Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Драга,
Не можам да заспијам, надвор си врнуцка, јас си го пуштив радијаторчето и се греам, мераци.
Сеирџиски поздрав до 40те степени во Скопје. Одвај чекам да се сварам и јас. Not.
On a random subject, ми текна на една изразито срцедрапајуче-патетична песна From Sarah with love. Ја слушавме кога бевме 7-8 одделение и мислевме дека сме го откриле врвот на мудроста во љубовта и сите тоневме во тиха "ја те волим, ти не осечаш" патња. Како немаше некој да ни мавне два шамара да не опамети...
Ај биди си така.
Н.

Почна мачењето... Нема одмор за мене.

Драга,
Шо чуден народ ќе беа Романцине..
Ме гледа дека не сум од тука и плус му зборувам англиски а тој упорни ми збори на романски, па така јас фино лепо си го отерав у три лепе на нашки :), се кикотеше ко ненормален се додека не дојде сопственичката на продавницата, е тогаш настана јакото, а јас сирот скоро пола саат го гледав тероризирањето над продавачот, и на крај си добив само едно сори од неа..
Турбуленциите и салатата сеуште ги осеќам, ауф.

Кајги уште 20 страници и си легнувам.......
:facepalm: Немам на кој да се истушам, сори
Утре уште 40 страници ебана дијагностика + уште материјал од 2 предмета....Господ нека ми е напомош овие 10 дена...

285696_10150904292338297_123070237_n.jpg

Кајги,
Ќе си умрам од болка, ни апчиња ни ништо не ми помага, полудев:place:. Не знам што да правам, кога ќе ми помине ова аман, можеше уште пред месец да се направи ова, а не да ме лажат купи гел ова она, досега ќе ми беше подобро, ау што ќе правам цело лето дома, кај што останав цела зима, па и сега:mad: ау дефинитивно оваа година најкатастрофална ми е во секој поглед:(

Драга,

Ми се јаде шеќерна волна и тоа многу. Ко мала редовно ја јадев, ми се чини можев цел ден само тоа да јадам. Го паметм и дедото кој ја продаваше, секогаш имаше блага насмевка на лицето.
.
318136_288833804544533_971179695_n.jpg

И да позитивното рзмислување привлекува позитивни работи во животот :)

Ми се скрши филм и ми се уништи денот.
Најверојатно и неделата.
Ми се плаче од нервоза. Многу сум нервозна.
Летово по сите мерки ќе биде одвратно... 2011 беше ужасна, еве почнавме традиција и 2012 да е таква... Кога ќе се смени нешто?:facepalm:

нема
нема
нема
нема
нема
нема
нема
немаааааааа !!!!

Ете тоа го слушам од кога сум роден,секое лето.

Тоа е цената која сега ја плаќаме... Не можеме назад, не можеме напред, само висиме беспомшно приковани за свет, кој е дело на нaшите раце...​

111.jpg

Драга,
ти добро го знаеш мојот страв од кловнови и баш денес колешка ми мораше да ме потсети зошто се плашам од нив. :sick: Ми прати линк со најавната шпица од серијата „Се плашите ли од темнината“ - фала и многу. :confused:
Инаку, бев на факултет и таква ароганција не сум видела од лани - па не е Господ професорката на факултет, ама битно јас земав потпис. :D Дипломска дури во септември... :cautious:
„Кафето“ ни пропадна поради чекање на професорките, ама тоа на нас не ни значеше ништо. Пак се смеевме ко откачени. :)
Сега одмарам од напорниот ден и јадам гумени бонбони - HARIBO - моите омилени мечиња. Кога се работи за гумени бонбони јас сум бетер од дете. :D
Ајде поздрав, еве ти една (ни трага, ни глас од дожд, ама гајле ми е :) ) :

Драга,
ти добро го знаеш мојот страв од кловнови и баш денес колешка ми мораше да ме потсети зошто се плашам од нив. :sick: Ми прати линк со најавната шпица ос серијата „Се плашите ли од темнината“ - фала и многу. :confused:
Инаку, бев на факултет и таква ароганција не сум видела од лани - па не е Господ професорката на факултет, ама битно јас земав потпис. :D Дипломска дури во септември... :cautious:
„Кафето“ ни пропадна поради чекање на професорките, ама тоа на нас не ни значеше ништо. Пак се смеевме ко откачени. :)
Сега одмарам од напорниот ден и јадам гумени бонбони - HARIBO - моите омилени мечиња. Кога се работи за гумени бонбони јас сум бетер од дете. :D
Ајде поздрав, еве ти една (ни трага, ни глас од дожд, ама гајле ми е :) ) :

Не си хумана :(:( сакам и јас да не ме мрзи да се симнам до продавница :confused:

maldives_2.jpg

Леле колку би сакал да сум тука сега...
--- надополнето: 20 јуни 2012 во 18:12 ---
maldives_2.jpg

--- надополнето: 20 јуни 2012 во 18:13 ---
maldives_2.jpg

Што е бре работава:coffee:

Некако глобална депресија да не

Еве јас не сум депресивен ама нит сум среќен,онака со тутунот и кафенцето се печам како гуштер на жештиниве,али јебига добро е...медитеран.

Ај ќе ви помогнам да се ослободите од лошите мисли и песимизам(се надевам)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom