Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
zemja vo koja nikoj ne prezeme odgovornost za svoite dela
zemja vo koja site gledaat da stignat na funkcija da go tomorzat ovoj narod i da si kupat kuka na florida
zemja vo koja prosecniot covek raboti za 15000 maaksimum se i sesto
zemja vo koja ministri se pokolnuvaat na teroristi
zemja vo koja ima poskapuvanja kako ke im tekne
zemja vo koja pola mladi idninata si ja baraat nadvor
zemja vo koja mozes da najdes rabota ako potplatis nekoj ili si vo partija
zemja vo koja ima enormno golemi kazni i sankcii a platite se minimalni........
zemja vo koja edni ne te priznavaat a drugi sakaat da vladeat i teritorija da zemat....
i red drugi cuda.........

toa e toa

MAKEDONIJA

kolku e dobro da si MAKEDONEC VO OVA DENESNO VREME!!!!!

dobra nok kajgi

Драга Моја Матена на Око ...
Мислам дека нашава врска станува пресериозна ...
... Ми треба простор ....... знаеш .... време .....
За себе ...... ..... Сепак сум само човек ....
Јас ќе продолжам да те сакам, да ....
И ќе се гледаме и понатаму.....ама поретко ....
Се надевам ме разбираш .....

j8MEO.png
I need to get a fucking life GOD DAMMIT !!!!1!

SuperRage-602x451.gif

Океј е што си хомо, али немој да бидеш педерче.
Ме ежиш.
Прво, гаден си. Нели ти е срам? Што, сите останати се глупи што пишуваат со нормален фонт? Ти као нешто шизик си што си педерче? Во шемата си? Јакото ти е?
Нешто "горд сум што сум различен" филм? Као тоа те праи боље? Се фураш дека си принцеза? Кој е ајде мотивот за вакво педерско понашање, жиити све?
Мислам, срамота е. Се расфрлаш со муда што ги немаш.
Што не си пишеш на маица дека си педер ко што пишуваш на тајтл? Ако више си шизик што си геј..
Немој вака, се знаеме упм..

Драга Кајгана,едно нешто никогаш не ми било јасно-Зошто постои толку омраза меѓу луѓето??? Зар светот не би бил поубав ако секој секому му подаде рака, без оглед на различностите?

Дека си ми драга,не си ми сеуште ама од кај да знам,може ке ми бидеш некогаш.
Решив да влезам да те разгледам и ете пишав збор два.

Драга,
Кога ќе се всели комшијата во зградата што си ја гради секој ден (и сабота, и недела) од 6:45 сабајле, ќе му пуштам изворна абориџинска музика, швајцарско јодлање и германски фолк групи.
Благодарам на вниманието,
Н.

Драга,
Пак ме фати 8, а веројатно ќе ме фати и 11 ко ништо. Добро, денес барем не ми помина вечерта во целосно безделничење.
Туку ќе те прашав... ти е гајле ма тебе како изгледа газот на Кардашијан? А вака усрамено да прашам... која е бре таа? Пропуштам нешто што не ја знам појавата која ја гледам секои 2 мин на фејсбук? Можеби, ама па не ми е нешто посебно и не ми прави ќејф да ја гуглам. Добро, знам дека снимала некој порнич и водела или била во некое реално шоу, ама толку...:confused::rolleyes:
Добро, не ми се смеј за оваа. Па пред скоро дознав Бибер што е, а него мислам дека повеќе сум го среќавала по интернетов. Случајно... веројатно на некоја статија имало видео линк или на јутјуб може сум начекала поголема реклама од мене. Кога ќе видам, што да видам. Пејачиште ма! И за него ми беше мака да изгуглам. Пример, дали кај нас е појак од Слаткар. Изгледа нема да го дознаам тоа во догледно време...
А Слаткар... о Драгано, роденден имал деновиве! Па и некоја маица со некоја финташко-вулгарна реченица носел и се сликал. А јас не сум му фан и не му честитав. А ако му бев, може и некоја сликичка плус ќе видев на неговиот профил или фан страна или шодае.:(
Кога ќе видиш, прилично заостаната сум.
Остај тоа... до пред некој ден баш и не знаев колку многу луѓето можат и знаат да се радуваат на нечија смрт. Јас разбирам рамнодушност, но никогаш и феноменот да се радуваш на тоа. И после сакај ги луѓето. Кои луѓе ма? Зарем има уште такви нешта по светов?
Ма знам јас дека има, остај ме што се филмам. Посебно деновиве ми се заредија што стари што нови фаци, кои ми ги претворија секојдневијата во еден скоро заборавен збор - среќа. За таквите вреди да се будиш и да легнуваш за пак да се разбудиш. За ништо друго.

п.с. Ми кажувале дека личам на многу глумици, но деновиве повторно добив воодушевен комплимент, дека личам на сосем нова. Некоја си од Твин Пикс. Арно ама човекот не можеше да се сети на нејзиното име и ми рече обавезно да ја побарам на интернет. Не сум ја гледала серијата, не знаев по објаснувањето.:oops: И сега... на која личам? На првата, втората или третата на листата на Imdb?:confused:
Јаооо, муко моја:pos:

Драга,
само сакав да ти кажам дека Боби има право кога вика дека на сите свадби ние ќе седиме сами со децата (нешто како Рос во Friends) или со младите (од кои 90% не ги знаеме, а тие што ги знаеме се парови и не гледаат чудно :facepalm: ) и секогаш ќе ни викаат дека ние сме следни... Единствена утеха ми е дека во октомври ќе биде последната фамилијарна свадба, а после ќе се префрлиме кај другарките. Туку, уште се мислам какви фустани да купам, а тоа секогаш ми е најголем проблем. :confused:
Инаку, од утре сум на психички одмор во моето омилено место.
Многу е „лошо“ кога во кола ќе ти се заглави ЦД со песни од Архангел, Мизар, Леб и сол и Ареа - страшна работа. (y)
Да не го нарушам распоредот на нештата, поздрав и еве ги пак: :)

ЕИ:pos:

Знаеш шо беше у она новоно мини кино у Рамстор шо е 7Д?

Е кур мој знаеш,не си мрднала од тука,само дремеш :D

Лудници еј.

Идеме и ја прашуеме вработената што нудат и таа ни вели подетски филмчиња бла бла и на крај некој хорор,со змијата демек.

И ај се одлучивме за тој и да влеземе дојде време и почна шоуто.
Седнавме што седнавме и почна краткометражново филмче што на крај испадна дека е цртан филм и немаше никаква допирна точка со хорор.

Почнаа да се тресат столиците,да прска вода,ветер да дува и слично и комично беше. Се утепавме од смеење.
Вода ти прска директно у фаца :pos:

А надвор има ТВ и цел Рамстор гледа што се дешава внатре,ко што паднавме од смеа ние сигурно мислеле дека ни го пуштиле How high пошо на хорор не пратија:pos:

И да бе,сите кајганџии што ќе бидете таму зирнете си,кул е :D
Ако не друго,смеењето е загарантирано.

Кисои:P

Драга,
многу брзо и сигурно почнуваме да личиме на Северна Кореја. Се повеќе и повеќе... Баш пред некој ден на youtube се загледав некои документарни емисии, и да ти кажам доста сличности најдов. Некои работи ги немаме, ама не се секирам, на сигурен пат сме и тие да ги имаме.

Се гушам драга во местово, ми сметаат гужвиве, градбиве, комшиите, воздухот, бучавата, брзањето... Не сум за тука. Сакам мало и тивко место со многу природа, едноставност, убавина, чистота, и луѓе што си ја гледаат само својата работа.
Сабајлево дури си го пиев кафето на тераса, од другиот двор ме пречека комшијата со реченицата: Вчера касно се прибра, па и клучот не можеше да си го најдеш, да не испи повеќе од што треба?
Прво, ми требаше време да си го потиснам бесот во себе и да не ја џитнам шолјата топло кафе накај него, второ ми требаше време да не ја направам онаа Одри Хепбурн насмевка која мајка ми ме научи да ја правам секој пат кога не смеам да искажам нервоза...и трето требаше да си го прекинам мојот special coffee moment, да влезам внатре и секако да си речам: Whatever, и онака утре одам далеку од тука, и за барем некој период ја оставам оваа гнасотија и малограѓанштина позади мене.

Kolku glupi sustestva se ova mackive nevideno.
Kaj pa i mene mi davaat macka da cuvam, odvratna e i smrdi!

Ми се лутел Јанко,Петко, Стојче,Рамче, Шеиз ... Абе кој ве ебе ебате народот гнасен ебате, па капак уште тато најде муабет да не ми праи. Абе фаќајте патот неможам на сите да ви погодам.

браво бре другар,и ова не сум го знаел и очекувал,
јас ти пишувам згоди и незгоди од минатиот век,
а ти си ми бапнал „ поени од опомени “ - ја мајката
што толку ти згрешива овие стари и болни коски ?
Ама добро поени си се поени,па макар и негативни

Не е за секого алкохол :rolleyes:. Особено алкохол.

Сега се осеќам лошо за работи што ги направив на луѓе што не заслужуваат. Па веројатно ни јас не ја заслужувам нивната прошка. Како викаат старите... Што си посеал тоа ке жнееш... something like that

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom