Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Драга Кајгана.. ајде и јас малце да ти се исповедам :)

си ги завршив работите на време.. испитна сесија успешна...
со блиските сум си во најдобри односи и тоа ме исполнува.. мора да сум многу среќна чим имам вакви луѓе околу себе :)
ги сакам сите ! па дури и оние кои ми згрешиле :D

Кајганче!
Јас дојдов само да ти кажам дека некои работи тука кај мене се сменија, а други се уште се во тој процес:).Многу ми е драго поради тоа, одамна не сум се чуствувала вака исполнета.Доста беше праење жртви за бескорисни работи, време е да се посветам на мојот живот, а не на оние на другите :).Сеа јесда малку ја укакав со факултетот, но никогаш не е доцна за ништо.Морав малку да ја укакам, за да сфатам што да правам понатака.
Иако е скоро зима, јас насекаде гледам само цвеќиња, топли сончеви зрази и убави насмеани лица, тоа ми се допаѓа.Барем знам на што сум :)
Ајт создравје

Ах оваа пуста моја алергија на кучешки влакна

Драга убо рекол Шарл де Гол "Колку повеќе ги запознавам луѓето толку повеќе ги засакувам животните" :D

Љубов, УСПЕЕЕААВВВВ!!!!!
Положив физиологија... Вредеше тоа што не излегував од дома, што не спиев над 24 часа.... Даа!!
Среќнаа сум НАЈМНОООГУУУУ!!!! уште од Англиски чекам резултатии , да се надеваме дека ќе го поминааммм!!! Јухууууууууууууууууууу :*

Кајгич НАСА распиша конкурс за астронаути. Ојдовме нели бејб..?

Седиме и оддалеку вика, ама оддалеку :icon_lol:: Ти будала си или вежбаш? Забележав дека не е за мене и детево му одговара: Вежбам ама друго. Аи си реков сега ако праша што вежба (Ултимејт фајт :icon_lol:) да му покажи свршивме работа, добро е што не праша :pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:.

Не сум била лигава ко шо сум денес in months -.-
Very much лигава. And шмизла.
And треба да одам на хадкор свирка кај луѓе шо ме знаат и знаат дека сум хардкор.
And лигава сум.
And I have to go and cry about life and I need a hug from someone, but not anyone <33333 )':

I had this weird dream. There was this spiderbro whom I was trying to catch, but he was danglin and climbin some thin spiderbro threads that went around in the air.
So spiderbro finally sets down on a rock and I let him climb on my shoulder and go down to my hand. For a moment I was like, wtfamidoin he's gonna bite me.
But I was like, naaaah it's spiderbro he ain't bitin me.
Anyway spiderbro suddenly jumps off my hand and starts climbin a thread that went up, up, up in the sky.
So, I was like, oh well, c'est la vie, and went home pretty depressed.
Weird shit, I kinda miss spiderbro.

9137069.jpg

... најавна шпица.

Тапа, пак по старо ќе биде. Mи фалиш.

... одјавна шпица.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom