Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Еј,
Знаеш шо приметив? Со вметнување на што поголема демократија на форумов се изгуби она право на Нова Година од 00:00 до 00:30 да се мењаат никови, сега секој мења кога сака и како сака. А, баш сакав да бидам кои се најнапатени cyber ликови за 2011.

Драга,
конечно ќе заврши годинава и исто како лани пак имам само една желба. Се надевам дека оваа година ќе ми се исполни, а се останато ќе си дојде само по себе. Нека оваа година на сите ќе им биде подобра од претходната и сите да успеат да го почувствуваат вкусот на здравјето, среќата, љубовта и успехот. :)

Jagerbomb...
Jagerbomb.jpg

Татко ми ми има кажано дека најодвратно нешто што има видено по кафиќите е пијана женска. Ама јас го заебав дома ќе пијам :)

Не верувам во „Нека старата однесе сè што било лошо.“ Logic level 0. Како и да е, not to spoil the ending for you, but everything is going to be okay.

Hey kaygahna guys you guys are nice and I like hanging out with you next year and I like you guys!

Еј,
Знаеш шо приметив? Со вметнување на што поголема демократија на форумов се изгуби она право на Нова Година од 00:00 до 00:30 да се мењаат никови, сега секој мења кога сака и како сака. А, баш сакав да бидам кои се најнапатени cyber ликови за 2011.
еј а знаеш дека да не пишеше дека може да се смени никот немаше ни да го сменам а баш сакав :D
тнкс

Кога ќе пишам следниот пат, ќе бидам најсреќниот човек на светот.

КОГА ЌЕ СЕ НАПИЈАМ БРЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Кој, каде, како? За кој кога и со кој/а ... сите весели, исклучоци се оние кои претеруваат со алкохолот, не размислувајќи за последиците,

Bye :::
◕▄███▄◕──◕▄██▄◕──◕▄███◕──◕▄███◕ ◕▀──██◕─◕██──██◕───◕██◕────◕██◕ ◕──██◕──◕██──██◕───◕██◕────◕██◕ ◕─██◕───◕██──██◕───◕██◕────◕██◕ ◕█████◕──◕▀██▀◕───◕▄██▄◕──◕▄██▄◕

WelCoMe :::
◕▄███▄◕──◕▄██▄◕──◕▄███◕──◕▄████▄◕ ◕▀──██◕─◕██──██◕───◕██◕──◕█───██◕ ◕──██◕──◕██──██◕───◕██◕─────◕██◕ ◕─██◕───◕██──██◕───◕██◕──◕█───██◕
◕█████◕──◕▀██▀◕───◕▄██▄◕─◕▀████▀◕

чао \,,/

Вечерва само јас и ти драга.....оние што преку цела година ти досадуваа сега ги нема да те друзат.......:)

Ако сме далеку и јас ќе сум со вас, може?
Ах.....ништо друго не би било подобро........
http://www.youtube.com/watch?v=nFyzdidywbg&feature=results_video&playnext=1&list=PL0591F0F52DF3AFBF
--- надополнето: 1 јануари 2012 во 02:03 ---
Драга.....дали го знаеш името на "светото тројство на самотијата"?
Неговото име е: "Me, My self and I"

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom