Драга Кајгана (виртуелен дневник)

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Оди чоек на психијатар, легнува на тоа рогозината и вика: „докторе, се` ми се чини дека некој цело време ме слуша...“
- Мхм, те слушам, продолжи...

пошто

4w6nd.jpg

рај!

Кога веќе се спомнуваат училишта. Ти текнува на prijateli.com.mk? Ко и секој омладинац со потенцијал да манијачи женски на часови, и да собира месенџери така и јас. Имавме еден професор. Ни предаваше два предмети стручни.
И онака, се оптегнав на тоа столицата. Школскиот ме сликаше, и јас сликата на пријатели.
Бев трета средно, значи некаде 2008-ма, мај. И на сликата на пријатели пишав: На час по дигитална електроника.
Другиот ден имавме тест, и ни даваше по три лекции. За првпат во животот ми се погодија сите три. И ме станува на табла за да ги повторам усно. И почнувам сите три лекции течно. И наеднаш ми го врти лап топот, и на него јас оптегнат во кабинетот. И ми вика: Ти никогаш нема да имаш прелазна кај мене. И бам. По двата предмети кецој.
Другарчињата од втора година ми кажаа дека во прва смена ги седнал на компјутери да прат проектна за дигиталната електроника. Пишале на гугл, и јас на првата страна, мојата слика на пријатели. По две недели успеав да ги поправам оценките.

Од три филма што ги симнав, двата ги избришав после 10 минути гледање.
Поздраф до чупето од Агенција за вработување. :love:

Virtuelna,
me napadnaa. Ama moram vicov.

Ide edna mlada nevesta na pazar da kupi patlidzani i prasuva:
- Kolku ti se patlidzanive?
- 100 denara kilo, nevesto. Kolku sakas?
- Auu ne, fala mnogu ti se skupi.
- Ne mi se skupi mene, ti loso si se omazila :-D

I taaaka, su da ti kazam...

Кеј,

Смрдиш, не се трпиш. Премногу интелектуални постови за мојот аналфабетски ум. Ќе те паузирам уште некое време. Се читаме у подобри времиња. :backa:

Драга Кајгана,
Нема нешто полошо од тоа да незнае човек што сака:)

Патем...., Добро утро :coffee:

Рутина ми стана ова повременово постење, немам кризи за јадење толку многу, а и јадење во временска рамка од осум саати не е толку многу тешко се е до вољата на човек, останатите три четвртини од деноноќие нема јадење.

Па ќе видиме шо че обричиме :icon_lol:.

Барем да ги синхронизираат џамииве во еден тон а не една да лагира по друга како микрофонот на собиранката

Драга,
Верглам низ мозок делови од песни кои несвесно ми ораат црна дупка во душава. Не го пишувам постов во темана "Во врска со љубовта" ќе се распишувам па помака ќе ми биде. Долг процес е, ќе бидеме или не? Се надевам на второто :)
Го сакам ко шлакната Кеј, посакувам да дојде зградата Кармен и да го прати во друга димензија за да му долови сѐ што зборам а не разбира.
Пак должам... :facepalm:
Прекратувам.

Драга и тебе ми те нападнаа спамерски теми. :(

Синоќа од пријатели на фб ги избришав сите лигави парови, оние што десет пати во денот ја менуваат профилната слика и прават селфи на митинзи. Споделуваат курири, семе синапово, светци, дојави, статуси на Лешоски и Бетмен Серит. И така дојдов до 32-ца :toe:
Раат било сабајле да се логираш, а да ги нема овие. cigar-smoker.gif

#Драга #Kajgana
Секој почеток на семестар - е од сеа ќе учам секој ден и ќе идам на сите предавања.
Средина на семестар - покорисно ми е дома да седам.
Крај на семестар - Леее, од следен на време ќе следам - не се снаоѓам.
#Мудри #Досетки

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom