Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
ДК
прекрасна мотивација ми даде денешниов ден и ме стимулира за што е можно поскоро да си барам друго државјанство и да се откажам од нашево. Ти благодарам земјо моја чудесна, ме мотивираш секој ден се повеќе и повеќе. Тутунчево годинава убо поминува 100денарчиња килце одлично :mad: , чекам да излези премиеров заедно со министрите да се пофалат за добрата откупна цена и дека се активни на терен ;) . Ако само за добро да е, секој ден се помотивирани сме и посреќни :cuc: .
Рекламата да учиме на технички факултети уште појака, еве ме инжинер со прекрасна иднина во оваа земја, со прекрасна понуда за плата од дури 250 евра без надеж за покачување во првите 5 години, али убаво е битно се осеќам патриотски, битно се борев да завршам со просек, да бидам студент на генерација за денес да се мислам дали ќе е ок во блиска иднина да ги пишам предците бугари и да живеам за нијанса посреќно од тука ;)
Ти благодарам моја прекрасна државичке, преубава си те носам во срцево али некако мн тешка стануваш па можно е и срцев удар да ме стреси од твојава љубов кон мене :love:
П.С драга дури и ти непослушност ми изразуваш со серверов твој и ти ко татковинава стана

Моментот кога одиш на работа во милано во периодот на кастинзи за машката модна недела...се манекени околу мене у пм! Сите перфектни, перфектно облечени, перфектно исчешлани, перфектно намирисани, некои со перфектно исчупани веѓи...чекај...машка беше моднава недела? Да го ебам симпатични сте можда, ама ако поминувате поише време во wc од мене, преминувате од другата страна на машко - женската линија!!!

Диар, си дозволив себеси да пуштам некои емисии со готвење не дека нешто имам желба да готвам туку и да ми се пријаде има јадење во солидни залихи дју ту празнициве :D и скопчав дека да земеш да исецкаш од каишот на дедо мраз и папокот на снешко и да го пропржиш сето тоа ако додадеш коријандер, копер и некои зачини тешки за изговарање ќе биде највкусното нешто евр.

Драги

Сакам вакво за моиве мачиња! :unsure:

Ах, ајде следната Нова Година. Како подарок ќе го добијат.

dqPOvMW.jpg

WF5hu4T.jpg

D3UnmsC.jpg

tWzGSXL.jpg

драга иам лимит 30гб а месецов излегоа полно нови филмови, зимам лаптопот и комшијата има неограничен а му ја имам шифрата, вечерва оставам лаптопот на тераса и ставам да ми симнуват филмови, само ќе го покријам со јорган да не се разболи.

Кајгано,

Не е дека не им ги искажувам емоциите на луѓето пошо не знам како, туку едноставно не сакам ако не ми се возвратени.
И знаеш дека празниците завршиле ко ќе почнат книгите да ти се мотаат на сите страни.
Ама ај, претпоследна сесија здравје.

Драга Кајгана, еве да ти пишам од едно мало мексиканско ресторанче во срцето на Козумел.

Поминаа скоро 2 месеци (за 1 ден) откако сум на Дизни Фентази. Имам помешани емоции во врска со новиот брод. Има предности но има и маани. Работата иде помазно. Не морам да чистам принтери :) Фоткам карактери :) Тимовите во секој оддел се поголеми, потешко е да ги запознаеш луѓето. Најмило ми е кога ќе видам некој со кого сум се дружел на Меџик :) Горе-доле ми фали само љубов. Се останато имам, или ќе ми стигне преку Федекс :))) Коа сме веќе кај федекс, да пишам дека наскоро ми стигаат трењерката, шорцевите и војнички дезен пантолони од Лејкерс :) А за месец дена и дресот на Перо Антиќ :)

Мисс ју, кисс ју, итн ју, Драга Кајгана

п.с. Си поставив цел да стигнам до 80 кила (сето тоа во мускули, аф корс) до крајот на мојот договор :) Сеа за сеа сум на 70, само да зачестам во теретана троа повеќе :)))

Сите среќни нации личат една на друга. Сите несреќни нации личат на нас.

П.с Празниците со право се нарекуваат ПРАЗНИци, дека ги празнат џебовите.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom