Драга Кајгана (виртуелен дневник)

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Се е симулација у пичку матер, ДНА-та се чита во дигитален јазик, секој ДНА код може да има 64 можни вредности... Сте слушнале за 'CRISPR'? Едноставно можете да се репорграмирате како најобична компјутерска програма, научниците можат да ја најдат соодветната секвенца и да ја заменат со друга.

Во Западниот свет се води дилемата дали е ова етички и како може да влијае на иднината на човештвото... Во ебената Кина веќе се произведени нови генерации деца со изменет ДНК-а... Супер луѓе кои самите себе се програмираат... Сте знаеле дека Јао Минг е генетски експеримент? Не толку напреден како што се денес, ама бирани се родителите со потребните гентески предиспозиции и одгледан е да биде како кошаркар против негова воља... Монструм висок 229 со физички предиспозиции да биде незапирлив кошаркар, без многу нус појави како Владе Дивац кој сабајле неможел да стане ако 5 масери не му ги масираат нозете, поради неговата висина...

Каде бев? А да, се е ебена симулација, мислиме дека сме од крв и месо а уствари сме кодови, можеби не бинарни, можеби малку посложени ама кој би рекол дека идните генерации ќе бидат создавани на компјутер, по мерка... Кој ја пуштил оваа симулација?

Знам само дека еден човек има одговор на овие прашања ама не сака да ги одговори... Даедлусе брате Ботко, дај смилувај се и просветли ме...

Добро кој кур ви е на вас таксистиве се да ви изнаебам се вработил ко таксист а се нарокал лук ко да нема утре значи све по список :@ пу да ви ебам сељачиштата цел ден ми го избаксузира ми ги откорна синусите со тоа одвратната миризба :sick:

Срц, ево мене опет.

Знаеш дека си успеаја у живот како другар и лик кд си прв повик на другара после прв секс. :icon_mrgr:

Какв шамар живот може да ти залепи никој не може такој. Да ти ебу животат, да ти ебу.

Добро би било да некако форумов да се префрли од виртуелно у живо. Ко студентски дом да се напраи нешо, внатре со соби (1 соба - 1 тема) и да доаѓаме чат пат и да дискутираме, да се дружиме. Може и бифе да се направи за собиранки, пијачки и сл... :D:ROFLMAO::icon_mrgr:

Инвестирај Ацид, ќе ти се исплати ова на подолг рок. :ROFLMAO:

Кога ќе помислиш дека не може подоле со критериумите, на форумов ќе прочиташ жалопојки зошто од A1 ја исклучиле факинг РТС. Животе, фризуро на Оливер Спасовски... :facepalm:

Dear K,

сакав да ти се исповедам малце подугачко,али решив да не те гњавам туку да споделам со тебе една многу битна ствар. Годинава почна одлично,на инста ми лајкна фото цура со која се загубивме пред дванаес години.
That's one small step for man, one giant leap for mankind.
Merci Juliette :smirce: :backa:

гледам нема кафе во кутичето, од тоа моето, на франк, кога во кесенцето останало уште малку, го претурам во кутичето, го зимам кутичето во рака и ми се превртува на земја, животе, ах животе, ништо, отворам втората фиока, гледам едно на гранд, што да се прави, тоа е. второ кафе и трета книга за оваа година.

Драа

Кажа ми среќна нова бе, на факинг десети бе.Забраи да ми честита лански роѓендан... или осамостојување на РМ.

Ха,текна ми заебнција од рани девеести.Што ги значи РМ на цајкани на капу? Резерван мозак, pf... они немаф ни регулар, а не па резерван.
Вриштесфа девеести сс ултраглупи заебнцие,несмешке.Ама затој па газесфа са јаки филмови и кфалитетну музику,најиспунети детстфа и стравопочитно образование.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom