Драга Кајгана (виртуелен дневник)

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Не дека е којзнае шо смешно али на интересен фикционен начин ја доловува македонштината....

Побегнале Трајче и Менде од Пробиштип во Германија. .... Бидејќи било тешко да се добие виза, за да одат се маскирале во мајмуни, па Германците ги ставиле во зоолошка градина..... Меѓутоа Германците сфатиле дека нешто не е во ред со нивните „мајмуни“, па одлучиле да ги стават во кафез со тигар за да видат како ќе се однесуваат......
Сироти Трајче и Менде се пикнале во еден агол и чекале тигарот да ги изеде. Одеднаш тигарот им пришол и им шепнал:
- Не плашете се, јас сум од Ресен.

Драга, да ми е жива и здрава мајка ми. Најчувствителна, најборбена, најдобра, најпожртвувана, ама кога ќе го спушти муабетот оние thug life наочарчињата многу елегантно ѝ се спуштаат над нос.

Дама бе и кога спушта муабет е отмена. Ама здраво онака сарказам. И ај налути ѝ се. :D

IMG_20231023_003909.jpg

Кајг,
да ми кажеше некој ќе го направев будала, моментално на Канал 5 иде шоу или што шит да е ,,Гола привлечност".

IMG_20231023_004527.jpg

...слободно мушко одбира една од голите женски за дејт.

IMG_20231023_004544.jpg

...ејјј скроз голи со путките на преден план, леле...не ми се верува, погледајте сами, а тек коментарите, никаква цензура, спобудале светов дефинитивно!

IMG_20231023_004532.jpg

...леле и мушкото се соблече скроз, па уште го ниша алатот :несвест:

IMG_20231023_004550.jpg

аууууу, срамота, пензионери и деца гледаат, не е многу касно па да спијат, ниту знак на екран за +18, леле ништо! :facepalm:

Последно уредено:
Драга, овој петок 13 изглеа бил десет дена на одмор и сеа дошол. Платено средено све преку е банкарство и пак ми се јавуваат во ниедно време од центар за корисници. Праќам меил со фактурата и скриншот од нивната апликација кајшо се глеа дека сум платила, ми вика во ред е, фала ви на разбирањето.

Се јавува дечко од истиот кол центар како првпат да се јавуваат. Викам пратив меил колешка Ви го виде и рече океј е. Аа во ред вика. Ќе се среди, фала на разбирањето.

Четвртиот пат јас се јавувам.
Добро вечер, добро вечер. Кажувам што е проблемот и викам, еве и разговориве се снимаат супер, дали вие другари се договоривте дека сте ја виделе фактурата? Да, ова она.
Добро викам, има ли нешто друго што можам да направам? Не, не, фала Ви за доказот за уплата. Викам дали да очекувам и петти телефонски разговор на темава, да знам да дежурам. Не, не извинете ова она. Добро, пријатно.

Животе, одмори ме малку жити ја.

Драа

Енглезиве ќе им давале совети на Рускиве ботови како да се справуваат со исламистите на своја територија .....Нација што се пијанчи со пивo , ќе и дава совети на нација што се трезни со пивo.

Драг @Sussaro,

утре во Исланд е ден за протест, сите жени и оние кои се чувствуваат како жени, масовно ќе протестираат против родовиот јаз во платите. Одбиваат да работат дома и на работа. На сметка на тоа, оние кои треба да бидат на работното место, ќе добијат дневница исто како да работеле. Мојата смена е 12 часа. Јас одлучив да се солидаризирам со моите машки колеги и да се појавам на работа. Тоа е, Сусаро, цел живот контра на спротивното.

Твоја АнФем

Интересен податок за Италјаните од раѓање имаат познавање на два јазици,италијанскиот то ест мајчиниот и јазик за глувонеми :ROFLMAO:

Драга Кајгана,

Деновиве наликуваш како што личи, ко во старите златни денови.
Членови се препуцаваат, врие теми за ќотек ристевска елена и упуцани криминалци низ Скопје, врие во темава за Русија и украјна, врие во Израел, се спрема светска војна на велико, дури не знам дали вака и некогаш било :icon_lol:

Драга се враќам сеа од ургентен.
Добро, ама добро, на 30+ години да завршиш на инфузија за машко?
Потечена до жлездите кај вратот од плачење, вечерата скроз ја исповратила, едвај голтала. Очите торби, зглобови ја болат, лом.

Добро, ало?! Јас слично, без хоспитализација бев драг член на потесно семејство кога почина. Што било ѝ раскинал мачото голем шо ѝ обеќавал брак на 4ти и пол састанак.

Ми вика ја ќе умрам без него.
Не, маче, ти ќе умреше со него и тоа за многу брзо време. Мене веќе, сем здравје мое и на ближните, средено барем делумно куќно и комплет работно прашање, финансиска некоја минимална самостојност, ама ништо друго не ме занима. На крај ѝ реков ,, ама и ја би ти раскинала на негово место. Што се ова пубертетски трипови, умирања не знам што на 32 години"... Ми се налути малку ама видов дека колку толку се освести. И јас сум плачела за мрсулковци еднаш одамна. Да ми е сегашниот памет тогаш да не се ждерам.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom