Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Имам еден куп новини да ти раскажам, ама се пополека :back:
уф со нетрпение чекам да завршат. утре има да не цедат дур не паднеме во несвест. по се имаме испрашувања и тестови, башка цртежи за прегледување ( а ја не знам што сме цртале) се на се имаме 8 часа :nesum: туку ај ќе издржам уште 2 дена, со ќеф ќе одам на школо :kesa: само нека завршат. држи ми среќа за утре, да стискаш палци обавезно оти ти кажав каков ден имам. ова го сфаќам како предизвик па ќе видат професорите утре кој е Дарко кога ќе “научам“ по се има се живо да ми поправат :salut: туку ај доста зборував секоја секунда е важна. чао :back: да одам да фаќам книга ама не пред да те разгледам :back:
не знам што се случоло со него! Само знам дека тоа суштество го сакав најмногу на целиот свет...Тоа беше единственото нешто што ме разбираше кога му зборував!!! Беше повредено пред еден месец, ама оздраве, а сега исчезна
Не сакам да го загубам кајги!!! Ми недостига!! Иако имаше 6години ама сеуште изгледаше како мало новородено маче!!! Не знам что да мислам, само се надевам дека е живо и ќе ми се врати!!!

- Тостерот во никој случај да не се даде на некој, сакам да биде со мене до крај!

.И така ја го завршувам денов у кило фрустрации него ај на цветче:smir: и да се гитлам од тука