Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Ооо, здраво.

Гледам жива здрава, тераш напред, малце по старо, многу по ново.
Гледам си ми ѕвонела сношти два пати, па еве да не се секираш, добар сум, жив здрав, овците на број.
Бев на собиранка и јако беше. Мислев ќе е скроз тапа и ќе требит после првиот коњак да бегам, ама сеуште ја осеќам топлината на кајганџиите, или позитивните вибрации, што би рекол еден член.
То е, шо да ти речам.

Ајде, киска.

Неможам да ја сфатам потребата десет пати дневно да се пишува на темава. Мислам стварно ако не да ја преименуваме во Jazz Liberator на Драга Кајгана сака да и каже. Таман Буцио и Тинуле не одморија на темава се појавија нови. Порано со мерак ја читав, сега ми е страв да ја отворам.

Неможам да ја сфатам потребата десет пати дневно да се пишува на темава. Мислам стварно ако не да ја преименуваме во Jazz Liberator на Драга Кајгана сака да и каже. Таман Буцио и Тинуле не одморија на темава се појавија нови. Порано со мерак ја читав, сега ми е страв да ја отворам.
Банирај ме.

Не си згрешил ништо за бан.
епа не прам јас ништо грешно за да ја преименуваш темата како што сакаш. Ако не ти чини не ја посетвај. Јас ни се бунам за некои твои постови нити па за нечиј други, иако можам да најдам нешто во секој пост за да почнам кавга. Ако ти смета нешто мое, пиши ми го то мене.

Прво седнување вика кучето мое сакал да го купи Д., ај си реков уште не седнат одма ме навреди па сигурно дека не е за продажба а пак не за цена да сум прашал. Второ мајмунска работа што се прави, па се прави ама не се зборува за тоа на маса туку се ќути. Незнаејќи како да започне разговор затоа што крив прави грешки фатални.
И оваа другава ме праша дали не сум се плашел, па се разбира дека не се плашам опериран сум од тоа одговорив кога се смеев, ама се уплашив од другарка ми леле си викам таа е, добро е не е :pos::pos::pos::pos::pos::pos:. И збарав на фин културен начин преку виртуелен медиум, сега не можам да се соочам со нејзе на улица, ќотек да сака некој да ми удри нема да бегам ама од ова не знам што ќе излези. Пијан бев дрогиран бев :pos::pos::pos::pos:, ни пијан ни дрогиран ми се присака и то е то :icon_lol:.

Драга Кајгана,

Овие два дена најдот два ептен интересни сајтови www.boobpedia.com името на сајтот кажува доволно, овај нали :)
http://itneverhappen.tumblr.com/ блогче на тамблр на кое има еден куп интересни фотографии и фото-монтажи :)

И така... сеа чекам една привлечна млада дама да ми пише СМС дали ќе идеме у Соул Паб или треба да смислувам некое ново место кај да ја однесам :) Ваљда нема да испадне форвер алоун ситуација.

ДК,

Ми се собираат работи, ми се прави притисок, УПМ. Дури и оние начини на релаксација, што порано функционирале, веќе не функционираат.

Ремонт на навиките следни, кај и да е.

Поздрав.

И вечер сите ќе одите на Бернајс Пропаганда , а јас..? Греота е ова шо ми се дешава ма Кајгич. Сега најде баш половина да ме дупи :place:Не можам ни милиметар да се поместам без неартикулисани звуци... А од кога само се спремав за свиркава:place:Ај се надевам дека барем ќе ми прераскажете, а до тогаш​

So be ja? Ednas dnevno pisuvav xD
I plus mojot post koa go citas ne go citas so nekoj seljacki akcent :D
Ne, stvarno...nema smisla ova... :D

So bucio me stai u kategorija...ccc...

Ее драга ете и шерифи почнаа да скокаат по форумов и да ти кажуваат каде да постираш, што и колку. А пак во одбрана ќе и скокнат некој кој има 9 постови. Да им дадам пасворд и нека ми го контролираат акаунтот ако не. Ако сакат на инат да се фатиме, добредојдени се.

Драга,
Одлукава што ја донесле евн за исклучување на уличните :гомце:. Вчера прст пред око не ми се гледаше, и некако со мобилниот осветлував али кога ми излегоа две кучиња и кога почнав да викам, остај што цел комшилок го разбудив ми требаше едно саат време да се смирам.. Сега уште повеќе ги мразам овие суштества.

Епа Драга денеска се осеќам чудно....
Знаеш за прв пат во животот се почувствував СТАРО!
Ми фали детството драга, се би дала пак да сум детее......

Се навратив 8 години наназад........ :pipi:

Драга ...

претеризам е ваа темница. Како ќе одам по улицине вечер не ми е јасно :S

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom