Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Кајгич бејб отиде по ѓаволите и Во светот на бајките, една од култните песни со која израснавме - ја искористија за реклами. Пфф...Се чуствувам како да ми го продадоа детството или можеби драматизирам, не е битно ај... Кога више ти го споменав детството, денес моите мали комшичиња ме изненадија. Колку само впиваат во тоа нивните глави со прцки. Пошо ко доаѓаат кај мене фамилијарно ( нивните родители ми се другарчиња) имаме караоке и меѓу другите ова:

Али денес беа непопустливи и цврсто си ги бранеа ставовите наредниот пат да се пее следнава верзија на песната ( пошо била за класи подобра).

Некогаш си мислам дека едноставно нели се превише паметни. Тоа е тој нивни DEPECHE MODE свет.

Кајганке верна другарке
нешо не сум арен денес, низок притисок ова она абе не се трпи. Си за на кафе? Ја ќе частам :pipi:

Мала, знаеш ли дека имаме НАЈУБАВИ девојчиња на Балканов. Добро, можеби црногоркиве се нешто поубави, ние сме на второ ...............

Ма кои црногорки бе, НАЈУБАВА НАЦИЈА СМЕ. :D:love:

Кајги,
После 4 дена излегувам од дома, и ги облакам највисоките чевли, не знам жива како останав:pos: па и за паркирање колата далеку беше, сум го фатила мојон под рака, па тој повеќе пати од мене се лизна :) Ама и пријатно ме изненадил дошол од работа и право на шопинг:pos: , јас се уплашив каде е 1 сат ни да се јави ни ништо, и ете го да ме земе за вград и ми дава една кутија, внатре прекрасна сива чанта:love: како ми ја погодил со облеката на мене, сиви чизми, сиви пантолони, сива марама и оп сива чанта:) си ги префрлив работите од старата, и новата си ја ставив на мене. Штета што брзо ми замина времето со него, ај еве иде викенд па ќе бидам два дена со него:)

• Ми се допаѓа
Reactions: RZ
Bobby so kafenite oci *.* Imaj mnogu zdravje toa ti go posakuvam prvo. Pa bidi mnogu srekjen, najsrekjen. Bidi mnogu uspesen kako dosega taka i vo tvojava dvaeset i prva godina i ponatamu vo tekot na celiot zivot. Bidi mnogu radosen, najradosen od site na svetot! Prodolzi da ja cuvas ljubovta vo dlabocinite na tvoeto srce i siri ja nasekade, zatoa sto kolku ljubov ke pruzis tolku i ke dobies, mozebi ne vednas no veruvaj deka ke vredi! Se najubavo neka ti bide!

A ako nekogas solzata ti go zamati okoto ili tagata kako mrak ti go prikrie liceto, seti se deka na ovoj svet postoi nekoj, ne sekoj, koj sekogas, a ne samo ponekogas kje go pameti ovoj den i kje se sekjava deka vsusnost toa e tvojot RODENDEN!

*Se sto e gore navedeno e najiskreno i od se srce napisano, i iskazano vsusnost :)

најдобра порака што сум ја добил за мојот 21ви роденден ... hell yeah :D

Драга,
ми текна на едно време кога можеше да се ужива во изведбите на нашите актери, а не турските серии. Се убив од смеење. :)

• Ми се допаѓа
Reactions: `V`
Абе до Карпош 4 дури бев за баскет да играм... Незнам дали сум мрднат или не али добро ми дојде. Се избањав, да ја ислушам песнава и си легнувам. Сабајле планирам цела смена да ја преседам, да одмарам. Шо ги ебам.... :icon_mrgr:

Пријатна вечер со уште попријатни и помили личности! Само уште да не се лизгаше толку и се ќе беше супер, ама и со снегов е интересно, има смеење.:) Можеби ова е тоа што ми требаше деновиве- кафе/чај со моите најблиски другарки и муабети за се и сешто од озбилни, филозофски па се до трачарење и некои си празни но и интересни и смешни муабети. Доаѓам дома замрзната, но сепак подобро се чувствувам.

К,
Просто неверојатно е колку еден обичен сон може да направи цел ден да мислиш на една личност на која обично и не помислуваш често и згора на се да се смешкаш и да леташ во облаци. Ммм го сакам пак истиот сон...истите зборови кои и сега ми одѕвонуваат во глава! :)
Во чест на сонот најубав :)
http://www.youtube.com/watch?v=OEcBz6VtyDg&feature=related

kajgana

aj predlozi nekoj admin so e dobar ubav mlad pokosen zgoden vreden esnaf pameten umen intelektualec za decko da mi bide da mozam na ratski da izigravam orka from the lord of the rings a ponekad znam da bidam i golumce :D aj predlozi

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom