Драга Кајгана (виртуелен дневник)

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Драга, единствен ли сум што хејтам ваков вид на облека/костими за капење?
HV8RyOl.jpg

Мислам, поштуем колкови (Iggy Azalea, Jesus) ама многу грдо ми изгледаат а гледам во последно време стануваат многу популарни.
Вашето согласување изразете го со лајк.

Драга,

Кој кур им е со наочарите без диоптер што ги носат?
Ко особа која уште од пред да ги научи буквите менува диоптери и мора да ги носи, се осеќам многу глупо кога некој со здрави очи ќе ми се мафта со наочари.
Не е крива модата, само вашите издишани мозоци.

Ми зуе левото уше, ништо не слушам... како да ми пукнала грната од втората светска војна во близина

Draga Kajgana...

Na site im posakuvam uspeshen den so prekrasno toplo vreme za ovoj mesec, mnogu pozitivna energija I ljubov...

Na del od adminite(onie nasilnite od sorosovata peslosana klapa)...e tie shto neznaat da baniraat isto taka im posakuvam se najdobro I gi pozdravuvam voedno.

Ve ljubi Masterot...

PS.Mozhebi I ke se nauchite kako se banira(a-ha vchera):bravobe:

Добро утро, добри луѓе....
огреа есенското скопско сонце
сликава ја постирав во сеќавање а и носталгија
на времето кога човекот беше човек,а комшијата-комшија.
Во чест на мојте комшии од Еврејското маало и на чичко Раде
кој секое утро седнат пред порти ќе го видев како ја врти машинава.
Мирисот на тазето мелено кафе се уште го осеќам, а погледот натаму те
повикува: „ Комшија дојди на едно кафе“.......а денес,денес тоа е невозможнo.......Picture 1066.jpg

Д.
Заврши уште една етапа од патешествието наречено Живот.
:love:

Upadown оди на предавања за хомосексуалност од хомосексуалци.
Ко да одиш на предавање за антисемитизам од Гебелс.

Али јеби га. На кампањското пропагирање на западњачки куропецни вредности овде ќе нема крај.

Годинава работев како рецепционер, келнер и шанкер, со работа завршив пред 2-3 дена на први, денеска ми се јавија од факултет да одам од утре на курс за готвач.

Џејми Оливер ќе го заебам.

Мултиталент-мултивитамин алл раоунд играч сум, ко Падоин.[emoji23] [emoji90]

Sent from my D2403 using Tapatalk

Од ко пораснав секогаш ко ќе во моја близина пушти некој Македонски народни приказни ми се лоши, ментално ме оштетува. Колку е се она бедно. И замислете најголемо и најгледано достигнување во телевизиската индустрија ни е, нон стоп некој снима, нон стоп некој гледа. Бу, очај. Тоа многу покажува на свесноста на закрепостеното глупо Македонче.

Јас за нејзе имав почит, таа гроб ми копа. Се надевам дека кармата постои, се осеќам натапкан како ќутук... црна овца ли сум јас, ааа па... :confused:

К,
Официјално изјавувам дека од денес алкохол нејќам ни да помирисам (со исклучок на вино, нормално).
Ќе ме избркаат од работа, 3 пати ме фати дремка во рок од 2 часа. Плус и некоја страшна алергија имам, за никаде сум. Само да го преживеам некако денов.
Nevermore.

Секогаш кога сум најзафатен, симнувам нешто што ќе ми помогне бескорисно да го потрошам времето :kuracc: Или подобро кажано, ќе ми одмогне да го потрошам времето продуктивно и корисно :icon_lol: Издржи до јануари, издржи...
BED_2011.jpg

Постерот за играта :pos::pos::pos:
Којзнае како сум ја перцепирал сликата во 1997 година :pos::pos::pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom