Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Неверојатно ......
My heart can't tell you no

Драга
илјадници пати сум рекол дека не треба многу за да се случи некоја лоша работа, особено со некои идиоти :mad: ебати непрокопсаните луѓе, вчера ми го ебаа денот, месецот, а можеби и многу подолг период :mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:
ако успеам да се исконтролирам сега би било добро, побесен не сум бил на племето кое живее во државава откако сум роден.

:eek::rolleyes: Што ви ставаат у тоа бананите за да сте толку негативно наелектризирани ? : )

Oнтопик : )
Kaјгано нели не е исто кд треа да станеш онакој и кд треа да станеш за да идеш на работу
Кд треа да идеш на работу спие ти се наише на сфет, бетер од мачку ТомАС кд си лепи ханзаплас на очи
Томас од томиџери : )))

Ако сакаш да ја повикаш Bloody Mary, треба да застанеш пред огледало и трипати да и го изговориш името.
Ако сакаш да го повикаш God only knows, треба да влезеш во рандом тема и трипати да го спомнеш Хитлер. (дури и не мора трипати, може само еднаш)

За разлика од првото, второто гарантирано успева.

Драга .... ај нек се оправат некои работи , ужасно ми треба да се оправат ! Ако ништо др барем еден период нека ми биде без некои нервози , не се живее на лексилиуми .... сериозно !

Порано, кој ќе заврнеше снег мораја мајка ми и татко ми да дојдат у соба и да ме разбудат за да ми кажат дека врне снег... денес е доволно да се уклучам на фејсбук од мобилен насабајле :). Што ти е животов значи!

Не, секоја чест за оние форумџии што после 3 години се ставаат на форумов да го пишат своето 7-мо мислење „Каде можам да најдам...“, „Колку пари е ова“ и сл.

Ѕверки!

добро бе не сфаќаат некои дека се напор со слика/видео во секој пост? аман, имате 9гаг и редит за такви глупости.

Драга

Како и се спемам на книгава Макроекономија да ја запалам после вториот колоквиум кој е некаде за три недели, никој не е свесен.

Драга моја, единствена... Кајгана.

Не верував дека може во таков студен, маглив и стушен ден нешто толку да ми ја разбистри главата...

Животот велат убав бил.. Па да, убав е ако може да си создадеш среќни моменти со луѓе кои те прават среќен.. Луѓе кои те рабираат и се непресметливо блиски со тебе..

И сепак, секогаш ќе се најде некој да ти се пос*ре на душата ...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom