Драга Кајгана (виртуелен дневник)

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Драа

Ја ву викам еј мноо ти е добра тетоважа.
А она ни пет ни шес.... ја иам дечко.

Амори глупачо. И ја иам жену и дете, а и ти моеш ваљда да ми бидеш керка, ок ако сам те направија на 16. Хаха.
Па ја не ти потражи пичку мори. Фино лепо ти кажа дека ти е убава тетоважа. Лелееее глуперда.
Од кд комплимент се рачуна како пуштање?
Барем едно фала да каеше.

Видиш дека кул тетоважа не те праи кул.
Е да, још ако знае што ву значи тетоважа у египетски митови и што е тој скарабеј, па ете.

Не се секирај Анфем,

Тоа што ти го реков еднаш одамна се остварува, така да не се чуди. То су само први знаци, први знаци да те сете, лете ти лете:

Драга (Елена)

Искреноста кошта 32 лајка and counting.

На темата несфатеност од масата, има доста мисли, една од најдобрите таа во мој потпис од Св. Госпоѓа Госпоѓа Дарлинг.
Еднаш на времето, Гвинет Пелтроу беше запршана за тоа како се чувствува за тоа дека повеќе не е девојка на народот. Пошто после доделувањето на Оскар и неколку врви улоги (од кои собра доста мед), народот почна да ја доживува елитистички. На ова, Гвинет Пелтроу рече - неможам да се преправам дека вадам 14.000 илјади долари во година (ова е просечната годишна заштеда на просечниот американец).
Така се осеќам. Уште не сум се лупнал во некој при скиење на Монт Бланк, ко та ко се лупна во тоа пукалото старо на Аспен. Ама тука сме. Хаштаг, проблеми што ме мачат.
Ко че видам шо проблеми го скандализираат македонското општество ми иде да си плукнам во пазува.

Јас: Не бе не паничи, заменував колешка, малку прекувремено останав, притисоков изжонглира 2 круга. Нејќев у такво стање да ме слушаш.

Мама: Кога си опседната со работата, како што си направила, кај кого каков впечаток си оставила, а ова вака, а она онака да направев. Што е ова притисок на овие години? Вдоми се, семеен живот почни, да видиш како ни притисок ќе те притиска ни ништо. Кариера, да, битна е, ама баланс, мора и на семеен план паралелно скалила да качуваш, не се инаети.

15 јирз агоо

Мама: Каков дечко сега, свесна ли си какви испити те чекаат сесијава? Кариера е на прво место. Како тоа уште сега дечко, како да објаснам на татко ти...

Да си ми жива и здрава мајче, никад не ми е досадно со тебе. :D

Мислам дека највише свиња се имам направено во животот досега, ништо, ако не од утре, од петок мора пешачење, мада и сега малку тешко ми иде по ова сокациве умрени, ама со тренинг се бива, како аMерите сум еј, кои пред да одат во Европа тренираат да пешачат.

@парва тетоважите се тенка линија. И јас еднаш на еден дечко му ја пофалив тетоважата и после не можев да се откачам од него. Од тогаш пет пати мерам пред да кажам нешто. Иако сум тип на човек што сака даде комплимент некому ако нешто е убаво, или за некој успех и достигнување, ама работи поврзани со физички изглед веќе не коментирам. Мислам дека најsafe простор за давање комплименти се баби и дедушки...да видиш како очињата искрено им светкаат од тоа што им е пријатно (иако и ова може да биде меч со две острици, треба да процениш кај коментираш, затоа што секогаш има некој неженет син/внук или немажена ќерка/внука во позадина). :D

ДК,

моментално на машко здраво да му речеш мисли дека вечер ќе те клеца, не па тетоважа да му покажеш

Dear K,
Не ми се верува дека трачарска тема за Елена ме натера да се најавам. Па и пасворд имав заборавено.
Морам да барам работа, да се социјализирам. Отупавев дома doing mom things штом трачарење активно читам.
Иначе арна си?

Ким кеј,
кога Византиецот нема што да прави (затоа зачестија постовите и овде на ваша среќа или несреќа хаха) порачува свила од интернет па оди кај швајцарски шнајдер и му вели ова. Фаза ми е некоја, че ми помини.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom