Драга Кајгана (виртуелен дневник)

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Д.К

Мајка ми ми раскажа еднаш една случка ...Пред да ме роди мене,гинекологот и рекол дека не сум свртена добро,сум тргнала со гaз наместо со глава да искачам и така мајка ми се стискала за да некако јас по своја воља се свртам и тргнам со глава...И чекала чекала она и веќе почнале контракциите и јас тука првење мајагери,салта, вртење за 180 степени и у последен момент искачам со глава...

И од тогаш до ден денес се' правам во последен момент... :D

Драга,
а бидејќи леб,ајвар и сирење стана луксуз во државава (400денари на пола вработени им е дневница), мислам дека е поголем луксуз некој да фрла атомска бомба врз нас чунки не вредиме толку многу. Поарно е да ни прошетаат неколку вагони нуклеарен отпад, ем ќе го искористат повторно, ем нас ќе не исчистат ;)

Да ги еам ја тие професори кои што ставаа кецови со постоље, после за поправање треба да ја расклопувам ебаната единица, небаре архитект сум јеботе.

Д
универзумот исполнува желби во стилот на Calypso од Twisted Metal. Еве што вика Wiki за ова: Calypso has a sadistic sense of humor, often twisting the victor's wish into a nightmare they never asked for. Исто, но тој сенс оф хрумор само x 100.
487268-twisted-metal-2-playstation-screenshot-so-calypso-claims-the.jpg

I am Calypso and I thank you for playing Twisted Metal.

Не ми се верува дека во темата за последен гледан филм прочитав и рецензии за Drag Me To Hell. Секоја чест за времето потрошено во пишување на рецензија и наоѓање слика за овој филм.

Болен бев долго време... ќе треба малку појче време за да се вратам во сајонска форма.

Малку ми беа 60 мин.вежбање.Уште толку да вежбам можеби ќе го истрошам вишоков на енергија во мене,м?:unsure:

Сакате општество без ред и поредок, без закони и правила, а по дома криете правилници и распореди за садовите во кујна?

Неќе моќи, анархисти :neetaka:

Драга,

Има посебно место во пеколот за овие што во бус на празни две седишта си седнуваат на она што не е до прозор.
Жими се, мора да има, тоа ти е посебна врста на тешки идиоти.
Се исто ти е дали ќе станеш кога некој ќе ти каже да седне до тебе, или пак ако треба ти пред него да се симнеш, во случај да си седнеш до она седиште до прозор, ко нели, нормална особа.
И по ова логички гледано, јас стварно не знам кој курац им е на овие што се занесуваат онака.
Четири особи по ред онака беа седнати денес во бус. Потсвесно ти дава сигнал да си бараш друго место за седење, а не до него/неа.
Се надевам дека има место во пеколот за овие. Прекурчено ми е.

Денеска станав во 7 и 15 пред точно стариот да ме викни.
Пошо сеа стариов не беше дома три месеци па ме тераше уште од сабајле
Значи :
Исчистив шпоретот на дрва
Испржив пиперки со урда
Во нивата позади собирав гранки
Расфрлав ѓубре низ нивата
Местев ресиверот и антената.
И на крај кога завршив со обврските гледам саатот 11:30
Шо ќе праам јас цел ден денеска :(

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom