AlternativeF
госпожата од втори
- Член од
 - 1 мај 2006

- Мислења
 - 4.830

- Поени од реакции
 - 7.575

Драга,
Не можам да заспијам, надвор си врнуцка, јас си го пуштив радијаторчето и се греам, мераци.
Сеирџиски поздрав до 40те степени во Скопје. Одвај чекам да се сварам и јас. Not.
On a random subject, ми текна на една изразито срцедрапајуче-патетична песна From Sarah with love. Ја слушавме кога бевме 7-8 одделение и мислевме дека сме го откриле врвот на мудроста во љубовта и сите тоневме во тиха "ја те волим, ти не осечаш" патња. Како немаше некој да ни мавне два шамара да не опамети...
Ај биди си така.
Н.

Не можам да заспијам, надвор си врнуцка, јас си го пуштив радијаторчето и се греам, мераци.
Сеирџиски поздрав до 40те степени во Скопје. Одвај чекам да се сварам и јас. Not.
On a random subject, ми текна на една изразито срцедрапајуче-патетична песна From Sarah with love. Ја слушавме кога бевме 7-8 одделение и мислевме дека сме го откриле врвот на мудроста во љубовта и сите тоневме во тиха "ја те волим, ти не осечаш" патња. Како немаше некој да ни мавне два шамара да не опамети...
Ај биди си така.
Н.

, се кикотеше ко ненормален се додека не дојде сопственичката на продавницата, е тогаш настана јакото, а јас сирот скоро пола саат го гледав тероризирањето над продавачот, и на крај си добив само едно сори од неа..
 Немам на кој да се истушам, сори 

. Не знам што да правам, кога ќе ми помине ова аман, можеше уште пред месец да се направи ова, а не да ме лажат купи гел ова она, досега ќе ми беше подобро, ау што ќе правам цело лето дома, кај што останав цела зима, па и сега
 ау дефинитивно оваа година најкатастрофална ми е во секој поглед

Ми прати линк со најавната шпица од серијата „Се плашите ли од темнината“ - фала и многу. 
 Дипломска дури во септември...