Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Драги Американци...дојдете во Македонија.
Тука курвите се многу поефтини од лас вегас плус се маскирани како секојдневни девојки и ако ги прашаш ќе ти кажат дека не се курви. Ама со само малку кеш има да ти го испушат курот како божици на фелациото...бујрум

Драга денес дознав дека мојата прва љубов се викала Покахонтас.

Драга денес прв ден гладувам! Има да ги симнам ови 8 кила вишак па мајка Јана била.... Ќе ти ебам благо и солено и газирано.... ИМА ДА ОСЛАБАМ!!!!:sneaky:

Драга,
си дојде, што си дојде. Мило ми е, ама барем да се јавеше да каже дека ќе дојде денес, а не вака неспремни не фати дома. :icon_lol:
Сакам да си поправам муабет со него, ама проблемот е што секогаш ме гледа како мало дете. :tapp:
Утре ќе збориме очи во очи и се надевам дека го сменил неговото мислење за мене. Сфакам дека сите се постари од мене во семејството, ама па малку осет да имаат дека веќе не сум девојчето што се изгуби при една прошетка... намерно. :D
Ајде поздрав.

Драга

Y U NO работиш побрзо!!!:eek: или и ти тагуваш за јунајтед...
untitled_1.png

Оф леле за греота. :tapp:
Тоест да не знае човек дали да се смее или да плаче од што се патетични некои луѓе.
Нека се гонат,сами себе се брукаат пред другите,само кај мене тие маски уште еднаш не.

Инаку денов ми е супер,сосе вечерва. :)
На факс и во бус имаше интересни моменти,онака дури да се замислиш чудно како може еден човек да ти направи да се чувствуваш онака,незнам како да опишам....но убаво во секој случај.

зз врага

Сум го запуштил форумов.
Многу од малишанава си нашле град без шериф па ми глумат каубојци.

6 дена не сум на факс. Некако му испаѓа како предновогодишен распуст. Не се бунам. Топ ми е. Сеа не ми е топ до крај, таман да го искористев слободново време на друг начин но тоа е што е.

Ајт.

Стигнав на факс и почнаа модни ревии да прават во средното ми школо за патронатот...
o_O

Се молат сите пијандури да не се фаќаат за волан ако не можат да одат, некој ни крив ни должен страда :mad:

Ти ебам несоница...,шо да се праи у 4 ипол......(n)>:mad:>:confused:>;)>:sneaky:>:rolleyes:>:cautious:>:unsure:>:)>(y)> ? >:D>:icon_mrgr:>:ROFLMAO:> :vozbud:> bitches don't know 'bout my ganja :нинџ:

Што убаво, од денес ми почнува викендот. Слободна од факс до понеделник јееиии!!!
Само уште да ги немав овие проекти и семинарски за правење ќе беше топ -.-'

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom