- Член од
- 16 јуни 2011
- Мислења
- 684
- Поени од реакции
- 1.193
Болно е драга плачењето без солзи!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
10 минути викал по мене, али тек сега го слушнав 

Какви муабети. Тогаш можеше и бои да се ставаат, а не можев никако складно да го направам профилот.
Џену ако прочиташ, како сум се смеела на некои коментари.

)... Ок, батали тоа, да се жалам дојдов.Се напнав деновиве со семинарскиве.Уф главава ми пукна, не ми се верува колку се напнав.Не од што беше тешко ама една мрза ме фатила распустов и ич не ми се седнуваше да пишувам такви ствари.А едно другарче ме замоли да му направам семинарска и абер си немам.Еве се лажам деновиве кога да почнам ама вчера Јуве играше, денес Надал и Федерер играа и кога? Утре малава сака да се видиме а јас главата незнам кај ми е
.Ај може ќе прочита па ќе се смилува хаха.Иначе ме манијачела деновиве и сите постови од 2010 навака ми ги прочитала
.Ок, освен спорт ама тоа му доаѓа некаде 60% од мислењата
.Фино девојче, ја знаеш.Еј, не се лутиш за тролањето по тенис форумите нели? Знаеш ти, јас на шала хехе.Него ти како си? Те чуваат ли овие модераториве? Да се жалиш слободно ако има некој проблем, ние сме тука за тебе увек.Еееј ме викаат да јадам драга... демн.Ај ќе ти допишам после се читикаме....
биди ми поздравена <3

Среќна сум, бе Драга, конечно и тоа девојче да ужива малку, после сите неубави работи што и се случија. Другата е во депресија, од дечкото... сега веќе бивш. 

)...
Треба кафе да пиеме да си поприкажеме.