Драга Кајгана (виртуелен дневник)

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Она кога ќе ти згрешат менаџерките (?) од Зара и едноставно не можеш а да не земеш маркер и да ги опцуеш преку порака напишана на држач за тоалетна хартија во јавен тоалет во Skopje City Mall.
r5HRLsX.jpg

И Перпетумобиле исто.

Кој кур овие старлетиве и т.н. себепрокламирани ѕвезди ала Боки и Мели пробуваат да се докажат у некоја вукојебина?

Не знам колку време има поминато од коа прв пат сум ја чул песнава ама и ден денес исто мислење иам за неа, брутална вистина.

Него не знам шо ми е деноиве.

/\=/\

има едно зло и некад толку многу почнува да избива на површина, што го прави доброто да му врати со зло. И после тоа злото ќути, некое време, се диви на тоа што го натерало доброто да направи злобен акт.

How do I maintain in this world? How do I survive the haters? How to take the very thing I work fo'?
Where do I go when I'm hiding?

I don't know, I just gotta' go buy.

Последно уредено:
Денес имам сто крилја да полетаааам. :свиркам: :X3:
Па Бога ми со тие глупи штикли, порадо ќе полетав, него ли што одев. :cautious: Иако достигнав рекорд, двапати по ред ги носев, а не паднав, што е за мене немогуча мисија. :ROFLMAO: Али болат нозе, мајко мила. :oops: Може не паднав со штикли, ама паднав со патики, хаааааа. :LOL: Нема више циле - миле, стиго Миле, Китиќ Миле. :ROFLMAO: Ај, ај, доста. :D

Другарка ми ми рече да сум и' извадела нешто од ташна. Кога се распошлакав цела во не доволно затворени пудри, кармини, шминки, лом се направив. :facepalm: Кај мене на пример е обратен случај. :D Мојава ташна повеќе наликува ко да е сопственик некое детенце од забавиште. :X3: На свадба, на испит, на кафе, каде и да одам, јас мора со мене да носам карти за играње, коцки за јамб, листови... дури и тетрис може да се најде. :ROFLMAO: Од кај знаеш бе кој ќе ти побара да играте карти? :D Замисли идеш на испит и професорот ти вика: - Не носиш карти, не може да полагаш. Ако сакаш да полагаш, треба да ме победиш у макао. :P Замисли сеа таква ситуација. Само замисли. Таква можност не се пропушта бе. :D Башка тоа дупли шпил секогаш мора да се носи, можда брич ќе сака да играте, ако ти фали поенче за 6ка. :D Или замисли, идеш у продавница и ти вика: - Ааааа, немаш тетрис, не може да купиш леб. И ти шо ќе праиш? Ееее, нема шо да праиш. Затоа ќе си носиш и тетрис. :D Штета што монополот е многу голем, па не го збира. :P А кога ќе размислиш, еее, којзнае што сѐ може да ти се случи. Замисли се будиш, ти доаѓа тој Ѓаволот од Том и Џери, со тоа таквото ѓаволско стапче со 3 боцки и ти вика: - Ти, за да се спасиш мора да носиш коцки за јамб иначе идеш у пекол.
И ај сеа да не набројувам тука случки шо најверојатно ќе се случат. :ROFLMAO: А бе ајде, шминки, не сме мали деца. :X3: Малку се занесов изглеа, нема везе. :ROFLMAO: Уживај бе па и ти, еееее више па. :D

И овој пмс, колку го мрзам значи, ненормално. :mad: Ако за нешто љубоморам на машките, тоа е само ради тоа. Добро, и што немаат потреба да видат колку боли топол восок. Иии што нема потреба да носат штикли. :ROFLMAO: Нејќам да мрчам, али некако све ме нервира, бе. :icon_mrgr: Ај, ќе помине. :D
И за Владо Јаневски ти кажав колку го сакам? Ете, сеа ти кажувам. :X3:
Рататтатата, нууууусе нусе. Хој море нусе хој. :D

Ај, многу се раздрндав, не чини. Идам да спијам, чим си запнала толку. Ај, чао. :D

Последно уредено:
Дремам на компјутер, а он во другата соба и едно време ми стасува поракава.
Namnlös.jpg
Трчам сва среќна со помислата дека ќе се омрсам, он ме викнал за да му помогнам да помине дел од игра. (n)
#makigejmerski

Oфицијaлнo гo мрaзaм екселoт и негoвите тaбели,фoрмули и слични срaњa !

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

Ексел ми има заштедено месеци рачна, механичка, репетитивна и досадна работа.

Децении по форуми, не можат ладење да препознаат. Како бре? Навивачка пациентела.:ROFLMAO:

Туку прв пат гледам ваква појава по сликиве на социјалните мрежи. На секоја слика една типка се смее така шо да и се гледаат сите заби од-до. Значи отворена устата, ама забите стиснати. Дафак? Ок е, гледам направени ти се сите, ама малце ретардирано изгледаш троа. Кутар дечко до неа шо не смее да и каже...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom