Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Драга,

Честитки до Лејкерс. Ионака немаше да спијам. It's not like I have to be somewhere tomorrow.

Ова мора да го напишам.
Седам пијам кафе и пред мене лаптоп...
Остваруваме...
...желби.

Легнав у 4 станав у 8.... -.-
Се убив од спиење, мораш и ти да ми признаеш..
А да ти кажам утре ми е роденден... 21 година а не може да ми текне барем 1 работа шо сум ја постигнала у животов... Освен двете семинарски ама нив не ги рачунам ко постигнување туку ко дополнителни поени од Огнен <3 ....Ама 21 левел на ерепаблик ќе го рачунам...
21година непродуктивност... оу јеа!
Ај ќе се тешам дека можеби сум сменила нечиј живот барем маааафку..
И ондак то.. :) Не знам дали ќе те дружам деновиве, сепак братучед ми не доаѓа секоја година, ќути кај му текна да дојде после години желби и молби со таксени марки од 50 денари... Ама...знам дека со сигурност ќе подругарувам со статистиката, срцка е <3.
Има сонце, тоа е добро, луѓево сонце не виделе со месеци.. Ако отидат за Охрид нема од плажа да има кој да ги избрка... :)
Мајка ми се потресува, гта апчиња за смирување...срцка е бе, можам да замислам колку е среќна :)
Ми текна постигнување у живот.... прва коа беф! :icon_lol:
Ај чао сеа, почна и мене фуфе да ме фаќа...

Драга Кајги,

Денес е тапа. Мозоков ептен е застанат. Туркаме, буткаме, гуркаме, како сакаш кажи, пак е исто, ништо не биват. Одамна не бил вака тапа, обично супер работи ама изгледа се спрема за штрајк па одмара сега :pipi: инаку сакам сладолед ама грлото ме боли нешто, па намсето сладолед да јадам јас чај ќе пијам :pos2: Ептен несоница ме најваса не можам да крутулам бреее :uvo:

драга
нова професорка ни дојде :toe: на 4 јуни. и ај сега оди не си ја мавај главата од ѕид. јбг.
многу ми се спие. сега цел ден ќе спијам, а пак другата недела т.е. уште 4 дена пак сум од сабајле :nesvest: не можам повеќе бе, уште 4 дена вистина ама не се трпат. ајде побрзо нека поминат. вечер лудо ќе биде посебно ако заврне :vozbud:

ча-0:back: инаку расположението ми е подобро за разлика од вчера.

Кара миаааааааааааа
Почнаа да мирисаат липите пред зграда :cheeky1::icon_bigg
:salut:

Бостон беа тапа невидена вчера,не знаеја кај се,а очекував многу повеќе од нив.Немаше никаква офанзива...нејсе иде втор натпревар валда ќе се подобрат..
Денес и е роденден на Енџи....35 ка ...Енџи и ти старееш драга ко вино си:smir:(ова за да не ми се налути кога ја спомнувам во една реченица со старост:pipi:
)

Денес игра Надал полуфинале ај барем во него не се сомневам.
Ќе шетам ко зомби денес ради баскетов.

It's bad, I mean bad bad.
Ме мрази, а не сакам вака да биде, не сакам вака да се однесува, и на овој начин да заврши. x(

Драгаа

Пред малку се најадев за сите пари, изедов еден увијавч со 5 ќебапи и салата од зелка така мераклииски...па после за десерт 2 еклери и од време на време си пивнував Спрајтче :)
и сега може да се каже дека све ми е до мора равно, нозете ми се дигнети на биро тастатурата мие во скут и одмарам си читајќи смшки по форумов,
ајде да не те замарам уживај си :helou:

Бејб...

Да а?така ли?еј...не знаев.
И додека го пишував ова во мисла ми дојде cool идеја што да правам во текот на овој депресивен ден...Дааааааааааааа,депресивен I mean ужасно здодевен сјебан ден(се извинувам на речникот).
Ама ако продолжам да седам овде и да те читам ке падне мрак...Ете веке е 16:08 минути а јас се уште се немам облечено а ни јадено.
Паааааааа пред еден час се разбудив...а зошто?зошто глава ненормално фучи.Место да отидам по апче јас киснам пред мониторов.

Што да правам коа си интересна:pipi:

Гушки бацки бла бла бла :back:

драга
нешто не сум расположен денеска. за 2-3 саати треба да излегувам па можеби ќе се расположам ко шо треба :toe:надвор ми пиштат едни дечишта абе ќе излезам и партал ќе ги направам:tapp: за викендов ме очекува многу работа у п.м.

ај заминаф

Драга..
Ништо, ништо не ми е.. А и ништо не и е :(
Таа грижа која ми фалеше ја добив за помалку од 24 часа

Глупаво е да доживееш стрес откако ќе видиш некој што во некоја смисла те потсеќа на никој : (

Драга,
Многу си ги сакам пилците кога ми пеат рано посабајле.:toe:

Халло Кеј :helou: многу ми се спие драга but it's fridayyyyyyy :zver: Парти деј драга ајде на партиии

Денеска е втор ден кај што постам, овај петок и минатиот петок што значи затерав серија :icon_lol:. Го отварам фрижидерот и гледам јајца мајонез, биено сирење, фета сирење, новосадска, врат, кулен ништо од тоа како отворив така и затворив :pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:.
Сакав плус нешто да прошириме ама тешки времиња тешко оди, можеби во право е да одиме со стабилно познато проверено нешто не знам, а и мене некако не ми се ризикува......
Сабајле раано треба да станам ај ќе биде и тоа....

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom