Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Таква ми е кармата кајги...

Идам на аеродром поминувам на тоа скенерот и не свири се е во ред. Али таква карма си иам ја...секогаш победувам на она рандом претрес! Идам во некаква си кабина што изглеа ко да ќе те теанспортираат недге во епизодите од стар трекс. Не им беше доволно па дојде една ме испипка од глава до пети и со надмевка ми кажа: private search! А???? Ајде во приватна собичка на соблакање по гаќи и прслук, кога таа женичката запнала да ми ѕирне во гаќите, тврди дека видела нешто таму! Бујрум жено глеј, ама она да ги поттргнела гаќите зашо ја ако ги допрам ќе ме врателе назад на уште едно целосно скенирање...ма ти ебам тоа лезбејките што работат по тоа аеродромите...како бе така дами ја фаќа сака????

Таква ми е кармата кајги, а мрднам со авион, завршувам на претрес :(

Ја користам оваа прилика да ги поздравам сите што почнуваат со постење од денеска
58520.jpg

Сречно :D

Драга Кајгано, да си ги прибереш администраториве!!!!!

Фраерите ми влегле на профилов, ми го избришале потписот и ми оставиле порака дека ми е преголем (:icon_lol:).
Можеле во порака да ме опоменат, мислам нема смисла ова што го прават , ја сум многу (што би рекол Шојиќ) повреѓен и увреѓен.

Е сеа тој фраерот или фраерката што ми го избришал/а потписот сакам фино лепо да ми ја врати сликата од Интер Клуб Армата што ја имав. Во спротивно ќе пристапиме кон кажување на мајка ти!
Искрено размислувам и за тужба, ама ај ќе поминат само со усмена опомена!!!

позз и се најубаво, ок позз.

Ќе се мрднам јас со лонгетава у следните 2-3 неделни. Ништо не можам да праам као секој нормален човек, аааааа! И кој курац сега ја сјебав кога еден куп пренајкул луѓе дојдоа во Скопје :place:

Д.К

Ако некогаш се почувствувате осамено, само приклучете си omegle.com и молете се да ја најдете "вистинската" личност. (vol.2)

Драга,
Многу ме нервира Chrome кога сака да се апдејтира. Што да правам со 100-те табови отворени? Ме мрзи да ги напраам букмаркс зашто ионака никад нема да ги отворам, а уште повеќе ме мрзи да ги отворам и да видам зашто стојат отворени... Ќе си стои црвено тоа знакчето уште некое време :pos:

Денеска на вежби ни донесоа едно мало бебуфче старо само 19 дена. Со ококорени очуфки, ситно како гранулче некое.
Ах, Светот го чека, и од убавата, и од помалку убавата страна...

Драга Кајгана, со еден исто така стар член кајганџија решивме да се активираме повторно форумски и да смениме никови ради немање транспарентност. Држте среќа.

Кеј, јас како и по обичај каснам.

Еве јавно барам прошка од сите членови на форумот на кои сум им дала казнени.
Се надевам наредната година ќе нема ниту еден таков член од кој ќе барам да ми простува за казнените. :pipi:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom