Драга Кајгана (виртуелен дневник)

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Од како сум на форум поминав низ 2 кратки врски, едната ми изгледаше како да траела 5 години, а траеше толку кратко, а член сум овде од Октомври... толку нешта се променија, низ тага, радост и инат ги напишав своите први 1000 мислења. Колку и да се добри или лоши нештата тие се менуваат, затоа нема да се грижам... :)

Жива вода сум се напраил денеска.Пеш едно 5-10 км прв пат годинава.Минатото лето беше ништо ова,од шала го праев.Преспив цела зима,улежан целиот.Се погоди ебано афричко сонце,30 степени,пече,а ја,кратка маица и дугачки трењерки,пеш будала:DДоаѓам дома,као да сум пливал,ме начека стариот,Да палам бољер,ме дупи стариот.На мене мокра маица,колена стапала се боли,само го погледнав,заќутев и право под туш.:cenzura:
Поука,мрзам коа ќе се улежам,мрзам да одам дури.Мрза сум:giggle:

она кога ти е досадно, ама немаш никаква волја да станеш и да промениш нешто во врска со тоа... и после ми се криви и трајко и петко и сите по ред... епа да... дреми си дома, може креветот ќе побегне, ебати периодот глуп!

Драга,

Current mood...
tumblr_nh63f4qR4g1rcf4rko1_500.gif

Кеј,

Им честитам на сите фанови на Реал за освоеното, добар фудбал и заслужено си победија.

А овие од Фарса што трујат по фб нека им копа, нека уживаат во својата омраза а оние кои се вистински фанови нека честитаат победа, бар така се прави на фер начин. :D

Позз :*

Никaкo не мoжaм дa си ги сфaтaм кoмшииве шo ми пaлaт цигaрa у влез ?
Мислaм кoј ви кур бизнис ?
Шo демек тoлку јaкa зaвиснoст имaте и мoрa у влез дa зaпaлите цигaрa ?
Еј брao ѕверoви сте...
Или пa кoa у влез фрлaaт пикaвци.
Пa дoбрo бе мaјку му стaрa зaр тoлкaви сељaци сте ?

Sent from my LG-D620 using Tapatalk

Ми се виде добро видеово па реков ај да го споделам. Кој сака да е попаметен нека го гледа.

Драга, не можам да разберам шо човек сум да си ебам векот.. Спијам како топ и ни правосмукалка, ни бормашина ме буди.. Дури ни турбо фолкот што ечи од кај комшиите и малиот што вришти на цел глас, ни трактори, камиони, авиони, летечки чинии.. И тогаш една обична *ding* нотификација ме срипа од кревет. :mad:

Драга,

Денес 29-ти мај се навршуваат 6 века од опсадата на Цариград. Последниот византиски император Константин IX не успева да го одбрани градот при налетот на степските хорди.

CjnHoRPXIAA1w1f.jpg

По тој повод денови се случи молитва на илјадници муслимани кои побараа поранешното седиште на цариградскиот патријарх - Аја Софија да се претвори повторно во џамија.

Неколку дена подоцна на 28 мај Путин долета во Грција и стапна на Света Гора каде што беше седнат на престолот на кој седеле само византиските императори.

putinthrone.jpg

Јас одамна престанав да верувам во случајности.Се надевам дека следното негово седнување на византискиот трон ќе биде во Цариград во Аја Софија и место грчко/гејско знаменце ќе се вее руското и на Таксим ќе се заигра Калинка. :)

Срцево никогаш нема да те преболи Константинијо

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom