Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
излегов да одам кај еден другар и слушај коа ме фати еден дожд, дур си појдов до дома ( се вратив од сред улица ) немаше сува облека на мене. лом бев. пред неколку саати бев со братучедиве, дојдени се па ај да се видиме
по пат пак ме фати невреме и решив вечерва да не излегувам, доста ми беше туширање за денеска. кај досаден ден пак и нервозен сум нешто денеска, башка за секс нешто ми зборуваат ми солат памет и згора на се....ми се спие :nesvest: ејјј сабота е, а јас во 00.15 да си легнам па кај се видело тоа. ама до душа оправдано е оти вчера вечер не се прибрав дома, а сабајлево од 10.30 сум станат.

Ха, као ќе каеш, така ќе биде

)си помнавме супер, оваа малку се здрви ама и било топ рече
инаку предтоа во геријатрија бевме, беше топ имаше некои работи надвро од контрола
поука за ние кога ќе правиме журка
не ми се штампа ИЧ, не знам што ќе правам, а мора да ја предадам деновиве, последни рокови фаќам т.е. бркам
ама ме мрзииииии
еј грлото ми е топ може да е од чајот
леле од кога не сум пиела кафе ма, векови
супер си поминав синоќа. Малку не бевме соодветно облечени (многу бев убава ама...
), ама кога дојдоа известувачите од терен беше топ
на се` заборавивме
Ај пак некој ден, ама знам дека јас нема да организирам
доста беше смеење за тоа, сега треба да заборавиме малку на тоа и да најдеме нова шала
една недела муабети, смс, фб, скајп, меил доста беше
душа немам веќе! Кајги, ми недостасува ЛЕЈДИ!!! Кои јаки журки беа таму, ууууууух! На дечкиве сега им е ускратена можност за добра забава, за добра музика, не викам дека не беше добро синоќа, супер беше (само на новинар да не види микрофон
одма прави караоке, ама ова беше добро караоке). Драга овие две тргнаа денес, утре или во вторник се во Македонија, едвај чекам да ги видам, жал ми е што не се во полн состав. Многу ми беше потребна, не иде на одмор иде пак за некои проблеми, ама ја имам 2-3 недели. Ќе морам да направам добар план, мора се да организирам. Треба да бидам и тука и таму.

Ја не знам као не се очукав, ме потфати само онаФки4. Иам дупка у јетрата изглеа.. ми цури.
.Осекаах се како да сум на петкатница, как да не ја допирам земјата ебаго.Судбината на сите рокерки и металки.Оти едноставно не сум машко, и да си облечам само едни панталони и кошула, и РАМНИ кондури и ич да не му ја мислам?Отии?Нема правда

.

Мозокот на пасење на три саати ми беше 
креветон да го фатам и да отспијам една партија 
,а после знајш шо 
?

значи кога и да го гледам видеово солзи ми течат од смеење 

Ама, не е фер.. сепак
pos
Срце бе.. прееска спиеше со мене, чудо не го сплескав.