Драга Кајгана (виртуелен дневник)

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Шо верглаш ма? Ај опрај се. Има луѓе што цел ден треба да го отепат на тебе, не се заебавај.

Туку што сакав да кажам. Многу ме нервира на пат кога ќе налетам на студентче што си го раскажува целиот ден на факулет на мајка му преку телефон. Цела улица го слуша, он целиот внесен раскажува со емоции како паднал за 1 бод, како се запишал прв на списокот сабајле на предавања, како да земел уште пола бод од проектот 7ца ќе имал...

Убав тој на мајка, само не ми се нервирај. Многу даваш од себе, ќе ти пратам 1000 евра сега, малце BOOST! Интелегенција она мајкина... :tapp::гомце:

Толку небитни работи, никаква поврзаност немаат со тоа што кога ќе заврши ќе си рока за 300 евра плата.

Забрана за емитување македонска и српска музика на нашиве радија...
Дај нека се јават бугариве дека се изреволтирани од кршењето на тоа споменикот на Кајмакчалан и нека стаат и они забрана иначе го наебавме коа влагаме у кола...

Нема ништо подобро од тоа последната утакмица во 94 минута да ти даде пари на тикетот. А баш си бендисав адидас патики за трчање и еве левата ми е купена веќе. :love:

Пред кагфанче и паднаа пари на една девојка кога помина со точакот, и нормално дека и ги вративме. Беа околу 970 деанри Д. вика нов имиџ правиме не сме хулигани, аааааааа не :icon_lol:. Тоа пред гостување за Ѓорче....

Еј ми даде сеќавање на фејсбук пред две години со клипчево. Исто така двајца беа инспектори од УЈП од Битола в гаќи се посраа :pos::pos::pos::pos::pos::pos:.

Еее спомени спомени, а фин човек сум :icon_lol:.

Хејтајте ме колку сакате, ама како може 5 души што се собрале на протест секој ден да го кочат цел сообраќај? Па ај Грујо поминал, па пак застој саат време. До болница да не можеш да идеш. :mad:

28.09.2016 - дното, со две нозе, едната утопена во пиво, а другата во албански коњак, редоследно.

:(

Драга Кајгана,
Понекогаш решаваме да го смениме однесувањето за да се прилагодиме во новата средина, но верувај дека не вредело. Нема ништо поубаво од тоа да си тоа што си, каде и да си, без разлика дали на некој тоа му се свиѓало или не.
:)

Te повредуваат оние кои не те заслужуваат и те прават подобар полојален и почувствителен за оние кои те заслужуваат.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom