Gluposti be

Dosadno mi e.
Gluposti...
Zosto, o, zosto ne sum...sto sakav da kazam be.
Abe sto e ova gluposti sekojpat mi odletuva mislata dur da kazam neso...
Nego ja odmaram nedelava doma. Sve si kupiv! I baletanki I stikli I farmerki I helanki I fustancinja I maicki I takvi podebeli maicki (demek esen, remember?) I sea u sabota ke odam jakna I bunda da si kupam

I mng jadam. Denes pizza, vcera ne znam kakvo pilesko nekoe, predtoa kebapcinja, baska blago praela baba mi, slatko celo vreme jadam! I na sto lici toa??

Denes u 11 stanav. Budna bev sabajle demek telefonov neso alarm imase, pa stanav, se prosetav, nemase nikoj I pak si legnav. I posle vo 11 I nesto stanav, ama for real. I pak nemase nikoj. Ne znam sto e rabotata. I posle se spremiv I otidov da se setam. I jadev nekoi makaroni so ne mi se svigjaa ne gi izedov I posle otidov pizza da jadam

E dobro I zosto muabetov sega? Ne znam nesto pametno muabet da ti praam.
Ladni mi se stopalata, a pokriena sum so jorgan I kebe odozgora I baska prozorot ne mi e ni otskrinat. How is this even possible? Sakav krv da davam, ama mi tekna deka pagjam u nesvesT I se otkazav. Humano li e da davas obleki?

DD
Imam eden kup maici I farmerki I ne znam so uste so ne gi nosam I onaka sum skladirala sve toa u kesi...

Pisav na fb za kuceto da go dadam, sve albanci mi pisaa u inbox

DDD
Ko magnet nekoj za albanci sum

DDD
Odam da spijam aj

So mi e so smajlinjava na kraj na sekoja recenica

Aj cao