Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Драга,
Еве ме и мене најпосле. Времето не ми дозволува да седам многу на интернет и да ти посветувам повеќе внимание. Добра сум ама некаква настинка имам фатено што никако да се излекувам. До следен пат поздравче.

Го тресам малку питот во двор да се раздрма малку ако види Г. пак ќе вика страшно изгледа :icon_lol:, мора малку гимнастика....
На брачката бродот душата ќе му ја земи на редовен ремонт во Германија и овие си купиле кола и од таму дома една недела одсуство денеска се враќа. Лоша работа ми вика паѓал на депресија затвор, ни парите веќе не му се слатки му има прекурчено таму.....

Еј утре палам астрата и одам на слава и ќе спијам таму, шо значи можи да се налокам ко свиња и другата ден да си дојдам :icon_lol:.

Драга да знаеш колку сум горд што мои зборови оставиле впечаток кај многу луѓе и тоа каде и на кое место, на видео на мојот идол. Морам да ти се пофалам.

ДК, нешто си ми збунета?Дали си се дружела со лицето Амди Бајрам а.к.а. Кока Кола неодамна?

Која е целта на создавање поопасна форма на вирус на птичји грип?
*

Потреба за екстра профит на фармацевтските компании
14 гласови
100,0%
Борба со новосоздадениот вирус во иднина
0 гласови
0,0%
Друго
1 гласови
7,1%

Барам вакво
makise-kurisu_xlarge.jpg

http://steins-gate.wikia.com/wiki/Kurisu_Makise
Tука повеќе информации.

Драга, ми фалат нечии мислења...штета што таква личност веќе си замина од тука.

• Ми се допаѓа
Reactions: Џ.
Драга долга беше вечерва ама најубо беше на пејачка кај мељо, сељачана невидена, тепачки, чеченци, филмање а то пеачката ко ни дојде на маса крастајца се напрајв.
танчерката ми фрли око кајгич а и јас нејзе

inb4 втор пат на страна.
Дали ако 11:11 значи дека некоја ме мисли, 11:12 мисли дека некоја за малку ќе ме мислела?
img-thing

И најдете ми ја Makise Kurisu :mad:

Драга Кајгана,

Ги зедов вторник и среда за слободни денови, четврток е неработен ден. Значи наредната недела само два дена на работа LIKE A BOSS

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom