледам одат 2ца мажи, а до нив голем вир вода. И кога ми спотера нешто да ги исплискам, не знам што ми стана, како ѓаволот да ми влезе во кола и да ми вели оди исплискај ги. Ама среќа ми текна за минатотнеделната случка па ми дојде памет, го заобиколив вирот вода. Не знам дали ваква желба за наштетување на другите со цел за лична сатисфакција се јавува кај сите возачи, ама јас денес ја почуствував и беше ептен голема.

Ај кајганче остани ми така, одам јас да гледам второ полувреме, па ќе се слушнеме!

Драга Кајгано нема што да ти кажам посебно ама денеска завршив со работа, му испратив се на шефот сега тој нека се помачи малце и така имам од вишок време еден пол сат. Реков да читам нешто колегата ми ја даде една психолошка книга за билдање самодоверба (Гифтед Хендс)ама не ја почнувам сега зошто треба да ја чистам собата и пак ќе си најдам изговор демек читам денеска утре ќе чистам ама ќе го заебам тоа мрзливо копиле во мене и ќе го мрдни газо да зачисти ако не сака колера да фати. Ајде за теретана му опраштам дека не оди ама за ова нема шанси и нема да најди никаков изговор освен ако не дојди таа колешката од каршија што има 28 ама личи како Дру Баримор кога глуми средношколка не ми текнува на името на филмот ама го излуди тој татко и на другарката еден познат глумец има фаца како Бранко Црвенкоски така брадосан и рошав по лицето ете сега ќе се нервирам како се викаше ма гони го бе ајде ќе го прашам комшијата него ништо не му бега од 7-ва уметност.
Ми текна некни за мачорот од комшијата и ја прашав жена ми дали е жив по телефон и ми го затвори налутена демек не прашувам за нејзе прашувам за мачорот,еј луѓе ама вреди кога ќе речат дека мачка со марифет се еба тоа е вистина јас го видов вум да не вие кога качував балина тутун на таван прво оставаше од колбасите со поминат рок што му ги носеше комшијата од кај Спиро Касапо кај комшијата на чатија на 3 спрат таванските и сега мачкава ги намирисува и се доближува и еве го од зад нејзе ја забркува лево па после десно и ја носи се така до аголот на чатијата и веќе ова се спрема да рипа ама долу е некој 12-метра и има буре со вар и живот мила се закопува така напучена на ќош за да рипни и ево га мачорот од зад неа и се качува таа турка наназад за да спаси живот мила овој качен зад неа од време на време попушта, и големо копиле ќе збрка работа и си ги зема пак колбасите додека мачкава останува ем гладна ем ебана.

Ај друг пат ќе ти расприкажам за комшивката што ми се омажи за поп.

Текстов нема интерпукциски знаци зошто ме мрзи

Ooooooooooojjjjjjj како е кајгано мори:kez: Јас учам :toe: Во вторник најбитниот колоквиум до сега:nesum: Вчера кајги да знаеш како пловевме :pos2::pos2: Да ти ебам дождот :nenene: и скапаната канализација од пржино до кисела вода:kez: Беше забавно сепак :vozbud: (преживеавме ):smir:
И то кајги вардар пак ми губи јас пак се нервирам......
Чаоссссссссссссссссс :back:

Фак Манчестер загуби..
Јбг..Немаме играчи за вакви натпревари..

Драга

Понекогаш единствена причина за да се сакам себеси е токму таа-што си се сакам неизмерно.Како тоа да е лесно во вакви тешки времиња.Епа ич не е ако сакаш да знаеш,ама по некое чудо ми успева.

На изненадувањата крај им нема,дури сум расположена и да им помогнам на другите и им помогнав,да не речам им се најдов во зловреме.Не знам ни сама зошто,а не ме ни интересира.

Времето си поминува,а наместо одговори јас добивам нови прашања.Најдобриот совет што можам да си го дадам сама на себе е што помалку време да бидам сама,бидејќи сум прилично лошо друштво во вакви моменти.Го прифаќам и строго си се придржувам...тоа е,понекогаш знам да бидам и паметна.Ама најчудно и најненормално во сето тоа е што баш тогаш кога се трудам да размислувам рационално,паметно,се чувствувам најгрдо.Некое објаснение за ова,освен тоа дека сум забегана?Можеби друг пат сега не сум толку расположена за анализи,повеќе за синтези...:)

Ај доста е

Драгоева,

читај....правилата на сатаната:

1. Do not give opinions or advice unless you are asked.
2. Do not tell your troubles to others unless you are sure they want to hear them.
3. When in another's lair, show him respect or else do not go there.
4. If a guest in your lair annoys you, treat him cruelly and without mercy.
5. Do not make sexual advances unless you are given the mating signal.
6. Do not take that which does not belong to you unless it is a burden to the other person and he cries out to be relieved.
7. Acknowledge the power of magic if you have employed it successfully to obtain your desires. If you deny the power of magic after having called upon it with success, you will lose all you have obtained.
8. Do not complain about anything to which you need not subject yourself.
9. Do not harm little children.
10. Do not kill non-human animals unless you are attacked or for your food.
11. When walking in open territory, bother no one. If someone bothers you, ask him to stop. If he does not stop, destroy him.

МНОГУ ми се сфиѓаат...ама стварно...ептен се реални ебате...
Сатанава е паметен екс-ангел if you ask me.

Драга моја,
Мн. сум нервозна ми го хакнаа фејсбУкот...т.е не постои веќе незнам што се деси и незнам кој е.:toe:...Па некој од вас Драги форумџии ако знае да враќа фб нека пише!...
Благодарам однапреТ! :helou:

Draga Kajgano
Jas dodeka si se nerviram dur prikacuvam sliki i si se smeam pod brk za desavkite od vcera sfakjam deka denes e VRLOO dosaden den, denes sum pacer umrtven i ne reagiram ni na zivo ni na umreno. taka da se prasuvam STO MI E NE SUM JAS VAKVA??? malce sum otapena izgleda ali ajde kje se vratam vo normala mora da se vratam zasto kje se storam jajce na oko ako ne se vratam... ajde gleas kolku zboram nepovrzani raboti>> eehhhh kje si poginam jas mlada:jaj::jaj::jaj::jaj:

Драга, преку чешма веќе од чекање апокалипса, сам ќе ја сторам. И кај Деданое ќе се обратам за неговата крајнасвет бомба која не прави ништо, ама за секој случај, не е на одмет. Во долеприложениот спот, јас сум староќелавата лошотија која се сити на торнада, експлозии и нациња во марш, зашто тие работи се многу многу лоши...Luft wird zu Asche und Wasser zu Blut. :pipi:
Бацки киски Кајги, till next time...

...join us next episode when Ханзо devises an ingenious plan to bypass Dedanoe's defenses and obtain the Dedabomb. [фенси одјава]

Систер

Денеска сфатив дека со секој изминат ден се повеке и повеке го сакам.И не ми е гајле,ке му кажам...па што биде нека биде зашто вака не можам повеке:uvo:

Држи ми срека:back:

Еј,

Морам да ја канализирам енергијата.
Иначе предвидувам глупости. Од големи размери.:pipi:

Драгоева

да да, само 2 саата поминаа од моето исповедување...ама сепак..
не сум феќе фраер бе...помина времето кога беше кул да не си кул....сеа сум само класично не-кул...
ми ги снема subscriber-ите изглеа...или па никој не му се сфиѓаат моите постови па мојата потреба од примање позитивна репутација која резултира со его-feed е на минимум...ќе почнам ко ентер да се однесувам и да се гагам за репутација...its addictive...башка само тоа ми остана...ко шо реков не сум фраер више...
ќе треба да си купам кожни фармерки и јакна да облечам црна кошула струкирана по кратки ракави со розеви букви од позади и да го слушам шабан шаулич....да ти ибам модата...
викаат женските ги сакаат нефраерите покасно...ја мислам не ги сакаат уопште...али ај, си се тешиме...

Кајгана

А се беше толку убаво ...за на крај од викендов мојот обожаван Интер да ме зафркне на две ливчиња. Алал да ми е значи:kesa:
Утре полагам, ама немам никаква желба да повторам, баш ми е гајле што ќе биде.

Добра ноќ

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom