Драга Кајгана (виртуелен дневник)

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Драга...

Многу ме нервира кога девојка ги става другарките у прв план.

Се најдов во многу глупава ситуација помеѓу дечко и девојка каде што девојката му шиба корпа т.е. му дава двојка за да отиде со другарките во диско т.е. не сака да ги остави нив (другарките) за да отиде со дечкото на пијачка со друг пар.

Па добро бе пизда ти материна нема да ти избегаат тие проклети твои курви од другарки ебате сељандурата!!!
Те моли чоеков да одите на една пијачка со друг пар али не ПЕТАК Е ДАН ЗА МЕТАК ВО МОЧАНОНО ДИСКО XL!

Па секој мочан викенд си по селскиве диска со тие дрољите!
После зошто те става на игнор и полудува чоеков?

Кајганче зошто ма речиси апсолутно се претвори во информационен центар ? :( На пет нови теми, четири се информациони. Нема врска џабе шлапам учена си ти на се и сешто, си видела и сито и решето. :D

Не дека нешто сакам да генерализирам али кај најголемите клошари/ сељачишта од калибарот на голубовиЧ на каверот на фб имаат или ЈА САКАМ МАКЕДОНИЈА или КРСТ СО ИСУС или ЛАВОТ ЌЕ ВЕ ИСТРЕБИ ХЕХЕ...

п.с. во описот подолу имаат напишано дека работат во МВР.

Oд нештa штo не ги сфaќaм се стaрине сo мoзoк нa тинејџер и женски штo единa цел у живoтoт им е дa стaнaт trophy wifes...
Зa првиве,дoбрo бе дa му ебaм мaјкaтa,кaкo мoже рoдител дa е влезен у некoј мaфијaшки филм ?
Имaте ли нештo у тиквите?
Чoвек oд 50 гoдини си мисли декa е мaфијaшиште,a е oбичен гoлтaр...

Втoриве... зaр требa ли и вooпштo нештo дa се кaже ?
Иaм бaш тaкви некoи шo ги знaм и единa цел им е дa гo бaпнaт гaзoт нa инстaгрaм,дa стaвaaт слики кo демек декa живеaт у некoј си aмерички филм сo јaки журки,кoли,штикли и дa ги oрa некoе нaбилдaнo теле...
Кaј ви е aмбициoзнoстa бе кoкoшки?
Нaјгoлем успех вo живoтoт им е штo oтишле 2 гoдини пo ред у aмериките и гo изнaсликaле гaзoт нa плaжa.
Не,брaвo,еве јa спремaм вреќaтa сo медaљи и ве чекaм нa aерoдрoм.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

Trgnete go be ova virtuelen dnevnik ko za glupi e

Btw

Zaso ne spijam be?
So mi e problemot be?
Bas denes najde da ne spijam!
A iam utre sto raboti da napraam.
Pa use i planirav da stanam od sabajle.
I sea? A? A?! AAAAA?!?!?!?!!
mrs!

Кеј ма,
Го знаеш она чувство кога ќе се начукаш и ќе си легнеш и ќе се разбудиш за 3-4 саати уште пијан и со главоболка? Е тоа.
Денес ми беше тежок ден, се убив од плачење и срам ми да кажам зашто. Утре ќе ми биде уште потежок. Ако преживеам да не се изглупирам ќе биде живо чудо.

Џесика не заболе овдека Асима сите ал си спиела ил не.
Небитна си ко 1.10 коефициент в билтен.
Ајт гитла.

ДК,

Апропо тексто во Гардијан, да појаснам: ги боли кур Европејците за платите на македонските работнички и за условите на работа. Болката е што плаќаат нешто што е мејд ин Џрмани или Итали, а уствари е произведено во некој протекторат на Балканот и што го плаќаат поскапо отколку што чини. Тоа е маката.

Неможе да пиеш Аперол ШСШСШСШСШСШШСприц на фејк лобутинки и после да гнетеш хамзовача у 3 сабајле под железничка во повраќаниците. Некои работи едноставно не идат.

Ми здосаде на работа од скокање од тема на тема, ја почнувам од старт "ви се случила ли некоја натприродна појава". Фала ти што постоиш!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom