Драга Кајгана (виртуелен дневник)

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Кајг,
ова ти се вика вистински спортисти кои имаат спортски дух за натпревар, кој ќе биде најдобар во олимписко пливање, секој може да погреши ненамерно, тоа не значи да се дисквалификува, сите пливачи го подржаа неговото враќање назад на базенот да си ги измерат силите, браво за сложноста на пливачите што неговата емотивност за грешка вроди со резултат!

Два дена траеше радоста на колата што ја земав. Не може Македонче да издржи, а да не пукне од љубомора. Што болест ќе беше да земеш да гребеш кола? Од какви ли фрустрации те лечи таа постапка.

2024 луѓе даваат пари на преварантон велешки што напраи пари со фејк њуз. А и како да биде кога образованието 30 години го водат луѓе со три дена вечерно школо.

19.5.2024
Цела недела си легнував во 9 навечер. И си викам, абе Бобане, она е то старост шо го викаат да г'ебам?

Во последно време ова младинава, почна на слики да пишува weeding место wedding. Ал јбг, не се пишуе то така, ама кој сум јас со 8 години учење руски да ви кажувам. Али трава е права стФар шо би рекол Парва.

Недела е сабота за нас од гастрономија, во дупкава се сите разно разни келнери и кувари, од жабари, турчаци, бивша ју, шпони и шлагот на црешата за сите посакуваните украинки :D

20240519_235342.jpg

Драа

Девојачко/моминско.Како милувате хаха.
Женски напраиф групу на вибер.Пола не се познааф,па мањачиф профили да видиф која е што ли е како е.Цел месец пишуеф како луди,па се караф за детски глупости,не од тамо у Џамбо су поефтини.Па организација около дебилни ситнице,балони,хелиуми,сфи у исту боју облечени,најчесто розе,брајд картонски наочарчиња,некоја викендица сс базен,по 3000 собираф,коктели благи,колачиња скупи,обавезно нешто у форму на кур,убиеф се сликајки,филери,триста позе,после штракаф телефони и броиф лајкови,коктели растопени и непипнати,колачи убиени на место,каеф се што не купиле повише,вадиф се имаф добиено на благо ги тера.Абе лудница,како деца у песак,девојачко ли е фтор роѓендан у игротеку ли е.Згазени и уморни си отидеф дома.Оговараф се на вибер до сабајле.

Мушки на момачко.
Напраиф групу,предложи кум у коју кафану,сфи се сложиф.Отидеф однесеф се,сфе испиеф,месо непипнато,диско,афтер,шмркање и дување.
Незнаеф како си отишле дома.

Последно уредено:
ДК,

Све е добро кд се договара момачко, освен кд у мушку групу не пишев предлог да се иде на Слнчев Брег у Бугарију. Е тга си јебо јежа.:giggle:

Мачките се навистина зли суштества и намерно прават пакост! Зела, додека бев на работа, перманентно ми го избришала фолдерот FILMOVI од лаптоп. 150 GB, меѓу нив и филмови и серии кои едвај ги имав најдено, дел од нив македонски. И пробав да ги вратам со тие програмчињата, Recuva - Mecuva, се вратија само неколку, сите corrupted.

P.S. Не прифаќам дека истовременото притискање на shift и delete од страна на мачка, додека е обележан најважниот фолдер е конциденција! Уште повеќе затоа што видов на reddit, не само што не сум единствен, туку слични ситуации се многу чести. :mad: :mad: :mad:

Ќеј,

да го парафразирам или цитирам еден другар од Холандија. Дојди да работиш овде, ние цениме мозочна-моќ ко твојата.
Јас му враќам, не вели два пати хаха. (Холанѓаните ми се поатрактивни и од Скандинавците, ама ова нека е наша ќеј тајна хаха).
Иначе со ликов се знаеме од еден интернационален форум за аркитектура, веќе солидни 7 години. Подоцна се најдовме на Инста и сме некој врста онлајн бестииииз. Инаку е ептен крајна десница хаха, а знај дека јас имам онака ееептен олабаен, курва пристап кон се, хаха - пак се поштоваме премногу. Се сретнавме есеноска првпат во Луксембург, отворено зборувавме за многу актуелности по континентов. Пошто е од холандско место близу Луксембуршка граница, дојде таму штом слушна дека сум во Метрополата.
Па и каква убавица фати за девојка скоро, ова му беше тешка точка и го мачеше доста време, дека е сам. И на езерото Блед, Словенија беше дури на тура со парови за да запознае некоја. Трудот се исплати. Жениште холандско од 2 метра ко него. Убаво е да се види колку е поотворен сега, полн е со хумор со неа. Викторе, Македонско-Холандските братства никош не биле a thing во минатото - мојте трзале Моравија да ја описменуваат (Бохемија) и љубов И ПОШТОВАЊЕ за ова. Но, време е новите генерации Македонци да воспостават и нови врски. Секако со Чешка многу блиску и не ни остана, освен презимињата, а Глаголицата не е ни во употреба.
Автоматски споено мислење:

Ве поздравувам со нешто убаво Романско. Од бившиот ми Византиски реалм. Сте чуле ли дека Ана Комненос, Византија во Алексијадата ја вика РОМАНИЈА (грчки изговор за Римската-Земја). А себе си Романка. Полуостровот не го вика Балкан, туку го вика Хемус (Крв) - по митот за Балкан Планина, денес во Бугарија. Кога Зевс и Титанот Тифон почнале да си гртат, Зевс го згнетил Тифон со Гром на Врвот од Балкан Планина, каде тој се разлеал во Крв. Оттука Хемус. Новиот збор Балкан е бугарски и влечи ТУРСКИ потекла. Ew.

Последно уредено:
5000 eur и мачка гратис (може и две-три). Бивши и мртви не враќам.

Какви педерски муабети слушам у задње време - абе и видов влакно на цицка како и штрчи, ми се згади станав си отидов.

Молим? Абе испотен underboob ќе лижеш ако треба, од влакно му се згадило. Само војна за вас бе, од мочка праени. Па земи чупалица скубни ја малце напрај заебанција, а не ко дерпе некое гаќите горе и на плачење кај мама.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom